ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κρατήστε αυτή την ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Καραβαγγέλη που το πάλεψε και θα συνεχίζει να αγωνίζεται για Αξίες στις οποίες δεν κάνει "εκπτώσεις" !

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Κρατήστε αυτή την ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Καραβαγγέλη που το πάλεψε και θα συνεχίζει να αγωνίζεται για Αξίες στις οποίες δεν κάνει "εκπτώσεις" !


Οι στίχοι του, τα ποιήματα του, οι συλλογές του, μοναδική κληρονομιά σύγχρονης φιλοσοφίας.
Διαχρονικός και πάντα επίκαιρος.
"Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.
Κι αυτό ακόμη το σκαλί, το πρώτο, πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει."
"Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξίδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια."
"Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες...
πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε· πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,......
Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν). πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε."
"Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους;
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις."
29 Απριλίου 1933.
Φεύγει από την ζωή ο κορυφαίος ποιητής του «μείζονος ελληνισμού».
Κων/νος Π.Καβάφης
Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του πνεύματος του και στη μνήμη του!

Νίκος Καραβαγγέλης 
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας , Ποιότητας Ζωής & Διαχείρισης Απορριμμάτων 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Πριν τρεις μέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας , Ποιότητας Ζωής & Διαχείρισης Απορριμμάτων κος Νίκος Καραβαγγέλης έκανε την παραπάνω ανάρτηση.

Μετά και την χθεσινή του ανάρτηση και χωρίς καν να έχουμε συνομιλήσει μαζί του,  καταλάβαμε πως δεν είχε και πολλά περιθώρια να παλέψει για κάτι που για να αλλάξει χρειάζεται ΡΗΞΕΙΣ και πολιτική βούληση! Οι δικές μας πηγές λένε πως έχει ήδη παραιτηθεί από Αντιδήμαρχος , δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία να τον πάρουμε τηλέφωνο να τον ρωτήσουμε γιατί , αφού παρακολουθούμε τα δημοτικά συμβούλια και αντιλαμβανόμαστε ! 

Ελπίζουμε τελικά να το ξανασκεφθούν όσοι θεωρούν πως έχουν την πολυτέλεια να συνεχίσουν την πορεία τους χωρίς την ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ του κ. Καραβαγγέλη από θέση ευθύνης. Γιατί η φωνή αυτή θα υπάρχει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο έως και το 2028 τουλάχιστον,  και ελπίζουμε οι συγκυρίες να οδηγήσουν την παραμονή της και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και την προσθήκη και άλλων τέτοιων φωνών , μετά τις δημοτικές εκλογές του 2028. 

"Χωρίς βαρβάρους" λοιπόν και "ενοχλητικές" φωνές που λένε ΑΛΗΘΕΙΕΣ,  και "πάμε και όπου βγει"! Όμως με τέτοιες "λογικές" οδηγηθήκαμε στα σημερινά μας χάλια. 



Κάποτε έρχεται ο καιρός του "έχε γεια" για όλες και όλους μας , και για εμάς όπως έχουμε τονίσει και πάλι,  ορόσημο είναι οι εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη Δ.Σ των ΔΗΜ ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας τον προσεχή Οκτώβριο! Το να μείνει η κατάσταση ως έχει στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης , και εμείς και να παραμείνουμε μέσα  από εδώ να "ευλογούμε" ή να κατακρίνουμε ανθρώπους χωρίς ΦΩΝΗ απέναντι στα "εγκλήματα" που γίνονται στο δήμο μας , δεν είναι κάτι που μας αφορά! Άλλωστε γιατί να παραμείνουμε ΕΝΕΡΓΟΙ μέσα από εδώ , για να υπερασπιζόμαστε όσους θέλουν να διώξουν το ΚΥΤ Υμηττού χωρίς παράλληλα να μας λένε πως η πόλη μας θα εξασφαλίζει  την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: