Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Νίκος Τηλεβερίδης: Ντροπή της νέας διοίκησης να μην δίνει τον λόγο στον απερχόμενο δήμαρχο.....

 

Επισημαίνει με σημερινή ανάρτησή του ο συνδημότης μας κος Νικόλαος Τηλεβερίδης την στάση της διοίκησης  Ψυρρόπουλου κατά τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού σταθμού στην οδό Αριστογείτονος και το γεγονός πως δεν έδωσε τον λόγο στον τέως δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη όπου επί δημαρχίας του ξεμπλοκαρίστηκε το έργο και παραδόθηκε έτοιμο στην νέα διοίκηση του κ. Ψυρρόπουλου για να το εγκαινιάσει και να βάλει τις τελευταίες "πινελιές". 

Συγκεκριμένα ο κος Τηλεβερίδης γράφει: 

Κος Χατζηδακης αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση του Δήμου αλλά  είναι ντροπή της νέας διοίκησης να μην δίνει το λόγο στον απερχόμενο Δήμαρχο και στους επικεφαλής !!!Αλλά  το λόγο στο κ,. Βαλασόπουλο τον έδωσε …κ εκείνος με τη σειρά του (έκραξε τη κυβέρνηση ) 4 Δήμαρχοι για ένα έργο που σύντομα θα ξεχαστεί !!!"




Θεωρούμε και εμείς μικροπρεπές το γεγονός πως δεν δόθηκε ο λόγος στον απερχόμενο δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη που έδωσε το παρών στην συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά δεν θεωρούμε πως το έργο θα ξεχαστεί από τους συνδημότες μας αφού τέτοια έργα τα περιμένουν να ολοκληρωθούν πάνω από δεκαετία!

Μιας και κάναμε θέμα την ανάρτηση του κ. Τηλεβερίδη να θυμίσουμε πως έως σήμερα είναι ο μόνος που έχει δηλώσει υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης εκλογές που όπως όλα δείχνουν θα γίνουμε τους πρώτους μήνες του 2025! 








Διαβάστε επίσης: 

Υποψήφιος για πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ο συνδημότης μας Νίκος Τηλεβερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...