ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καταγγελία μέσω των social media από συνδημότισσά μας που αποκλείστηκε όπως και χιλιάδες άλλοι - Κάποιοι θα πούνε λαϊκισμός κάποιοι άλλοι θα πουν πως έχει απόλυτο δίκιο

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Καταγγελία μέσω των social media από συνδημότισσά μας που αποκλείστηκε όπως και χιλιάδες άλλοι - Κάποιοι θα πούνε λαϊκισμός κάποιοι άλλοι θα πουν πως έχει απόλυτο δίκιο



Εδώ ζητάνε αποτελεσματικότητα οι κομμουνιστές της πόλης που όπου επικράτησε ο φασισμός τους δεν είχαν όχι εκχιονιστικά μηχανήματα αλλά ούτε φτυάρια γιατί να μην λαϊκίσουμε και εμείς που άλλωστε είχαμε γράψει πρώτη πως παρακαλέστε να μην χιονίσει ΟΥΔΕΙΣ είναι έτοιμος πόσο μάλλον ένας δήμος γεμάτος ορφανά του Στάλιν! 

Καλημέρα δε μπορούμε να βγούμε από το σπίτι να πάμε στις δουλειές μας .Ενημέρωσα το δήμο ότι έχω ραντεβού για εμβόλιο της μητέρας μου το απόγευμα στις 18.00 στο ΙΚΑ  Ηλιούπολης και ότι δεν είναι εφικτό  να κατέβουμε και μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι τη στιγμή που ο κρατικός φορέας ενημέρωσε ότι αν έχετε πρόβλημα να ενημερώστε το δήμο .Δυστυχώς τίποτα αν είχαν ρίξει αλάτι πιστεύω ότι δεν θα ήμασταν έτσι αλλά δυστυχώς λυπάμαι  πολύ .
— εξοργισμένη.

Δεν έχει νόημα το ονοματεπώνυμο της συνδημότισσάς μας αφού δεν είναι και η μόνη. Επί την ευκαιρία το νούμερο εμβολιασμών που γίνονται στο Κέντρο Υγείας του Δήμου μας σε ημερήσια βάση είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ αλλά αφήνω το αρμόδιο υπουργείο να ενημερώσει υπεύθυνα και να εξηγήσει και τους λόγους που αυτό συμβαίνει εάν βέβαια τους γνωρίζει γιατί όπως είπε και ο υπουργός στην τελευταία τηλεδιάσκεψη εμπιστοσύνη έχω μόνο σε όσους γνωρίζω και δεν θα μου πουν ψέματα! 

Και βέβαια η συνδημότισσά μας έχει δίκιο αφού πως θα φτάσει να εμβολιαστεί η ηλικιωμένη μητέρα της; Ας το θυμηθεί στις κάλπες του 2023 και βέβαια όχι μόνο για την διοίκηση του δήμου αλλά και για την κυβέρνηση που ψηφίστηκε για να διαλύσει το γραφειοκρατικό και τεμπέλικο κράτος των 90 δισ. ευρώ ετησίως και όχι για να το φτάσει στα 100 δισ. ευρώ ετησίως και να μας λέει πως έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα επειδή αφήνει τους ΟΤΑ να "συντηρούν" επικίνδυνα δένδρα δίπλα σε ηλεκτροφόρα καλώδια. Και βέβαια για τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη τα είχαμε γράψει και προεκλογικά όπως και για τους στενούς του συνεργάτες. Θα ανταγωνιστεί επάξια την προκάτοχό του κα. Δούρου σε ανευθυνότητα και η αποτελεσματικότητά του ήταν έτσι και αλλιώς γνωστή στους δημότες του Αμαρουσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: