ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τον εκθέτουν με λάθος πληροφόρηση - Πριν χάσεις την θέση σου αντέδρασε και οδήγησε με δική σου πρωτοβουλία στην Ελληνική Δικαιοσύνη όσους εάν και είχαν ενημερωθεί από το 2018 αγνόησαν τον κίνδυνο!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Τον εκθέτουν με λάθος πληροφόρηση - Πριν χάσεις την θέση σου αντέδρασε και οδήγησε με δική σου πρωτοβουλία στην Ελληνική Δικαιοσύνη όσους εάν και είχαν ενημερωθεί από το 2018 αγνόησαν τον κίνδυνο!

 


Φρούδες ελπίδες δίνει  ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς αφού παραπληροφορείται εσκεμμένα από υπηρεσιακούς παράγοντες. 

Καμία λογική βάση δεν έχει η υπόσχεση που έδωσε κυρίως στους κατοίκους δήμων των Βορείων Προαστίων αφού η βλάβη θα πάρει εβδομάδες να αποκατασταθεί όπως γνωρίζουν έμπειροι τεχνικοί που βέβαια επειδή κατηγορούνται δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βγουν στα κανάλια. 

Εάν θέλει πραγματικά να προσφέρει και να μην "καεί" ας πιέσει τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης να χρησιμοποιήσουν τους χιλιάδες υπαλλήλους τους για να ανοίξουν κανέναν δρόμο και ας αφήσει τον στρατό στους στρατώνες του δεν θα σώσει την κατάσταση αφού το θέμα είναι οι αναπάντητες επιστολές της ΔΕΔΔΗΕ προς δήμους , κοινότητες , κ.ο.κ που από το 2018 είχαν προειδοποιήσει για κινδύνους εκτεταμένων blackout. 

Είναι ατυχία που η ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει ιδιωτικοιηθεί ΠΛΗΡΩΣ γιατί τότε προφανώς και ουδείς ιδιώτης θα άφηνε να ζημιώνεται εκατομμύρια ευρώ για να κάνει τον "επαναστάτη" ο κάθε ανεύθυνος δήμαρχος ή Περιφερειάρχης. 

Τέλος ας ενδιαφερθεί για τα ΚΥΤ αφού και σε περίπτωση καύσωνα θα έχουμε συνεχείς διακοπές αφού δικαστικές αποφάσεις έχουν τρενάρει αναβαθμίσεις απαραίτητες για τον ηλεκτροφωτισμό των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο. 

Καλούμε τέλος τους πολίτες να κινηθούν ΝΟΜΙΚΑ κατά των υπευθύνων αφού φυσικά και θα την ξαναπάθουν και θα μείνουν και πάλι για ώρες χωρίς ρεύμα εάν δεν πληρώσουν οι υπεύθυνοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: