ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 35.000 άνεργους ετοιμάζεται να βάλει σε Δήμους η ΝΔ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

35.000 άνεργους ετοιμάζεται να βάλει σε Δήμους η ΝΔ


Πάνω από 35.000 άνεργους ετοιμάζετε να βολέψει η ΝΔ σε Δήμους - Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας καθώς και σε 37 υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος . Η γαλάζια Σοβιετία θα συνεχιστεί εις βάρος όλων μας . Λένε ΜΑΛΙΣΤΑ πως τα χρήματα θα είναι από την Ε.Ε αλλά λένε ψέματα αφού δεν έχουν εξασφαλίσει τέτοια χρηματοδότηση και στο τέλος θα αναγκαστούν να πάρουν χρήματα του τακτικού προϋπολογισμού..



Το πρόγραμμα που ετοιμάζει ο κ. Βρούτσης είναι προφανώς!! κοινωφελούς χαρακτήρα (αφού θα προστεθούν νέοι εργαζόμενοι σε δομές που ήδη υπολειτουργούν και έχουν γίνει εστίες ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ  Τα κοινωφελή προγράμματα άλλωστε για να είναι κοινωφελή πρέπει να παράγουν και έργο!


Ο αριθμός αυτός που σίγουρα θα ξεπεράσει κατά πολύ τις 35.000 θα μειώσει ελάχιστα την ΑΝΕΡΓΙΑ στην χώρα μας αφού την ίδια ώρα διαλύεται καθημερινά ο ιδιωτικός τομέας και δεκάδες επιχειρήσεις κλείνουν.

Ήδη τον Αύγουστο αυξήθηκε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ στην χώρα μας και ήταν ακόμα και τουριστική περίοδος που είναι η ΒΑΡΕΙΑ βιομηχανία της χώρας ελλείψει κάθε άλλης! 

Και θα συνεχίσουν να κλείνουν επιχειρήσεις  αφού στην χώρα μας ευδοκιμεί μόνο η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα που έχει εξασφαλισμένα χρήματα από το Κράτος.

Όποιος επιχειρηματίας δεν έχει κρατικές προμήθειες αργά ή γρήγορα εγκαταλείπει την χώρα μας και αναζητά νέες αγορές για να επιβιώσει. 

Επειδή θεωρούν κάποιοι πως οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ είναι αδιάβλητες και διαφανείς να τους τονίσουμε για μια τελευταία φορά ,πως τα τελευταία 20 χρόνια προσλαμβάνονται όλοι μέσω ΑΣΕΠ στους περισσότερους φορείς του δημοσίου και η εικόνα στην λειτουργία του παραμένει ίδια.

Και παραμένει ίδια εξαιτίας της μονιμότητας και κυρίως της ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ που ακόμα και όταν γίνεται δεν έχει ΚΑΜΙΑ επίπτωση σε όσους κρίνονται ανεπαρκείς.

Τα τυπικά προσόντα δεν ΣΩΖΟΥΝ όταν ο άλλος γνωρίζει πως πάει για να κάτσει και όχι για να δουλέψει σε μια δομή.

Εύχομαι σε όσους προσληφθούν να πάρουν μια ανάσα στα οικονομικά τους αφού τα χειρότερα δυστυχώς είναι μπροστά μας μετά από 10 χρόνια μνημονίων στα οποία καταστραφήκαμε αλλά δεν μάθαμε τίποτα.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: