ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο ΓΣΗ καλωσορίζει την 10 φορές σερί πανελλήνια πρωταθλήτρια στη δισκοβολία Χρυσούλα ( Κρίστυ) Αναγνωστοπούλου στις τάξεις του

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΓΣΗ καλωσορίζει την 10 φορές σερί πανελλήνια πρωταθλήτρια στη δισκοβολία Χρυσούλα ( Κρίστυ) Αναγνωστοπούλου στις τάξεις του


Μια ακόμα μεταγραφική επιτυχία για τον στίβο του ΓΣΗ είναι η προσθήκη της 30χρονης Κρίστυς Αναγνωστοπούλου δέκα φορές σερί πανελλήνιας πρωταθλήτριας στη δισκοβολία ,που από την Παρασκευή ανήκει και τυπικά  πλέον στο ΓΣΗ. 

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου προέρχεται από αθλητική οικογένεια αφού η μητέρα της είναι η Βιβή Αργυροπούλου δρομέας μεγάλων αποστάσεων και ο αδελφός της Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος κάνει ακόντιο. 


Το ατομικό της ρεκόρ είναι 61,53 μέτρα! και φυσικά είμαστε ευτυχείς  που η αθλήτρια αυτή θα φοράει πλέον την φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου. 

Πρώτη φωτογραφία της σπουδαίας αθλήτριας στα γραφεία του ΓΣΗ 

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπου θα τιμήσει και τον σύλλογο μας αλλά και τα χρώματα της πατρίδας μας με την συμμετοχή της σε αυτούς. 


Προπονητής της τον τελευταίο έναν χρόνο είναι ο παλιός αθλητής δισκοβολίας Χρήστος Παπαδόπουλος. Αφού της ευχηθούμε καλή επιτυχία με την φανέλα του συλλόγου μας θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την ίδια σε επόμενη ανάρτησή μας. 


Να συγχαρούμε τέλος ,τον πρόεδρο του ΓΣΗ κ. Ανδρέα Τρομπέτα αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας και κυρίως όσους ασχολούνται με τον στίβο για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλουν ώστε να κρατήσουν τον σύλλογο σε υψηλό επίπεδο,χωρίς να έχουν την ανάλογη βοήθεια. Αλλά αυτά σε άλλη μας ανάρτηση. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: