ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Στην Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' στην Ηλιούπολη η Σερραία δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου αναδεικνύει τα προβλήματα κάτι που δεν θα αρέσει σε όσους θεωρούν "μπουκωμένους" και "συστημικούς" τους συναδέλφους από την τηλεόραση του alpha 




  • Αρνητική είδηση ο δήμος μας στα "συστημικά" ΜΜΕ για κακοτεχνίες στους δρόμους και για ξυλοδαρμό 13χρονου μαθητή σε σχολείο της πόλης! Θα το συνηθίσουν οι εδώ "κατσαπλιάδες" που επί 9 χρόνια είχαν προνομιακή μεταχείριση αφού ως γνωστόν οι μνημονιακοί δήμαρχοι είχαν περάσει τις "εξετάσεις" κατά τους χιλιάδες "ψεκασμένους" της πόλης μας. Για όλα φταίει η κυβέρνηση Μητσοτάκη που "μπούκωσε" τα ΜΜΕ θα συμπληρώσουν και οι ενεργοί φασίστες της πόλης μας που υπηρετούν το κράτος Μητσοτάκη αφού θα σου πουν πως το κράτος έχει συνέχεια! Λάθος κάνουν το επιτελικό κράτος θα "ξεράσει" τα αποβράσματα και φεύγοντας γιατί όλες οι κυβερνήσεις κάποτε αποχωρούν θα καταργήσει και την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων αφού για να σώσει την χώρα ψηφίστηκε  και όχι για να συνεχίσει την λάθος πεπατημένη. 

  • Η ανικανότητα του να κρατηθεί η πόλη μας καθαρή προφανώς και δεν μπορεί να βαραίνει μια κυβέρνηση που έχει δώσει νομοθετικά την δυνατότητα να δοθεί η δομή της καθαριότητας σε ιδιώτη. Τα ίδια ισχύουν και για το Πράσινο για να μην κάνουμε και διακρίσεις και έχουμε τα γνωστά παράπονα. Οι προσπάθειες που γίνονται με πάνω από 200 εργαζόμενους στους τομείς αυτούς δεν "καλύπτουν" παρά μόνο οπαδούς της διοίκησης όπως ο κύριος Παύλος Παπαθανασίου για τους πολλούς θα έχουν σίγουρα ξεχαστεί την ώρα της κάλπης σε δύο χρόνια όταν όσοι ασχολήθηκαν με αυτούς τους τομείς θα ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ και θα μας δικαιώσουν αλλά ατυχώς εκτός δημοτικού συμβουλίου αφού ο νέος εκλογικός νόμος δημιουργεί μεγάλη συμμαχία κατά της νυν διοίκησης με μπροστάρηδες πρώην μέλη της! Θα γίνουμε πιο σαφείς αφού δεν διαγράφουν τους "αντιφρονούντες" πριν "αποστατήσουν" όταν και οι ίδιοι ξεκαθαρίσουν σε τι ακριβώς διαφωνούν με τον νυν δήμαρχο και τον "στενό" του περιβάλλον! 

  • Βγήκε και πάλι ο Παύλος Παπαθανασίου στα social media να  μοιράσει αρνητικούς  τίτλους σε όσους δεν υποκύπτουν στους φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ , τους αλληλέγγυους του Κουφοντίνα και τους θαυμαστές του Άρη Βελουχιώτη! "Παράσημα" για εμάς οι αρνητικοί χαρακτηρισμοί του. Ας μας πει τίποτα για τον κ.  Γιώργο Κιμούλη και όλους όσους θα παρελάσουν από τις οθόνες του Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη,  και ας δώσει πιστοποιητικά εκδιδομένων στις "πουτάνες" της πόλης να παρέχουν νόμιμα και με το γνωστό "ηθικό" πλεονέκτημα της Αριστεράς τις υπηρεσίες τους. Εμείς την υποκρισία την βαρεθήκαμε, άλλωστε κάθε φορά που μια κυβέρνηση επιχειρεί την κάθαρση -και έχει διαχρονικά την βοήθεια της πλειοψηφίας των ΜΜΕ για τον σκοπό αυτό-  μόλις η καταγγελία γίνει για Αριστερό αρχίζουν τις γνωστές "κωλοτούμπες". Κάποιες μάλιστα "εκδιδόμενες"  βιάστηκαν να χαιρετίσουν το #MeToo και στην πορεία θα εκτεθούν για ακόμη μια φορά  αφού δεν γνωρίζουν τι περιλαμβάνει το "πακέτο" και ευελπιστούν πως οι πολλοί δεν θα μάθουν για τα  "ιερά τέρατα" που ακολουθούν σε μια καλά οργανωμένη επιχείρηση "κάθαρσης". Μια επιχείρηση που προσκρούει ήδη σε ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς που δεν έχουν καταλάβει πως οι καιροί άλλαξαν.  Και πως με κυβέρνηση Μητσοτάκη θα δουν και τους εαυτούς τους κρεμασμένους στα "μανταλάκια", και να απειλούν πως θα βουτήξουν στο "κενό" που δημιούργησε η δική τους ανικανότητα  για να δημιουργηθεί η "αυλή" των διεφθαρμένων ανθρώπων της showbiz παρά τις μηνύσεις που είχαν υποβληθεί! Τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία γιατί όπως έγραφε παλιότερα και ιστολόγιο που δεν ενεργεί πια, τίποτα εδώ δεν γράφεται ΤΥΧΑΙΑ. Την "τύχη" του δημιουργού του την γνωρίζεται ευελπιστούμε πως η δική μας "τύχη" θα είναι καλύτερη εάν και δεν ενδιαφέρει και ιδιαίτερα! 

  • Όσοι εκφοβίζονται ή τρομοκρατούνται από την ΑΛΗΘΕΙΑ προφανώς θα περάσουν δύσκολο δίμηνο , αφού κάπως πρέπει να "ψυχαγωγηθεί" και ο υποχρεωτικά εγκλεισμένος πληθυσμός γιατί φυσικά και χωρίς αλλαγές στην ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης οι Κιμούληδες , οι Φιλιππίδηδες και οι λοιποί αστοί το μόνο που θα χάσουν προσωρινά είναι η κρατική τους επιχορήγηση! Άλλωστε κάποια "ερπετά" στον αθλητισμό ήδη "σκούζουν" που το κράτος αρνείται να συνεχίσει να τους πληρώσει για να εκπορνεύουν τα παιδιά μας. Γιατί αυτό γίνονταν και εάν δεν υπήρχε πολιτική βούληση θα συνεχίζονταν να γίνεται. 

  • Πολλές δαπάνες θα κοπούν από τους ΟΤΑ και ήδη δήμαρχοι αντιδρούν σε νομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών και αφορά το προσωπικό ΝΠΔΔ , και ΝΠΙΔ που παρακάμπτουν με "τρικ" τις δαπάνες τους και δημιουργούν ελλειμματικούς προϋπολογισμούς θεωρώντας πως ξεγελούν τους θεσμούς αλλά και την Ελληνική κυβέρνηση που βλέπει προμηθευτές να δικαιώνονται από δικαστήρια και δήμους να δηλώνουν αδυναμία να πληρώσουν οφειλές παρελθόντων ετών με την ετήσια χρηματοδότησή τους. Μας έστειλαν χαρακτηριστική περίπτωση δήμου της επαρχίας όπου ο δήμαρχος έχει εκλεγεί δύο σερί φορές και αρνείται πεισματικά να πληρώσει οφειλές της προηγούμενης διοίκησης χωρίς λογική αιτιολογία. 


  • Όσα σωματεία δεν εγγραφούν στο μητρώο ερασιτεχνικών σωματείων της ΓΓΑ δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν δομές των δήμων. Η οδηγία είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ελπίζουμε να εφαρμοστεί και στον δήμο μας όταν με το καλό αρχίσουν και πάλι οι ομαδικές δραστηριότητες των σωματείων στους χώρους που τους έχει παραχωρήσει η διοίκηση του δήμου μας μέσω του ΠΑΟΔΗΛ. 

  • Οι αλλαγές στην εμφάνιση του ιστολογίου μας δεν είναι δική μας απόφαση αλλά λύση "ανάγκης" για να συνεχίσουμε να κοινοποιούμε με διαφορετικό και ελπίζουμε προσωρινό τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άρα ευχαριστούμε που μας λέτε πως σας αρέσει περισσότερο έτσι το ιστολόγιο αλλά αφήστε μας να γνωρίζουμε καλύτερα πως το προηγούμενο του "στήσιμο" εξυπηρετούσε καλύτερα όσους το διαχειριζόμαστε. 
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: