ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στάθης Ψυρρόπουλος: Προφανώς κάποιοι σαμποτάρουν το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής…

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: Προφανώς κάποιοι σαμποτάρουν το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής…


Είναι κρίμα για τους δημότες και κατοίκους, που κάποιοι προέβησαν σε εκτεταμένους βανδαλισμούς χθες το βράδυ μετά μάλιστα από σχετική ανάρτηση στο προσωπικό μου προφίλ που αναφερόταν στο συντριβάνι από ψεύτικο προφίλ.
Μετά από εντατικούς ρυθμούς εργασίας στις πρώτες ημέρες διοίκησης μας ανακατασκευάσαμε εξ ολοκλήρου το συντριβάνι με φωτισμό, ειδική εγκατάσταση, νέες ηλεκτρολογικές υποδομές και το θέσαμε σε λειτουργία μετά από καιρό όπως μπορείτε να δείτε από τις σχετικές φωτογραφίες.
Μπορείτε να δείτε από τις τελευταίες φωτογραφίες της ανάρτησης σε τι κατάσταση παραλάβαμε το συντριβάνι από την προηγούμενη δημοτική αρχή.



Έχουν ήδη αναζητηθεί στοιχεία, υλικό από τις κάμερες και αναζητείται ο ιδιοκτήτης του ψεύτικου προφίλ από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί μόνο τυχαίο δεν είναι το σχετικό του σχόλιο στην ανάρτηση μου για τις διαβάσεις.


Το Πάσχα είναι μια περίοδος για να φέρει τη γαλήνη και την ομόνοια και όχι να λαμβάνουν χώρα βανδαλισμοί του χειρίστου είδους για έργα που γίνονται στην πόλη. Εάν νομίζουν κάποιοι ότι θα μείνουν ατιμώρητοι ή δεν θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα είναι γελασμένοι!



Το γραφείο μου είναι ανοιχτό για να ενημερωθώ για τους υπεύθυνους εάν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό, ή να δω από κοντά τους ανθρώπους που προέβησαν σε αυτή την παράνομη πράξη με διάθεση μετανοίας.





Βρίσκομαι εδώ για να κατανοήσω τυχόν ζητήματα και προβλήματα και να βρούμε απο κοινού λύσεις, όχι όμως για να στερήσω από τους δημότες και κατοίκους μία περιποιημένη πόλη με υποδομές, όπως τους αξίζει.




Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: