ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις εν μέσω κακοκαιρίας ...

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις εν μέσω κακοκαιρίας ...



  • Παρακαλούμε τον Θεό να μην το στρώσει στην Ηλιούπολη ( το χιόνι εννοούμε για όσους διαχρονικά υποκρίνονται πως είναι "δυσνόητα" τα κείμενά μας) γιατί θα αποκλειστεί η πόλη για μέρες. 

  • Fake για εμάς προφίλ είναι και όσα θεωρούν πως δεν γνωρίζει ο "Μεγάλος Αδελφός" πως είναι και που μένουν και βάζουν για φωτό προφίλ μια "κατσίκα" ή ένα τοπίο και απαιτούν από τους συνομιλητές τους σοβαρή διαδικτυακή συζήτηση. 
  • Οι "αδικημένοι" αγκαλιά με τις βίζιτες θεωρούν πως θα συνεχίσουν την κακή "παράσταση" υποκρισίας που παίζουν για δεκαετίες στο δήμο μας. Με "όπλο" τους την αφορολόγητη νομιμότητα θεωρούν ιθαγενείς τους δημότες μας ( όχι πως σε ποσοστό πάνω από το 20% δεν είναι ) και συνεχίζουν να διαφημίζουν και να "στηρίζουν" επιχειρήσεις που δικαίως θα βάλουν λουκέτο αφού δεν αντιλαμβάνονται πως οι εποχές άλλαξαν. Καμία κυβέρνηση δεν θα σώσει όσους αδυνατούν να καταλάβουν πως ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης δεν μπορεί να καταργηθεί με έναν νόμο και μερικά άρθρα που θα τους εξασφαλίζουν πως τα "πρόβατα" θα συνεχίσουν να καταναλώνουν προϊόντα σε εξωφρενικές τιμές την ώρα που στο διαδίκτυο προσφέρονται εν αφθονία και κυρίως σε πιο συμφέρουσες τιμές. Ο "πατριωτισμός" προφανώς και έχει νόημα εάν θα ζούσαμε σε κλειστές κοινωνίες και όχι σε ανοιχτές όπου το σύνολο σχεδόν όσων καθημερινά καταναλώνουμε προέρχεται από εισαγωγές. Αφού οι ελληνικές βιοτεχνίες έχουν οι περισσότερες κλείσει αφού είναι αδύνατον να ανταγωνιστείς κράτη -παρίες όπου ο εργαζόμενος αμείβεται με 30-50 δολάρια τον μήνα! 

  • Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες οι δυτικές οικονομίες εξαιτίας της πανδημίας. Μη σας φανεί παράξενο που στο τέλος θα τους αφήσουν όλους ελεύθερους να κολλήσουν τον ιό αφού ούτε χρήματα για να αγοράζουν κάθε χρόνο τα εμβόλια δεν θα έχουν. Καταστροφική επιλογή αφού το μέλημά τους δεν είναι οι νεκροί αλλά όσους θα αναγκαστούν να συντηρούν "σακατεμένους" από έναν θανατηφόρο ιό που ακόμα και σήμερα δεν ξέρουμε πως προήλθε. Βλέπετε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξακολουθεί και φέρεται στην Κίνα σαν ένα δημοκρατικό κράτος δίνοντας αξία στις θολές εξηγήσεις που δίνει για το ξέσπασμα της πανδημίας. Θεωρούμε πως οι ΗΠΑ έπαθαν και έμαθαν και περιμένουμε να είναι στο μέλλον περισσότερο επιθετικές με κράτη -παρίες που δεν έχουν να συνεισφέρουν παρά ελάχιστα στο αύριο προσκολλημένες μονίμως στο χθες. 

  • Τα χειρότερα είναι μπροστά και δεν μιλάμε μόνο για τις οικονομικές συνέπειες αλλά και για το "μάντρωμα" της πανδημίας που θα επιτευχθεί εάν εμβολιαστεί ένα 60% του παγκόσμιου πληθυσμού. Κάποια κράτη θα έχουν ολοκληρώσει μέσα στο 2021 τα περισσότερα θα παιδεύονται και όλο το 2022. Για τα βαλκάνια ο ορίζοντας θα είναι δεκαετίας αφού οι πολλές μεταλλάξεις θα απαιτούν εμβολιασμό κάθε χρόνο! 2.412. 660 άνθρωποι είχαν χάσει έως και χθες την ζωή τους από την covid-19 αλλά οι "ψεκασμένοι" θεωρούν ακόμα την θανατηφόρα νόσο μια απλή γριπούλα! 

  • Πολλά τα προβλήματα από την κακοκαιρία στο απαρχαιωμένο δίκτυο της ΔΕΗ. Αναμένονται και στην πόλη μας διακοπές ρεύματος τις επόμενες μέρες αφού η μη αναβάθμιση του ΚΥΤ στον Υμηττό που καθυστερεί από μια δικαστική απόφαση του ΣτΕ  κάνει πιο πιθανό ένα blackout. Ήδη η τάση έχει μειωθεί από την εταιρία για να αποφύγει το "ατύχημα" και ποντάρει στις κλειστές επιχειρήσεις αλλιώς το δίκτυο θα είχε ήδη καταρρεύσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: