ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νίκησαν με 3-2 οι παμπαίδες του Χαραυγιακού, σε αγώνα θρίλερ, τον Αετό Κορυδαλλού

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Νίκησαν με 3-2 οι παμπαίδες του Χαραυγιακού, σε αγώνα θρίλερ, τον Αετό Κορυδαλλού

Του Άγγελου Κάνδηλα 

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016
Χαραυγιακός Ηλιούπολης - Αετός Κορυδαλλού: 3-2 (ημίχρονο 1-1)
Γήπεδο Δ' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης (Γκαράζ)
Κυριακή 20 Μαρτίου 2016
Ώρα έναρξης 17:00

Παρακολουθήσαμε έναν συγκλονιστικό αγώνα με διπλή ανατροπή του σκορ μεταξύ δύο ομάδων που πρωταγωνιστούν στον ανταγωνιστικότερο, όπως έχει διαμορφωθεί, όμιλο παμπαιδικού της Αττικής.

Στο α' ημίχρονο ο Χαραυγιακός άνοιξε γρήγορα το σκορ με όμορφο γκολ του Θανάση Τσοντάκη ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια αλλά ένα αμυντικό λάθος στα τελευταία λεπτά έδωσε την ευκαιρία στον Αετό Κορυδαλλού να ισοφαρίσει, στην πρώτη του ουσιαστικά επίσκεψη στην εστία του Χαραυγιακού και το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου από το διαιτητή να βρει τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στο β' ημίχρονο μια ακόμη σύγχυση και ολιγωρία στην άμυνα της Ηλιουπολίτικης ομάδας έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Αετού Κορυδαλλού να προηγηθεί 1-2.


Ακολούθησε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου του Θανάση Τσοντάκη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αετού Κορυδαλλού ενώ αργότερα, πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Βαγγέλης Τσούτσης ισοφάρισε σε 2-2 με όμορφο σουτ.


Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Νίκος Ζαζάρας πήρε την μπάλα από γέμισμα του Βαγγέλη Τσούτση και δείχνοντας την ποδοσφαιρική του κλάση κατάφερε με εξαιρετική μαεστρία να αποφύγει πλειάδα αντιπάλων ποδοσφαιριστών και να πλασάρει ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το τελικό 3-2 και δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν τη μεγάλη ανατροπή.


Επισημαίνουμε την εκπληκτική απόδοση του νεαρού αθλητή Γιάννη Μούντζια-μακράν η καλύτερη φετινή του εμφάνιση παρότι δεν υπήρχε αθλητής της ομάδας του Χαραυγιακού που να μην έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στο συγκεκριμένο αγώνα.


Η βαθμολογία του ομίλου (18η αγωνιστική) με τις πρώτες επτά ομάδες να διεκδικούν την είσοδό τους στα play off έως την τελευταία αγωνιστική έχει διαμορφωθεί ως εξής:
1.Ακαδημία Καραταίδη 33 (16 αγώνες)
2.Αετός Κορυδαλλού 32 (15 αγώνες)
3.Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης 31 (17 αγώνες)
4.Ολυμπιακός Βάρης 28 (16 αγώνες)
.............................................................................
5.Αθηναικός 28 (16 αγώνες)
6.ΠΑΟΚ COSMOS CLUB 27 (15 αγώνες)
7.Διανα Ηλιούπολης 21 (13 αγώνες)
.............................................................................


Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης (προπονητής Βέργης Γεώργιος): Ψυλλιάς Θεόδωρος, Παρασκευάς Κώνσταντίνος, Μούντζιας Γιάννης, Παρασκευάς Πάνος, Σόφιας Γιάννης, Κάνδηλας Διονύσιος, Μιμηγιάννης Χρήστος, Τσοντάκης Θανάσης, Ζαζάρας Νικόλαος, Τσούτσης Βαγγέλης, Ζάχος Γεώργιος, Οικονομέας Κωστής, Βέργης Κωνσταντίνος, Κορδαλής Νικόλαος, Καραμπατζάκης Χάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: