Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Μετά τον Δημήτρη Παρρά άρχισαν και άλλοι να ζητάνε το αυτονόητο δηλαδή την ενότητα της κεντροδεξιάς στην πόλη μας

Διαβάζουμε στο ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  πως ένας ακόμη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Τάσου Ευσταθίου έκανε δηλώσεις για την επιθυμία των κεντροδεξιών της πόλης μας ,να μην υπάρχουν τρεις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις αλλά μία. Δηλώνει λοιπόν μεταξύ άλλων ο κ. Γκουβάς:"Κατά γενική ομολογία όμως οι Νεοδημοκράτες Ηλιουπολίτες επιθυμούν την ενωτική πορεία των τριών παρατάξεων (ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΠΙΚΟΥΛΑ) για κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ηλιούπολης.

Μήπως είναι καιρός να υπάρξουν ενιαίες συζητήσεις για ανασυγκρότηση και επαναπροσδιορισμό των πολιτικών τους έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί για το καλό της πόλης μας;

Αυτά και άλλα που μπορείτε να διαβάσετε στον ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του Άγγελου Κάνδηλα λέει λοιπόν ο Τρύφων Γκουβάς. 

Καλά τα λέει ο  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη του κ. Τάσου  Ευσταθίου. Αλλά το πράγμα έχει χαλάσει ήδη πάρα πολύ , αφού από το 2010 κόπηκαν στα δύο και από το 2014 στα τρία.

Βέβαια η τοπική κοινωνία έχει επιλογές και για τον λόγο αυτό εμείς εδώ δεν ανησυχούμε καθόλου. 

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Παρρά που σχολίασε στην σελίδα του στο facebook Φαίνεται πως τελικά μπορεί ένας κούκος να μην φέρνει την "Άνοιξη" αλλά αρκεί για να αφυπνιστούν κάποιοι άλλοι μπούφοι!!

1 σχόλιο :

τρυφων γ είπε...

Κάτι δεν καταλάβατε καλα κ Μαρινη η παράταξη Ηλιουπολη Πάμε Μπροστά του Τάσου ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ πάντα ήταν και είναι ενωτική για το καλό των Δημοτών της Ηλιουπολης. Εσείς όμως σαν δούρειος Ίππος της παράταξης και για τις δικές σας σκοπιμότητες παραφράζετε κάθε σχόλιο καλοπροαίρετο που αφορά τονΤασο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και την Δημοτική του Παράταξη.Η αντικειμενικότητα σας σπάει κόκαλα !!!!!!!!! Όσο για το Μπούφος σας κατέβαζει ακόμη πιο Χαμηλά στην εκτίμηση των Δημοτών