ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι παρόλο που ΟΛΟΙ συντηρούν τους ΜΥΘΟΥΣ της πόλης

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι παρόλο που ΟΛΟΙ συντηρούν τους ΜΥΘΟΥΣ της πόλης


 Το χθεσινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΟΛΟ κάνοντας κλικ εδώ αφού η νέα εταιρεία που καλύπτει τις συνεδριάσεις επιτρέπει να το παρακολουθείς μόνο από την δικό της κανάλι στο youtube  και ούτε καν επιτρέπει την προβολή σε ΜΜΕ με τον απλό τρόπο επικόλλησης του html, και για αυτό δεν βλέπετε πλέον σε εμάς το αντίστοιχο βίντεο. 

Βλέπετε τις συνεδριάσεις του Αλίμου βέβαια αφού τις έχουν live ακόμα και στα social media για να τις δουν περισσότεροι. Εάν δείτε μόλις 119 προβολές είχε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου  αφού η "παράσταση" δεν πουλάει. 

Δεν μπαίνουμε καν στον πειρασμό να σχολιάσουμε τον χθεσινό  λαϊκισμό , σας λέμε απλώς πως είναι χάσιμο χρόνου και να το παρακολουθήσετε αφού τα 100 άτομα που θα μαζευτούν έξω από το Κέντρο Υγείας της πόλης μας σήμερα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ απάντηση σε όσους επιθυμούν να ζήσουμε νέο 2015 με "σχίσιμο" μνημονίων, γερμανοτσολιάδες και "Βελουχιώτηδες" ενεργούς ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης να θέλουν να καταστρέψουν την χώρα μας έτσι για τον χαβά τους. 

Στο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο μίλησαν και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων , του ΣΕΔΗ και διάφοροι που βγήκαν να μας πουν ο καθένας ό,τι ήθελε και βασικά να βάλλει κατά της κυβέρνησης. 

Συμπαθητική αυτή την φορά η παρουσία των δύο κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων που προφανώς κατάλαβαν πως χωρίς εκπρόσωπο του Κέντρου Υγείας της πόλης μας ήταν ένα συμβούλιο που κατέδειξε πως η κυβέρνηση δεν πρέπει να ενδώσει στον ΕΚΒΙΑΣΜΟ των συνδικαλιστών των υπηρετούντων τον χώρο της δημόσιας υγείας και να προχωρήσει στις αναγκαίες για την χώρα μεταρρυθμίσεις. 

Για όσους δεν έχετε τι να κάνετε ακούστε τις τοποθετήσεις αφού προφανώς και δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αντιπαρατεθούμε με όσους δεν αντιλαμβάνονται πως η χώρα μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την πανδημία ούσα χρεοκοπημένη από τις επιλογές κρατισμού που επικρατούν ακόμα και σήμερα στη χώρα μας. 

Προσλήψεις γιατρών ζητάνε όσοι δεν κατάλαβαν γιατί χρεοκοπήσαμε και ΣΩΤΗΡΙΑ δεν υπάρχει αφού εσείς επιλέξατε να έχουμε στο τιμόνι του δήμου μας όσους έχουν για πρότυπό τους τον Άρη Βελουχιώτη! 

Στην εισήγησή του ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης ανέφερε πως και οι 23 γιατροί του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης θα απασχοληθούν ΟΛΟΙ στους εμβολιασμούς και έτσι δεν θα δέχεται ραντεβού για τους ασφαλισμένους δημότες της πόλης μας. Ο συνολικός αριθμός των ιατρών του ΚΥ Ηλιούπολης είναι 26 όπως μας ενημέρωσαν από το Υπουργείο Υγείας που βέβαια μας τόνισε πως οι ελλείψεις που υπάρχουν θα καλυφθούν αλλά όχι με προσλήψεις μόνιμων γιατρών αφού ήδη έχουν γίνει περί τις 6000 προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού εν μέσω πανδημίας. 

Προφανώς και η κυβέρνηση θα πρέπει να αναζητήσει λύσεις στον ιδιωτικό τομέα πληρώνοντας μη συμβεβλημένους ιατρούς για να συνταγογραφούν. 

Άλλωστε το μεικτό σύστημα Υγείας του Ισραήλ είναι αυτό που έχει κάνει τα περισσότερα εμβόλια για την πρόληψη από την covid-19. Το να ακούμε για ΕΣΥ και χιλιάδες προσλήψεις σε μια χώρα που χρωστάει πάνω από 300 δισ. ευρώ είναι μάλλον ΑΥΤΑΠΑΤΗ. 

ΥΓ: Σωστά ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο που να αναφέρει πως δεν πρέπει οι γιατροί να παρέχουν στους ασφαλισμένους υπηρεσίες πέρα από αυτές του εμβολιασμού. Τέτοια εντολή δεν υπάρχει και εάν βέβαια όπως τόνισε ο δήμαρχος το προσωπικό δεν επαρκεί ,και με δεδομένο πως νέες προσλήψεις δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνουν θα πρέπει να προχωρήσει το κράτος σε σύμβαση με ιδιώτες γιατρούς ορισμένου χρόνου για να ενισχυθεί το ΚΥ της Ηλιούπολης, και να λειτουργήσει και ως κέντρο εμβολιασμού αλλά και ως πρωτοβάθμιο κέντρο παροχής υγείας όπως λειτουργούσε έως σήμερα.

Μάθαμε και κατόπιν ερώτησης του κος Ψυρρόπουλου πως λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο με τα χρήματα της Ε.Ε, και βέβαια βλέπουμε πως σε περιόδους κρίσης όποιος βασίζεται στον δημόσιο τομέα απλώς ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. 

Επειδή το παραμύθι του επιτελικού κράτους που μας στοιχίζει 95 δισ. ευρώ ετησίως έχει αρχίσει και θολώνει στις κάλπες του 2023 οι πολλοί θα επιλέξουν ή να γυρίσουν στις αποτυχημένες συνταγές κρατισμού ή να προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την χώρα. 

Πρόβλεψη δεν κάνουμε αφού ο λαϊκισμός δείχνει ανίκητος σε μια πόλη όπου πουλώντας "αλληλεγγύη" και φούμαρα άνετα έχεις θέση Αντιδημάρχου και ο νοών νοείτο. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: