ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ανάσταση στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολης έκαναν στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Ανάσταση στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολης έκαναν στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως επέλεξε ο επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου για να παρακολουθήσει την Ακολουθία της Αναστάσεως. 

Μαζί του όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τα στελέχη της παράταξής ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κος Ανδρέας Τσουκαλάς και ο κα Αγγελική Ευσταθιάδου. 

Στις φωτογραφίες που πήραμε από το προσωπικό προφίλ στο facebook της κα Αγγελικής Ευσταθιάδου διακρίνονται επίσης ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Γιάννης Πούλος , ο έως χθες Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ποιότητας Ζωής και Διαχείρισης Απορριμμάτων κος Νίκος Καραβαγγέλης ( πρώτοι από εδώ σας γράψαμε για την παραίτησή του ) , ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Γιάννης Αντζινάς. 







Πηγή φωτογραφιών ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ 


ΥΓ: Σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος (Αναστάσιος)  Ευσταθίου στον οποίο ευχόμαστε  χρόνια του πολλά και μέσα από εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: