ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η πόλη δεν αλλάζει με ευχολόγια , με αυταπάτες πως όλες και όλοι θα διοριστούμε στο δήμο και χωρίς πολιτική βούληση για να ιδιωτικοποιηθούν δομές όπως η Καθαριότητα & και το Πράσινο!

Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Η πόλη δεν αλλάζει με ευχολόγια , με αυταπάτες πως όλες και όλοι θα διοριστούμε στο δήμο και χωρίς πολιτική βούληση για να ιδιωτικοποιηθούν δομές όπως η Καθαριότητα & και το Πράσινο!

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Με 900 εργαζόμενους ( συμβασιούχους & μόνιμους) δεν χρειαζόμαστε καν τα δικά μας ρεπορτάζ με 1800 μάτια εργαζομένων να  βλέπουν καθημερινά αυτές τις εικόνες! Εμείς  απλώς σας τις  "μεταφέρουμε"  προτείνοντας παράλληλα και την ΛΥΣΗ της ιδιωτικοποίησης. Όμως 35 δημοτικοί σύμβουλοι ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ , πιστεύουν ως "καλοί" χριστιανοί στα "θαύματα" και κάθε φορά ΧΩΡΙΣ να προτείνουν εφικτές λύσεις ( οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα είναι απλώς ΟΥΤΟΠΙΑ) κατηγορούν όσους είναι σε θέσεις ευθύνης για ένα ΧΑΛΙ για το οποίο αυτοί θεωρούν (ψευδώς) πως μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα! 

Με ποιον τρόπο; Θα μάθουν σε εργαζόμενους συγκεκριμένης νοοτροπίας ή σε κατοίκους με "λογικές" πετάμε τα πάντα όπου βρούμε πως θα αλλάξουν "φωτιζόμενοι" από το Άγιο Φως; 

"Αναγκαστικά" σε μερικούς μήνες και όσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΔΕΝ  θα προβεί σε προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού για τους ΟΤΑ όπως όλα δείχνουν,  όλες και όλοι θα μεμψιμοιρούνε τον πρωθυπουργό που δεν αδειάζει και άλλο τα ταμεία του κράτους για να προσλάβει ακόμα 400 μόνιμους εργαζομένους εάν και σε αυτή την περίπτωση το "θέαμα"  θα είναι το ίδιο όπως και οι  εικόνες δεν ήταν καλύτερες , όταν πάνω από 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι  δούλευαν στον στενό και ευρύτερο τομέα στην πατρίδας μας.  

Αυτό που πετύχαμε είναι να καταφύγουμε ικέτες στους δανειστές μας,  και να υποθηκευτεί για 99 χρόνια όλη η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αυτή που "κατοχύρωσαν" με τους "αγώνες" τους οι "επαναστάτες" της πόλης,  πολεμώντας βολεμένοι στο σύστημα να την "κατοχυρώσουν",  τάχα για το δικό μας καλό! 

Μόνη μας ελπίδα για να αλλάξει η κατάσταση , η νέα γενιά που ακούει τραπ και όχι Θεοδωράκη , Χατζηδάκη και όλους αυτούς τους "μεγάλους¨" και "τρανούς" που υπηρέτησαν ένα σύστημα που μας χρεοκόπησε! Μισές αλήθειες , ουτοπίες και μια χαμένη γενιά της μεταπολίτευσης που πάλευε για πάνω από 40 χρόνια για να μας διατηρήσει ΣΟΒΙΕΤΙΑ,  κρατώντας "πρόβατα" με συνθήματα όπως "Καραμανλής ή τανκ" και τάχα αριστερούς που θεωρούν πως "ηθική" τους είναι ο μισθός του δημοσίου υπαλλήλου και τα μεροκάματα της "αλληλεγγύης". 

Οι νοοτροπίες αυτές και τα ΜΟΝΙΜΑ ψεύδη των κυβερνώντων θα οδηγήσουν σε δεκάδες ακόμα "Καστελόριζα",  με το πολιτικό προσωπικό της χώρας δέσμιο της ψήφου κάθε συνδικαλιστή που βρήκε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα τον επίγειο "παράδεισό" του!

Όλοι και όλες αυτοί  αγωνίζονται για την κατασυκοφάντηση του ιδιωτικού τομέα που πληρώνει από τους φόρους του,  ένα σπάταλο και αναποτελεσματικό κράτος! 

Και το ερώτημα το δικό μας είναι γιατί εσύ που δεν υπηρετείς ένα κράτος που αποδεδειγμένα πλέον ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ( Μάτι, Τέμπη κ.ο.κ) δεν πολεμάς για να συντριβεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ τους; Μήπως είσαι αφελής και θεωρείς πως υπάρχει μόνο ένας κακός και ασυνείδητος σταθμάρχης; Μήπως δεκαετίες τώρα δεν έχεις αντιληφθεί πως οι μαγκιές των ενστόλων γίνονται μόνο απέναντι σε άοπλους ; Μήπως δεν αντιλαμβάνεσαι πως αυτός ο στρατός που τόσα χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει παρέδωσε την ΜΙΣΗ Κύπρο στους Τούρκους με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του; Μήπως δεν έχεις αντιληφθεί πως η Αστυνομία δεν μπορεί να σώσει καμία γυναίκα που κακοποιείται και δολοφονείται έξω από αστυνομικό τμήμα αλλά ξέρει να προστατεύει τα μεροκάματά της καλύπτοντας ποινικούς;  Δεν έχεις ακόμα αντιληφθεί πως όσο μικρότερο Κράτος τόσο περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για την πατρίδας μας ; 






Αυτά από εμάς , μετά και την τελευταία ανακοίνωση του ΣΕΔΗ πως τάχα τους διώχνουνε από τα γραφεία τους στο αμαξοστάσιο,  δεν έχουμε κάτι άλλο να γράψουμε για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους! Καταλήξαμε με αυτές τις νοοτροπίες να οδηγούμε την νέα γενιά να ρέπει όλο και περισσότερο  προς την παραβατικότητα απλώς και μόνο για να επιβιώσει! 


Βλέπετε από 11.000.000 πληθυσμό  μόνο το ένα εξακολουθεί και  έχει το "προνόμιο"  να ταλαιπωρεί τα υπόλοιπα 10.000.000 ! και αυτό είναι μια "κατάκτηση" αγώνων με σήμα το μαχαιροπήρουνο! Εάν είχε χιούμορ η διοίκηση Ψυρρόπουλου θα έβγαζε ανακοίνωση για να ενημερώσει το ΣΕΔΗ πως απομακρύνει τα γραφεία τους από το γκαράζ εξαιτίας της  "επικίνδυνης" ακτινοβολία του ΚΥΤ Υμηττού , αλλά δεν έχει όπως δεν έχει και την πολιτική βούληση να διαλύσει μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που καταδίκασε την πόλη μας σε ρόλο παρία και παρακαλάει να μην ολοκληρωθεί ποτέ η επένδυση του Ελληνικού για να μην ζημιωθεί περαιτέρω ένας δήμος που θεωρεί την ΑΝΑΠΤΥΞΗ έγκλημα και διατηρεί "ζούγκλες" μέσα στον αστικό ιστό για να έχουν λόγω ύπαρξης όσοι θέλουν τσιμέντα και αυθαίρετες κατασκευές μόνο στα σπίτια τους και επικίνδυνα πεύκα δίπλα στα σπίτια των γειτόνων τους και ΠΟΤΕ έξω από τα δικά τους! 


Όσοι παρακαλάνε να αποτύχει και η παρούσα διοίκηση,  ας γνωρίζουν πως τα ανεδαφικά τους αιτήματα δεν θα τα ικανοποιήσει καμία επόμενη.  Άρα και να την ρίξουν κάποια στιγμή ( και αυτή θα είναι πριν την επόμενη χρεοκοπία της χώρας γύρω στο 2033 ) θα αναπολούν τις σημερινές δύσκολες μέρες ως ΟΑΣΗ σε ένα μέλλον που η πλειοψηφία των ψηφοφόρων έχει προδιαγράψει με την ανοησία της να θεωρεί πως μπορούμε να ξοδεύουμε περισσότερα από όσα παράγουμε , και αντέχει το "πορτοφόλι" μας! Έβγαλαν ανακοίνωση για να μιλήσουν για 400.000 ευρώ , αυτοί που μας στοιχίζουν πλέον πάνω από 1.000.000 ευρώ τον μήνα για υπηρεσίες που ο δήμος θα μπορούσε να αναζητήσει στον πιο κλέφτη ιδιώτη με τα μισά χρήματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: