ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Χα χα χα οι διαφημιζόμενοί τους λέει τους ζητάνε τα google analytics! για να βλέπουν προφανώς το υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης των επισκεπτών του site τους που θυμίζει ποσοστά Τσαουσέσκου!

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Χα χα χα οι διαφημιζόμενοί τους λέει τους ζητάνε τα google analytics! για να βλέπουν προφανώς το υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης των επισκεπτών του site τους που θυμίζει ποσοστά Τσαουσέσκου!

Δεν κατανοούν ούτε καν τι είναι τα google analytics τα οποία συνεργάζονται από το 2013 με την alexa.com και εξακολουθούν τα γνωστά αλλά βαρετά  τους παραμύθια . 

Πανηγυρίζουν για την σημερινή πρωτιά στην Ελλάδα άλλου site ( γιατί παγκοσμίως υπολείπεται ακόμα του ιστολογίου μας ) και βέβαια ουδόλως μας αφορά να εξηγήσουμε σε κάποιους που βάζοντας το προσωπικό συμφέρον πάνω από την ΑΛΗΘΕΙΑ εξακολουθούν να θεωρούν τους δημότες μας ιθαγενείς! 

Για την ουσία της υπόθεσης ο κάθε διαφημιζόμενος μπορεί να διαφημιστεί από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έως την σελίδα της Αυγής αλλά προφανώς και στο site της εφημερίδας θα τον δουν περισσότεροι αφού σύμφωνα με την alexa.com υπολείπεται θέσεων η "τίμια" και αριστερή Αυγούλα! 

Και βέβαια η zougla.gr είναι στην θέση 8η  στην Ελλάδα και το Πρώτο Θέμα στην 9η αυτή την στιγμή για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες πως έγιναν ξαφνικά όλοι ΝΔ! 

Μας ξεκούρασαν πάντως και από μια ανάρτηση σήμερα για να βάλουμε και τίποτα αφού από εμάς όλες και όλοι έμαθαν πως ΝΑΙ και στα ΜΜΕ υπάρχουν μετρήσεις , και φυσικά ο ανταγωνισμός είναι υγεία για τα ΜΜΕ κάτι που δεν καταλαβαίνουν όσοι ακόμα πιστεύουν πως θα τους σώσει το κράτος- "πατερούλης".

ΥΓ: Οι διαφημιστικές και οι πελάτες αφού ζητάνε πάντως google analytics θα έπρεπε να γνωρίζουν και να τα διαβάζουν γιατί μάλλον αγνοούν πως το ποσοστό εγκατάλειψης είναι το πιο σημαντικό σε ένα διαδικτυακό μέσο και την πρωτιά μας εκεί προφανώς και δεν μπορεί να την αμφισβητήσει ουδείς θα το καταλάβουν σύντομα και στην πράξη αφού βαρεθήκαμε να το παίζουμε καλοί με όλες και όλους. Επειδή εμείς προφανώς και δεν λέμε ψέματα θα βάλουμε για τον επόμενο μήνα δύο διαδικτυακά μέσα της πόλης στα πλάγια της σελίδας μας και όχι σε ιδανική θέση για να καταλάβουν την δική μας επιρροή που θα αποτυπωθεί στις μετρήσεις της alexa.com τις επόμενες εβδομάδες. Άλλωστε εμείς παρουσιάζουμε τον οιοδήποτε είναι μπροστά από εμάς έστω και για μια μέρα ή κάποιες ώρες και το έχουμε αποδείξει. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: