ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ομολογία ενοχής από τον "ψεκασμένο" Παύλο Χαϊκάλη - Όλοι θυμόμαστε τι έλεγε για τους δανειστές μας , την Μέρκελ , το πολιτικό σύστημα κ.ο.κ ο εν λόγω πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ομολογία ενοχής από τον "ψεκασμένο" Παύλο Χαϊκάλη - Όλοι θυμόμαστε τι έλεγε για τους δανειστές μας , την Μέρκελ , το πολιτικό σύστημα κ.ο.κ ο εν λόγω πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ

 


Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον Παύλο Χαϊκάλη που βγήκε να απαντήσει πως ήταν ερωτευμένος με την Κύπρια ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. 

Τα "σκουπίδια" που συνεργάστηκαν με την πλέον αποτυχημένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης θα πάνε ένα- ένα στον φυσικό τους χώρο. Άλλωστε τις επόμενες μέρες η παράσταση θα περιλαμβάνει πολλούς ακόμα Χαϊκάληδες αφού τα στόματα άνοιξαν , υπάρχει πολιτική βούληση και τα προσωπικά δεδομένα και ο τυποκτόνος νόμος του Βαγγέλη Βενιζέλου περί αυτών έχει ήδη ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ στην πράξη. 

Μπράβο σε όσους καταγγέλλουν ΔΗΜΟΣΙΑ στα ΜΜΕ και στα social media όσα είχαν υποστεί και φυσικά ήρθε η ΩΡΑ για βαρύτερες ποινές σε ένα σωρό ανώμαλους που το παίζουν ακόμα και σήμερα καλλιτέχνες. 

Το ιστολόγιό μας αναπαράγει ΜΟΝΟ τις επώνυμες καταγγελίες γιατί είναι πάγια αρχή μας πως δεν υπάρχει καταγγελία όταν ο ίδιος ο καταγγέλλων δεν βγαίνει να μιλήσει ΔΗΜΟΣΙΑ. Επίσης δεν υιοθετούμε όλες τις καταγγελίες και αναμένουμε στοιχεία όπως αυτά που βλέπετε παραπάνω αφού προφανώς και οι ιδιωτικές συνομιλίες για εμάς δεν υπάρχουν όταν ο δημοσιογράφος προσπαθεί να σώσει την κοινωνία από τέτοια αποβράσματα. 

Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει τον νόμο για την τάχα προστασία των προσωπικών δεδομένων αφού άλλωστε έχει καταργηθεί στην πράξη. Άλλωστε ο νόμος αυτός προστατεύει όσους δεν έχουν διαυγή πορεία και ωφέλησε διαχρονικά απατεώνες και ανήθικους που έπνιξαν με αγωγές δημοσιογράφους και ΜΜΕ που είχαν κρούσει δύο δεκαετίες πριν πως η μπόχα διαλύσει την χώρα. 

Καλές υποψηφιότητες ευχόμαστε σε όλους τους εμπλεκομένους αφού πάντα θα υπάρχουν και οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ που θα ψηφίζουν τους ομοίους τους. Θα αποκτήσει και χρώμα Νοτίων Προαστίων σύντομα το Ελληνικό #MeToo αφού μάθαμε πως στο ΣΕΗ έχουν φτάσει δεκάδες καταγγελίες για κάτοικο των Νοτίων Προαστίων που ακόμα δεν έχει βγει προς τα έξω το ονοματεπώνυμό του. Δεν ξέρουμε εάν οι καταγγελίες είναι σοβαρές και εάν υπάρχουν στοιχεία πάντως εμείς ακούγοντας το όνομα δεν πέσαμε από τα σύννεφα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: