ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εάν ο χορηγός δεν είναι στέλεχος του κόμματος Κασιδιάρη δεν τυγχάνει της προβολής που του αναλογεί;

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Εάν ο χορηγός δεν είναι στέλεχος του κόμματος Κασιδιάρη δεν τυγχάνει της προβολής που του αναλογεί;



 Ένα τόνο φρούτα και λαχανικά πρόσφερε σε δομές του δήμου μας η εταιρία παραγωγής τυποποίησης &  διακίνησης αγροτικών προϊόντων Φρούτα Μουτσογιάννη  αλλά ο ιδιοκτήτης της εταιρίας είτε είναι πραγματικός χριστιανός και εφαρμόζει το παρακάτω: 

"῞Οταν οὖν ποιῇς ἐλεημοσύνην, μὴ σαλπίσῃς ἔμπροσθέν σου, ὥσπερ οἱ ὑποκριταὶ ποιοῦσιν ἐν ταῖς συναγωγαῖς καὶ ἐν ταῖς ρύμαις, ὅπως δοξασθῶσιν ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀπέχουσι τὸν μισθὸν αὐτῶν. 3 σοῦ δὲ ποιοῦντος ἐλεημοσύνην μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου, 4 ὅπως ᾖ σου ἡ ἐλεημοσύνη ἐν τῷ κρυπτῷ, καὶ ὁ πατήρ σου ὁ βλέπων ἐν τῷ κρυπτῷ ἀποδώσει σοι ἐν τῷ φανερῷ. " (Ματθαίου 6, 2-4)




Διαβάστε και την μετάφραση από τα αρχαία ελληνικά 

Όταν λοιπόν κάνεις ελεημοσύνη, μη σαλπίσεις μπροστά σου όπως ακριβώς κάνουν οι υποκριτές στις συναγωγές και στα δρομάκια, για να δοξαστούν από τους ανθρώπους. Αλήθεια σας λέω, έχουν πάρει πλήρως το μισθό τους. Εσύ, όμως, όταν κάνεις ελεημοσύνη, ας μη γνωρίζει το αριστερό σου τι κάνει το δεξί σου χέρι, για να γίνεται η ελεημοσύνη σου στα κρυφά και ο Πατέρας σου που βλέπει στα κρυφά θα σου αποδώσει».

Είτε δεν πάει για πολιτικός και δεν του χρειάζεται τέτοια προβολή. 

Και στις δύο περιπτώσεις και με δεδομένο πως εμείς μέσα από εδώ θεωρούμε πως ο δημότης πρέπει να γνωρίζει τους χορηγούς του δήμου μας. το κάνουμε θέμα! 





Θετικό γιατί η εταιρία και ο ιδιοκτήτης της δεν έχουν απασχολήσει ποτέ έως σήμερα αρνητικά τα "συστημικά" όπως αποκαλούν αρκετοί συνδημότες μας κορυφαία σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ ( δεν εννοούμε το δικό μας μην παρεξηγηθούμε Πασχαλιάτικα!) και επειδή εμείς εδώ έχουμε προβάλει αρνητικά άλλες χορηγίες που έγιναν δεκτές από τον δήμο μας θεωρούμε χρέος μας να παίξουμε και μία που δεν μας εκθέτει! 




Την είδηση που θα πέρναγε στο ντούκου την "αλιεύσαμε" μέσα από ανάρτηση της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου σε θέματα Τρίτης Ηλικίας κα Αντωνίας (Τόνια) Νικολοπούλου  και σας την παρουσιάζουμε με όλες τις φωτογραφίες που την συνοδεύουν.


Αυτά και Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους σας με την ελπίδα πως επειδή δεν ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων"  πέρα από όσα θα δει και θα μας  αποδώσει ; ο Πατέρας μας σε μια άλλη ζωή εμείς να εξακολουθήσουμε μέσα από εδώ  να εφαρμόζουμε το «Απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ».




Δύσκολο πολύ το εγχείρημα για κοινούς θνητούς και ιδίως για όσους εμάς  γνωρίζουν πως:  

 Ο Θεός χαίρει ερευνώμενος και μας προτρέπει να ερευνήσουμε όχι μόνο τα της πίστεως αλλά Αυτόν τον Ίδιο! Αλλά επειδή είμαστε κτιστά όντα, ποτέ δε θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε, αν μη τι άλλο, την άκτιστη ουσία του Θεού, επειδή είναι άχρονη και άπειρη.

Όσοι, λοιπόν, νομίζουν ότι μπορούν με την έρευνα και μόνο να εξετάσουν και να προσεγγίσουν την ουσία του Θεού, κάνουν λάθος, όπως, επίσης, και όσοι νομίζουν ότι το “πίστευε και μη ερεύνα” έχει γενική εφαρμογή. Παρόλα αυτά και η έρευνα και η πίστη αποτελούν εργαλεία για έναν ορθόδοξο χριστιανό, που επιθυμεί να κατανοήσει το μεγαλείο της Δόξης του Θεού και να βιώσει τη Θεία ζωή. Όλα τα άλλα είναι “άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε”.

ΥΓ: Ο τίτλος φυσικά και αναφέρεται σε προγενέστερο θέμα με χορηγία στο δήμο μας που φιλοξενήθηκε στο προφίλ του Αντιδημάρχου μέσω "ταγκαρίσματος" "καλού" χριστιανού και τα εισαγωγικά γιατί δεν μπορείς να συμμετέχεις σε πολιτικό οργανισμό που μοίραζε πριν μερικά χρόνια τρόφιμα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ και να θεωρείς παράλληλα πως υπηρετείς ένα δόγμα διεθνιστικό που δεν κάνει διακρίσεις χρώματος δέρματος , και φυσικά αίματος! . Όλες και όλοι είμαστε δημιουργήματά Του!

Να θυμίσουμε και κάτι από τα συσσίτια μίσους της εγκληματικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να εξαίρουμε για πολλοστή φορά την θαρραλέα στάση του τότε δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη και φυσικά της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου και του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια που έβαλε ΤΕΛΟΣ στην απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των ΦΑΣΙΣΤΩΝ! 

Τότε η εγκληματική οργάνωση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ομιλούσε για παράνομο μπλόκο στην διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες και επαναλάμβανε τις γνωστές ασυναρτησίες της για παράνομο & ανθελληνικό κράτος Σαμαρά! 

Και επειδή με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν τελειώσαμε όπως αρκετοί αφελείς θεωρούν,  επιβάλλεται επαγρύπνηση ιδίως από όσους δηλώνουν πως υπηρετούν τον προοδευτικό χώρο! Τώρα τι εννοούν πρόοδο και τι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα κριθεί σε μερικές μέρες και πάλι  στις κάλπες , εκεί που ευτυχώς ακόμα  οι πολλοί δεν ψηφίζουν ρατσιστές για να τους αναθέσουν θέσεις ευθύνης! 

Τουλάχιστον φανερούς , που να προκαλούν όπως τα "παλικάρια" του ψευτοπατριωτισμού όσους κατανοούν πως η φράση του Διονύσιου Σολωμού Εθνικό το αληθές,  σημαίνει  πως εάν   κάνουμε σημαία μας την αλήθεια, τότε δεν χρειαζόμαστε πια πολλές σημαίες. Αν φτάσουμε να θεωρούμε εθνικό το αληθές, τότε πατρίδα όλων μας γίνεται μία: η αλήθεια. 

Δεν κατανοούμε και τον τρόπο που φιλοξενούν την είδηση άλλα τοπικά ΜΜΕ,  μη αναφέροντας αυτόν που προσφέρει τα προϊόντα μένοντας όπως πάντα στην "επιφάνεια" όσων τα μοιράζουν! Σημαντική οπωσδήποτε και η συμβολή όσων τα μοίρασαν,  αλλά το να μην αναφέρεται αυτός που τα πρόσφερε είναι προβληματικό! 

Αυτά από εμάς ...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: