ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δίνουν 70.000 ευρώ σε δομή χωρίς δραστηριότητα- Τα αθλητικά σωματεία της πόλης είναι ιδιωτικά και τις εκδηλώσεις τις πληρώνουμε

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Δίνουν 70.000 ευρώ σε δομή χωρίς δραστηριότητα- Τα αθλητικά σωματεία της πόλης είναι ιδιωτικά και τις εκδηλώσεις τις πληρώνουμε



Μπορεί να μην παίρνουν 500.000 ευρώ που παίρνει το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, αλλά ο οργανισμός "Γρηγόριος Γρηγορίου" που είναι τάχα Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός πήρε 70.000 ευρώ από τον δήμο για τις δράσεις του.
Ποιες είναι αυτές; Που θα δώσει τα χρήματα; Θα το αναζητήσουν εάν και δεν φαίνεται να έχουν τέτοια πρόθεση οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης που το μόνο που κάνουν μέχρι σήμερα είναι να διεκδικούν ρουσφέτια για τους ίδιους αντί να αντιπολιτεύονται την εκάστοτε διοίκηση. Τα σωματεία που ενεργούν στην πόλη μας είναι ιδιωτικά , δήμος ως γνωστόν δεν έχει ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις για τους δημότες του, επομένως τα χρήματα αυτά που πάνε ας αναζητήσουν αυτούς που εσείς ψηφίσατε για δημοτικούς συμβούλους .

Εμείς απλώς σας λέμε πως μία ακόμα δομή που δεν προσφέρει ούτε δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις , ούτε δωρεάν αθλητισμό για τα παιδιά σας που χρυσοπληρώνουν ακόμα και τις εμφανίσεις τους στα ιδιωτικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό. 

Και 200.000.000 ευρώ το χρόνο να έπαιρνε ο δήμος μας χρηματοδότηση τον χρόνο θα τα ξόδευαν όλα και πάλι ΚΑΜΙΑ δωρεάν παροχή δεν θα είχαν για τους δημότες μας. 

Είναι μια Σοβιετία που δεν πληρώνει μόνο τους υπαλλήλους της αλλά και ιδιώτες που επιχειρούν με λεφτά του Κράτους. 

Επιχειρηματικότητα αλά Κίνα λοιπόν και ελπίζουμε να πάρει αρκετά χρήματα ο ΓΣΗ επειδή ο καθένας έχει και την ομάδα του σε αυτή την πόλη. 

Ότι και να πούμε είναι λίγο άλλωστε οι δημότες γνωρίζουν πως με αυτούς που εξέλεξαν προκοπή η πόλη δεν πρόκειται να δει. Ελλείμματα και χρέη θα αφήσουν όταν με το καλό πάνε και αυτοί στα σπίτια τους. 

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: