ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας αναρωτήθηκε το αυτονόητο και έπεσαν να τον φάνε οι κατά επάγγελμα "αλληλέγγυοι"

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας αναρωτήθηκε το αυτονόητο και έπεσαν να τον φάνε οι κατά επάγγελμα "αλληλέγγυοι"

 


Ο κ. Παναγιώτης Κόκλας αναρωτήθηκε τι παράδειγμα δίνουμε με την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης αλλά οι φορείς προφανώς και θέλουν την "επαναστατική" τους βόλτα. 

Λαϊκή Συσπείρωση βαράει το ντέφι και οι τάχα "αλληλέγγυοι" θέλουν να κάνουν την χώρα μας Βόρεια Κορέα που προφανώς με εκατομμύρια γιατρούς δεν έχει ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού αφού σε κομμουνιστικά κράτη δεν ΖΕΙ κανείς ούτε βέβαια ο κινεζικός ιός που εξαπλώθηκε εξαιτίας της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας. 

Όποιος θέλει πολλούς γιατρούς και προσλήψεις ας πάει στη Βόρεια Κορέα το κομμουνιστικό παραμύθι που χρεοκόπησε την χώρα με τις αποτυχημένες συνταγές του κρατισμού μας τελείωσε με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου. 

Το επόμενο διάστημα και επειδή χιλιάδες επιχειρήσεις θα βάλουν λουκέτο ας καταλάβουν όλες και όλοι πως παρόλο τον λαϊκισμό και την αποχαύνωση η πλειοψηφία του λαού μας δεν θα ξαναγυρίσει ΠΟΤΕ στις εποχές του άκρατου δανεισμού όχι επειδή οι πολλοί δεν το θέλουν αλλά επειδή δεν υπάρχει ουδείς να μας δανείσει! 

Το ό,τι πληρώνω αυτούς τους δημοσίους υπαλλήλους με κάνει και να τους ασκώ πιο σκληρή κριτική, και να γράψω  ΔΗΜΟΣΙΑ  πως κακώς πληρώνω τις φορολογικές μου υποχρεώσεις συντηρώντας τους αφού το κράτος ροζ, πράσινο ή γαλάζιο υποκύπτει διαχρονικά στους εκβιασμούς τους. 

Καμία πρόσληψη ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού ,και φυσικά άρση της μονιμότητας όσων μας οδήγησαν στο επιτελικό κράτος που μας κοστίζει 95 δισ. ευρώ ετησίως και δεν μας προσφέρει παρά μονάχα ταλαιπωρία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: