ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπερωρίες Αυγούστου σε έναν υπάλληλο καθαριότητας 6.856 ΕΥΡΏ!!! Μάλλον είναι και για άλλους μαζί αλλά γιατί δικαιούχος εμφανίζεται ΕΝΑΣ!!!!

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Υπερωρίες Αυγούστου σε έναν υπάλληλο καθαριότητας 6.856 ΕΥΡΏ!!! Μάλλον είναι και για άλλους μαζί αλλά γιατί δικαιούχος εμφανίζεται ΕΝΑΣ!!!!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 

Ερυθροί Χμερ της καθαριότητας κάνοντας κλικ εδώ στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπετε πως ένας υπάλληλός σας πήρε 6.856 ευρώ για υπερωρίες Αυγούστου . Προφανώς και δεν τα πήρε για τον ίδιο. Εμείς επικοινωνήσαμε ήδη με το Υπουργείο Εσωτερικών για το συγκεκριμένο ένταλμα πληρωμής και μας είπαν πως θα μας απαντήσουν εγγράφως.



Καλούμε την προηγούμενη διοίκηση να μας εξηγήσει τι ακριβώς έχει γίνει και τι ακριβώς είναι αυτό το ποσό και σε ποιους θα μοιραστεί .

Το έγγραφο είναι  ΔΗΜΟΣΙΟ έχει ανέβει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να υπάρχει διαφάνεια και αναρωτιόμαστε πραγματικά τι λένε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης για το φαινόμενο των υπερωριών στο δήμο μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για τα ποσά που δαπανώνται .Τις υπηρεσίες που έχουμε τις βλέπουν άλλωστε σε μια πόλη γεμάτη μπάζα και σκουπίδια από άκρη σε άκρη.

Καλούμε τους πολίτες να μπαίνουν καθημερινά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να παρακολουθούν και αυτοί πόσες υπερωρίες ανεβαίνουν και με ποιους αποδέκτες.

Καλούμε ΜΑΛΙΣΤΑ τους υπαλλήλους να μην εισπράττουν ποσά που δεν αφορούν τους ίδιους γιατί θα βρεθούν νομικά μπλεγμένοι.

Τρεις σελίδες στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με υπερωρίες Αυγούστου, αυτά για εμάς είναι Σοβιετία, για αυτό και καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να πάρουν θέση στο εάν συμφωνούν ή ΟΧΙ με αυτό το καθεστώς.

Ο λογαριασμός δεν βγαίνει και η νέα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της ή θα κάνει μια ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ.

Εμείς με αυτούς δεν βγάζουμε άκρη έτσι και αλλιώς ΑΛΛΑ θα ενημερώνουμε όλους εσάς για το που πάνε τα λεφτά μας.

Εάν συμφωνείτε η Σοβιετία συνεχίζεται εάν διαφωνείτε ΜΑΖΙ μπορούμε να το αλλάξουμε , έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ γιατί είμαστε οι περισσότεροι.

Ρωτάμε λοιπόν πόσοι είναι οι ΛΟΙΠΟΙ υπάλληλοι καθαριότητας για να δούμε και να δουν και οι συνάδελφοί τους πως άλλοι δουλεύουν και άλλοι πληρώνονται ......

Με δεδομένο πως τον Αύγουστο ήταν λίγες οι υπερωρίες φανταστείτε τι έχει να γίνει με τις υπερωρίες Σεπτεμβρίου αφού πλέον μαζεύουν με εντατικούς ρυθμούς τα σκουπίδια .

Σ.Μ

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΑΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ Κ.Λ.Π) ΙΟ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΩΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΒΑΘΜΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ BONUS ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ 'Η ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ, (ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ , ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ , ΕΛΛΕΙΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ .

ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ή ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΡΓΑ 'Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

Unknown είπε...

Ελεος!!!
Στην καθαριοτητα βγαίνει το λάδι στους εργαζόμενους και πληρωνονται ψίχουλα!!!
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα...
Πρέπει να κάνουμε μικροπολιτική!!!
Πραγματικά λυπάμαι σαν δημότης με τέτοια δημοσιεύματα που μόνο σκοπό έχουν τον διχασμό! Να πάτε να εργαστείτε έστω για μία ώρα πριν μιλήσετε για την καθαριότητα στο πιο απλό πόστο να δούμε τις αντοχές σας!!!
Λίγος σεβασμός στους ανθρωπους που μοχθουν δεν βλάπτει! Ασύστολα ψεύδη και ανακρίβιες λέγονται εδώ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ!