ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αρνητικό θέμα πάλι η πόλη μας στα "συστημικά" ΜΜΕ - Μάλλον φταίει η διαπαιδαγώγηση που δίνουν οι "κατσαπλιάδες" και όσους επιλέγετε εσείς για προέδρους Συλλόγων Γονέων και αδιαφορούν για το χάος που επικρατεί

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Αρνητικό θέμα πάλι η πόλη μας στα "συστημικά" ΜΜΕ - Μάλλον φταίει η διαπαιδαγώγηση που δίνουν οι "κατσαπλιάδες" και όσους επιλέγετε εσείς για προέδρους Συλλόγων Γονέων και αδιαφορούν για το χάος που επικρατεί


 
 Αναμένουμε την δια παντός  αποβολή των δραστών από τα σχολεία της πόλης μας, αφού μάλλον εάν δεν θρηνήσουμε θύματα το εκπαιδευτικό προσωπικό κάποιων σχολείων μας ελλείψει αξιολόγησης  δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στη Δημόσια Παιδεία παρά μόνο να την δυσφημεί. 
Η Διευθύντρια του Σχολείου και η μία μέρα αποβολής που επέβαλε το σχολείο (σύλλογος εκπαιδευτικών)  ήδη συζητείτε ΑΡΝΗΤΙΚΑ , από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Η καταγγελία του δημότη μας (ακούστε τον στο παραπάνω βίντεο)  προφανώς και λύνει πολλές μας απορίες . 

Πέρισυ είχαμε τον παιδεραστή - καθηγητή ,φέτος έχουμε ήδη ένα σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού  εντός σχολείου και κάποια άλλα που σύντομα θα αναλυθούν (αφήνουμε τις αρχές να δράσουν) αφού μάλλον κάποιοι θεωρούν πως η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ τους είναι ασπίδα προστασίας για αυτούς. Μην περιμένετε καμία ανακοίνωση καταδίκης από την πλέμπα που έχετε εκλέξει να σας εκπροσωπεί  στους Συλλόγους γονέων της πόλης μας αφού οι εξαιρέσεις όσων μετέχουν στα Δ.Σ αυτών απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα. 




Επίσης μην αναμένεται από αυτούς  παρά να υπερασπίσουν! ακόμα και την νηπιαγωγό που έγινε viral βγάζοντας ένα τετράχρονο κοριτσάκι έξω στο κρύο για να το τιμωρήσει!, και που ο εκεί σύλλογος των εκπαιδευτικών  βγήκαν να την ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ,  και να κατηγορήσουν τα ΜΜΕ! 

Ούτε βέβαια με το θέμα θα ασχοληθούν οι ενεργοί φασίστες της πόλης μας αφού μόνος στόχος τους είναι να υπονομεύσουν όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης για να φέρουν και πάλι εντός δημοτικού συμβουλίου ανθρώπους που υποκύπτουν στον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό επειδή κρύβουν "σκελετούς στις ντουλάπες τους". 

Αυτούς λοιπόν πάει να "καθαρίσει" η νέα υπουργός Παιδείας κα Κεραμέως με το νέο νομοσχέδιο για την δημόσια Παιδεία,  και για αυτό και οι επικρίσεις από όσους δεν έχουν καταλάβει πως οι καιροί άλλαξαν. Σε λίγο κανένα δημόσιο σχολείο δεν θα δέχεται  παιδιά εφόσον έχουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές. 

Είναι τουλάχιστον κοροϊδία να θεωρούμε πως η παραβατικότητα θα αντιμετωπιστεί από εκπαιδευτικούς που περιμένουν να σκοτωθεί κάποιος μαθητής για να αποβάλλουν τον δράστη ξυλοδαρμού και επαναλαμβανόμενου μπούλινγκ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το δημόσιο σχολείο. 

Αλλά άμα έχεις γονείς που δεν σε έχουν μάθει να σέβεσαι καταρχάς την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία και κατόπιν τους συμμαθητές σου καλείται η Πολιτεία μέσω των εκπροσώπων της να βάλει τα όρια. 

Επειδή οι δράστες της επίθεσης είναι ανήλικοι ευθύνες φέρουν και οι γονείς τους και για όσους πιστεύουν πως είναι μια απλή "αντιδικία" μεταξύ μαθητών όπως πίστευαν πως ήταν "γυναικοκαβγάς"  πριν μερικούς μήνες ο απύθμενος ρατσισμός μιας υποψήφιας δημοτική συμβούλου απλώς ας αναμένουν να πέσουν από τα σύννεφα για μια σύλληψη που θα γίνει έως τις 15 του τρέχοντος μήνα στην πόλη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: