ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτή την διοίκηση!

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτή την διοίκηση!


Κρατάμε την φωτογραφία για να βάλουμε τους απαραίτητους "κύκλους" ! 


Πούλος - Μουλάς 

Και για ακόμη μια φορά σας παρουσιάζουμε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν! 





Σας βάζουμε και με την βουλεύτρια της ΝΔ για να μην λέτε . Άντε μετά να την κάνει υπουργό ή υφυπουργό ο Μητσοτάκης!





Στο δήμο της Αθήνας ο παραπάνω εικονιζόμενος  πρόεδρος σωματείου Λαϊκών Αγορών με την κα Άννα Καραμανλή και τον κ. Πούλο αγκαλιά,   δεν κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.  Τον ξεπέρασε σε ψήφους η "δικιά" σας Μπέττυ , και δεν εξελέγη  τελικά ο κος Μουλάς ως δημοτικός σύμβουλος με το  μόρφωμα Κασιδιάρη. Αυτοί που υποστήριζαν "επιφανείς" συνδημότες μας στις ασυναρτησίες που ξεστόμιζε κατά του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη κατάφερε τελικά να εκλεγεί πρώτη σε ψήφους με τον συνδυασμό που είχε ως επικεφαλής τον "Λιάκο".  Μάλιστα  μετά την παραίτηση του φυλακισμένου εγκληματία αρχηγού,  "στασίδι" στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων έπιασε ο κος Γιώτης , που πάει και για Ευρωβουλευτής με το κόμμα Εμφιετζόγλου!




Γιατί και στον "πατριωτικό" χώρο άλλοι τρέχουν και άλλοι τελικά εκλέγονται!  Πάντως η τελευταία επιλογή Κασιδιάρη να δηλώσει πως θα ψηφίσει τον κ. Γιώτη για την Ευρωβουλή! απογοήτευσε όσους ακόμα αφελείς τον θεωρούσαν ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ! 

Το κόμμα "Πατριώτες" του συστημικού εργολάβου όπως τον αποκαλούσαν πριν μερικούς μήνες οι "Κασιδιάρηδες" κ.  Εμφιετζόγλου,  θα στηρίξει αυτός που το παίζει τάχα πολιτικός κρατούμενος! 

Άρα αποδέχεται -όντως σε δύσκολη θέση- πως ο μόνος τρόπος για να "ανατρέψει" το σύστημα είναι να το υπηρετήσει,  όπως έκανε και την περίοδο που ήταν βουλευτής. 

Φάνηκε για πολλοστή   φορά πως πρόκειται για τυχοδιώκτες (άλλωστε πλέον στον εθνικιστικό χώρο έχουν μηδαμινή απήχηση),  και πως Εθνικιστής υπάρχει στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και είναι ο κος Φρέντι Μπελέρης!

Και στις κάλπες των Ευρωεκλογών οι "Κασιδιάρηδες" θα δουν για ακόμη μια φορά την πλάτη της Ελληνικής Λύσης και θα παραμείνουν σε μονοψήφιο ποσοστό την ώρα που η ΝΔ θα έχει πετύχει για ακόμη μια φορά να μαζέψει τις περισσότερες ψήφους από κεντροδεξιούς και Εθνικιστές αφού πέτυχε και έχει στο ψηφοδέλτιό της και τον Φρέντι Μπελέρη αλλά και ανθρώπους που αποδεδειγμένα βάζουν τα συμφέροντα του Έθνους πάνω από τις προσωπικές τους φιλοδοξίες! 


Μέχρι και στο ΛΑ.Ο.Σ του Καμπούρη "έβαλαν"  υποψήφιο Ευρωβουλευτή  τα "ορφανά" του Ηλία , ΑΛΛΑ ο φυλακισμένος "ηγέτης" Λιάκος  θα ψηφίσει "Πατριώτες" - Πρόδρομο Εμφιετζόγλου  και τον κ. Γιώτη που έχει "πλάκα" τα γαλόνια! Τα στρατιωτικά γιατί στον εθνικιστικό χώρο δεν τον γνώριζε ουδείς για δεκαετίες! 


Κρίμα πάντως για μια σειρά Εθνικιστών με χρόνια πραγματικών αγώνων , που ευτελίζονται ακολουθώντας "ηγέτες" καταδικασθέντες για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις!

Οι ομάδες στην Ευρωβουλή της Μελόνι και Λεπέν κανέναν δεν θα έχουν από δαύτους εάν τελικά πετύχει κάποιος να εκλεγεί όπως δεν είχαν παλιότερα κανέναν από τους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής για λόγους που έχουν εξηγήσει οι ίδιες και που είναι κατανοητοί σε όσους ασχολούνται με τον εθνικισμό και όχι με υμνητές του Αδόλφου Χίτλερ! 





Κρίμα για όσους γνωρίζουν τον Βορειοηπειρωτικό Αγώνα αλλά ακολουθούν όσους θεωρούν ως εθνικιστική δράση τις προστασίες μαγαζιών , τα μπραβιλίκια και την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Παύλου Φύσσα,  ενώ επαίρονται για τις σφαλιάρες σε ανήμπορους Πακιστανούς και για τους Αλβανούς ομοϊδεάτες τους! 




Έως το 2028 που θα αποφυλακιστεί ο κος Κασιδιάρης σε κάποια από τις άδειες που θα πάρει είναι κρίμα να μην φωτογραφηθεί και αυτός με Αντιδημάρχους , που για δύο σακούλες λαχανικά θα έβγαζαν φωτογραφία και με τον μακαρίτη Στυλιανό Παττακό!

Η φωτογραφία εξωφύλλου  βγάζει και άλλη είδηση αλλά όλα στην ώρα τους!



ΥΓ: Στην δίκη του Ιουνίου δυσάρεστες εκπλήξεις θα έχουν όσοι εξακολουθούν και θεωρούν πως μιλώντας από "πακιστανικά" κινητά ξεγελούν την ΕΥΠ! Όχι μόνο παραπλάνησαν τους Έλληνες ψηφοφόρους στις εθνικές εκλογές του 2023 αλλά...... 

Διαβάστε επίσης :

Αγκαλιά με πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν του κόμματος Κασιδιάρη η βουλεύτρια Νοτίου Τομέα της ΝΔ κα Άννα Καραμανλή!

"Μπράβο" σε όσους εξέθεσαν τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη βάζοντας τον να φωτογραφηθεί με υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Εξέθεσε ο Γιάννης Πούλος την διοίκηση- Την μία φέρνει τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον Χρυσαυγίτη Μουλά την άλλη αφήνει τις "Αμαζόνες" να ασκούν "κοινωνική πολιτική"

Δεν υπάρχουν σχόλια: