Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Υποψήφιος για πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ο συνδημότης μας Νίκος Τηλεβερίδης

 


Μέσα στον προσεχή Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για ανάδειξη προέδρων και μελών των Δ.Σ των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεών ( ΔΗΜ ΤΟ) αλλά και ΝΟΔΕ (Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών). 

Οι εκλογές αυτές γίνονται κάθε δύο χρόνια αλλά είχε  δοθεί άτυπη παράταση στις νυν διοικήσεις για να μην υπάρχει εσωστρέφεια ενόψει των διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων , που είχαμε το προηγούμενο διάστημα. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον συνδημότη μας κ. Τηλεβερίδη ς μας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης.

"Θέλω να ξαναδώ κεντροδεξιό δήμαρχο στην πόλη μας,  και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που θέλω να είμαι υποψήφιος " μας τόνισε ο κος Τηλεβερίδης αφήνοντας αιχμές για την στάση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης την προεκλογική περίοδο πριν τις δημοτικές εκλογές. 

Έτσι ο Νίκος είναι ο πρώτος που δηλώνει ΠΑΡΩΝ για να διεκδικήσει την θέση του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης,  μερικούς μήνες πριν τις εσωκομματικές κάλπες και φυσικά έχει ήδη  εξασφαλίσει τις είκοσι  υπογραφές μελών της τοπικής μας , για να υποβάλλει όταν έρθει η στιγμή την υποψηφιότητά του , όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος. 

Εκτός από τον τωρινό πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ κ. Στάθη Ευσταθόπουλο ( με τα σημερινά δεδομένα δεν έχει δικαίωμα εκ νέου υποψηφιότητας σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές αφού είναι πρόεδρος από το 2016,  άρα έχει 8 χρόνια στο τιμόνι της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ) έχουν ακουστεί άλλα δύο ονόματα μελών του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης, που φέρονται διατεθειμένοι να διεκδικήσουν την θέση του προέδρου. 

Όμως έως σήμερα επίσημα δεν έχει εκδηλώσει κανείς το ενδιαφέρον του αυτό,  ούτε καν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! 

Άρα θετικό για εμάς το γεγονός πως πλέον έχουμε την πρώτη ΔΗΜΟΣΙΑ εκδήλωση υποψηφιότητας μέσα από το ιστολόγιό μας , και ευχόμαστε να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις διαδικασίες αυτές ιδίως τώρα που το κόμμα βρίσκεται σε κάμψη μετά το 28% των Ευρωεκλογών. 

Όπως κάνουμε πάντα έτσι και τώρα όταν ολοκληρωθούν και επίσημα οι υποψηφιότητες , θα σας πούμε την δική μας επιλογή. Και για πρόεδρο , και φυσικά για μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ Ηλιούπολης

Άρα ο Νίκος θα συμπληρώσει όταν βγει η σχετική εγκύκλιος από τη ΝΔ , ένα  αντίστοιχο έντυπο σαν και αυτό της φωτογραφίας παρακάτω,  που αφορούσε τις τότε εσωκομματικές εκλογές του 2016! Τότε που εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ο σημερινός της πρόεδρος κος Στάθης Ευσταθόπουλος απέναντι στον επίσης υποψήφιο για πρόεδρο κ. Θανάση Αθανασίου. 



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...