ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι φωτογραφίες από την περιοχή των Αστυνομικών δείχνουν κοπή και αποκομιδή σπασμένων από τις χιονοπτώσεις δένδρων ( δείτε τις εδώ αφού οι "αντικειμενικοί" δεν θα τις παίξουν)

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Οι φωτογραφίες από την περιοχή των Αστυνομικών δείχνουν κοπή και αποκομιδή σπασμένων από τις χιονοπτώσεις δένδρων ( δείτε τις εδώ αφού οι "αντικειμενικοί" δεν θα τις παίξουν)



Τις φωτογραφίες αυτές δεν θα τις δείτε σε άλλα τοπικά ΜΜΕ προφανώς και επειδή χαλάνε την συνταγή συνεχιζόμενης αποτυχίας όσων θεωρούν πως θα πείσουν τους πολλούς ποντάροντας στην αγανάκτησή τους αλλά ΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ λύσεις. 

Ευχολόγια,  μην κόβετε τα δένδρα είναι έγκλημα,  και γενικότερα θεωρητικές και ανούσιες  συζητήσεις που δεν βοηθούν την πόλη. Άλλωστε δεν προτείνουν και κάτι το διαφορετικό στην αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλες και όλοι μας στην καθημερινότητα μας. 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε  Αντιδημάρχους να ενεργούν , να βρίσκονται εκεί που υπάρχει το πρόβλημα και μαζί με τον  άμισθο εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτική Προστασίας Γιώργο Μπενά να δρουν βοηθώντας στην αποκατάσταση των ζημιών ενώ νωρίτερα έτρεχαν για να περιορίσουν τις συνέπειες της κακοκαιρίας. Επί τέσσερις μέρες ο άμισθος που σε κάποιους δεν αρέσει η ενεργητικότητά του κ. Μπενάς παράτησε τα πάντα για να επικριθεί στο τέλος από αυτούς που δεν θέλουν να γίνει ΤΙΠΟΤΑ θετικό σε αυτή την πόλη. 

Το παρεάκι της συμφοράς , της ατελείωτης μιζέριας και των ιδεοληψιών που έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την πραγματικότητα , δεν βγήκε να προτείνει κάτι διαφορετικό αλλά διαδικτυακά να ψέξει όσους  σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν ήταν έξω στους δρόμους μαζί με δημοτικούς υπαλλήλους  και εθελοντές και το πάλεψαν. 

Για εμάς που έχουμε διαφορετική ατζέντα προφανώς και δεν είναι πρόβλημα να προβάλλουμε τις δράσεις όσων δρουν , και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ όσους ούτε λύσεις έχουν αλλά ούτε θέλουν το ΚΑΛΟ της πόλης. Άρα από εμάς θα δείτε και τις φωτογραφίες των δράσεων αυτών όσοι τουλάχιστον δεν μένετε σε περιοχές όπου η κακοκαιρία δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. Γιατί οι κάτοικοι των Αστυνομικών είχαν καιρό να δουν κάποιους από τον δήμο να ανηφορίζουν όντας για δεκαετίες ξεχασμένοι και ξεγραμμένοι. 





Εμείς γελάμε καθώς βλέπουμε και κωλοτούμπες των τάχα ενεργών πολιτών που  το 2019 ήθελαν διακαώς την ΑΛΛΑΓΗ στην ηγεσία του δήμου μας , και τώρα βλέπουν ως μη ικανούς όσους πριν μερικούς μήνες αποθέωναν , ζητώντας να φύγει ο προηγούμενος αυταρχικός και μη ικανός δήμαρχος κατά αυτούς δήμαρχος  συνεργαζόμενοι με όσους έφυγαν για το γνωστό πλέον θέμα του διαγωνισμού για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης.  Μήνες μετά,  τα ίδια λένε και για τον τωρινό δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη που απλώς ακολουθεί την πεπατημένη. Δημόσιος χαρακτήρας του τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου, "μάχες" για να γίνει η Δημόσια Περιουσία ΔΗΜΟΤΙΚΗ και βέβαια απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό αφού τι να το κάνουμε και το ρεύμα ας βρουν δισ. ευρώ να το φέρουν στα Νότια Προάστια μέσα από την θάλασσα γιατί αυτή είναι η ενναλακτική που προτείνουν και που φυσικά εκτός από υπερβολικά δαπανηρή ως λύση θα πάρει τουλάχιστον μια 15ετία για να υλοποιηθεί. Έως τότε θα μείνουμε χωρίς ρεύμα ή θα έχουμε συνεχιζόμενα blackout για να ικανοποιήσουμε τα "οικολογικά" αισθήματα όσων θέλουν ατυχώς να χτίσουν πολιτικές καριέρες ποντάροντας στην παραπληροφόρηση και τα fake news. 




Από εμάς βέβαια δεν θα αποκρυφτούν ποτέ  οι δράσεις του οιοδήποτε  διοικεί τον δήμο πόσο μάλλον ενός άμισθου εντεταλμένου συμβούλου που προσφέρει διαχρονικά από όποιο μετερίζι υπηρετεί την πόλη. Εννοούμε βέβαια τον συνδημότη μας Γιώργο Μπενά , αλλά και Αντιδημάρχους που πέρα από τις δικές μας διαφορετικές και ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις για ριζική ΑΛΛΑΓΗ  του χαρακτήρα των δομών που υπηρετούν , πασχίζουν βασιζόμενοι στο υπάρχον δυναμικό ( με "παίχτες" δηλαδή που επέλεξαν άλλοι) να φέρουν αποτέλεσμα. 




Το τι πετυχαίνουν είναι εμφανές ακόμα και σε συνδημότες μας που δεν τους επέλεξαν , δεν τους ψήφισαν , και ενδεχομένως δεν θα τους ψηφίσουν και το 2023 . Όχι  για την ικανότητά τους ή μη αλλά γιατί ψηφίζουν με κομματικά , ιδεολογικά ή άλλα κριτήρια. 




Σε κάθε περίπτωση οι πολλοί βλέπουν,  καταλαβαίνουν, και το 2023 θα επιλέξουν με βάση τα δικά τους κριτήρια και βασιζόμενοι στα μάτια τους ,  μη ακούγοντας τους  "μαϊντανούς" ή τους  "αλληλέγγυους" του καναπέ. 











Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: