ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι να πει για την χωματερή απλά πως υπήρχε και πριν!!!!!!

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Τι να πει για την χωματερή απλά πως υπήρχε και πριν!!!!!!


Καμία ορθολογική ΑΠΑΝΤΗΣΗ για την ανοιχτή χωματερή έξω από το γκαράζ της Ηλιούπολης δεν έδωσε ο δήμαρχος μόνο πως η κατάσταση προηγούμενα ήταν χειρότερη. 


Εδώ 8 χρόνια δεν μας απάντησε για τα χιλιάδες ευρώ  που δίνονταν σε δομές και ελπίζει πως θα έχει ευνοϊκή μεταχείριση από εμάς που επιθυμούμε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και όχι ΟΜΕΡΤΑ από όλους.

Οι φωτογραφίες με μπάζα και σκουπίδια άλλωστε που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πως παρά τις υπερωρίες που μας φορτώνει  η πόλη παραμένει ανοιχτή χωματερή. 

Στην ουσία τώρα ο επί 8 χρόνια Αντιδήμαρχος Οικονομικών που πέτυχε το "θαύμα" του πλεονάσματος ελπίζουμε να το επιτύχει ΞΑΝΑ και στην δική του θητεία ως δημάρχου μαζί με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Βιδάλη.

Και το ελπίζουμε γιατί εμείς κορόϊδα δεν είμαστε να πιστεύουμε πως με το υπάρχον προσωπικό καθαριότητας μπορεί να καθαρίσει την ΠΟΛΗ ,το δικό μας θέμα είναι να μην αδειάσει και τα ταμεία του δήμου πληρώνοντας υπερωρίες σε υπαλλήλους που και 24 ώρες την ημέρα να δουλεύουν δεν θα φέρουν κανένα  ΘΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα για την εικόνα της πόλης μας.

Να ξέρουν οι υπάλληλοι πως ο επίτροπος δεν είναι κανένας μ@λ@κ@ς για να υπογράφει ότι του παρουσιάζουν ως υπερωρία.

Προσωπικά δεν πιστεύω πως ο τομέας καθαριότητας της πόλης μας μπορεί να φέρει κανένα αποτέλεσμα. Οι ίδιοι λένε πως είναι λίγοι.... αλλά λίγοι ενεργούν ενώ πολλοί πληρώνονται. 

Θα φανούν όλα αυτά όμως στα δημοτικά συμβούλια , όπως θα ελέγχουν πολλά που τα 9 χρόνια της προηγούμενης διοίκησης δεν είχαν ελεγχθεί, επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης δεν τα έφερνε προς συζήτηση.

Δεν περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ από τον Γιώργο Χατζηδάκη και την παρέα του. Περιμένουμε απλά από την νέα κυβέρνηση να δει γιατί πρέπει να δώσει και φέτος 27.000.000 ευρώ σε έναν δήμο που ΔΙΝΕΙ με χαμηλά τιμήματα την περιουσία του σε ιδιώτες και που έχει περισσότερους υπαλλήλους από όσους το Παλαιό Φάληρο!

Ο δήμος μας έχει από το 2013 πλεονάζον προσωπικό και αυτό επιβεβαιώνεται από ΕΠΙΣΗΜΟ έγγραφο που κατατέθηκε στη Βουλή από τον  τότε υφυπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο με βάση το δικό τους μέτρημα και όχι φυσικά με το δικό μας είχαν ΤΟΤΕ 12 υπαλλήλους παραπάνω ως ΣΥΝΟΛΟ στο  δήμου, σύμφωνα με την επιτροπή Ρουπακιά. 

Στην ουσία το πλεονάζον προσωπικό είναι τετραπλάσιο αφού η επιτροπή δεν υπολογίζει τους ιδιώτες που πληρώνει ο δήμος μας για να κάνουν αντίστοιχες εργασίες για τις οποίες έχει ΜΟΝΙΝΟ προσωπικό!!!!

Ποιοι είναι αυτοί; Θα δείτε κάποια εντάλματα πληρωμών και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Σήμερα αντί να έχουν λιγότερο προσωπικό έχουν περισσότερο παρόλο που έχουμε υπογράψει ήδη τρία μνημόνια. Για αυτά τα πιο σοβαρά από την ανοιχτή χωματερή στον Υμηττό που κάηκε πάνω από την πόλη μας όταν ο κ. Χατζηδάκης ήταν Αντιδήμαρχος ΑΠΑΝΤΗΣΗ δεν θα δοθεί σε εμάς αλλά στον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησης. 

Αυτός που με την στάση του θα καθορίσει την πορεία της πόλης και όχι βέβαια ο δήμαρχος που όπως και ο προηγούμενος ΚΑΘΕ φορά που επισκέπτονται υπουργό απαιτούν περισσότερα χρήματα λες και κανείς τους τα χρωστάει!


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: