ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το επιτελικό κράτος έπαθε blackout

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Το επιτελικό κράτος έπαθε blackout



  • Βούλιαξε το επιτελικό κράτος που μας στοιχίζει 90 δισ. ευρώ ετησίως αφού προφανέστατα και το υπηρετούν βαλκάνιοι και αυτό δεν αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη. Στο ποδόσφαιρο είδαμε καλύτερες μέρες με τον ερχομό ξένων διαιτητών σε όλους τους άλλους τομείς η εισαγωγή τους είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα και ως γνωστόν ο Έλληνας και η Ελληνίδα ως "τέλειοι" δεν θα τους πουν οι ξένοι τι θα κάνουν! Άλλωστε ουδείς θεωρεί πλην "ψεκασμένων" πως μπορούμε καλύτερα από άλλους λαούς. Δεν μπορεί να σε καταδικάσουν οι 300 της Βουλής που άλλωστε ο ίδιος εκλέγεις εάν δεν είσαι του ιδίου φυράματος. 

  • Φοβερές καταγγελίες θα έρθουν τα επόμενα 24ωρα στη δημοσιότητα για ανθρώπους της Τέχνης και των Γραμμάτων. Το δυστύχημα είναι πως οι Έλληνες δικαστές δεν διαβάζουν ΜΜΕ που τα φέρνουν στο φως της δημοσιότητας ή απλώς δεν θεωρούν έγκλημα την παιδεραστία. Θα έχουμε παρεμβάσεις αλά Χρυσή Αυγή και φυσικά πολλές γκρίνιες από νομικούς που θεωρούν πως μπορεί να ποδηγετείται το λαϊκό αίσθημα για χάρη τάχα της εύρυθμης λειτουργίας της Δικαιοσύνης. Μεγάλο ΜΜΕ που δέχθηκε αγωγή για τις αποκαλύψεις που έκανε και που ανήκει σε γνωστό εφοπλιστή θα πάει την υπόθεση στα άκρα . Πως τα οριοθετεί θα καταλάβετε και θα καταλάβουν όσοι επί δεκαετία και πλέον συκοφαντούσαν σε καθημερινή βάση τον ιδιοκτήτη του. Στην τριάδα των ΜΜΕ που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποκαλύψεις είναι και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που δείχνει να συμμαχεί και στο θέμα αυτό με τον γνωστό εφοπλιστή. Έτσι η υπόθεση Κορκολή και τα προσωπικά δεδομένα εγκληματιών θα καταργηθούν για ακόμη μια φορά στην πράξη. 

  • Save Ymmitos είναι η νέα μόδα της αριστερής "διανόησης" της πόλης μας. Φαντάζομαι πως από χθες θα θρηνούν τα δένδρα που έπεσαν και θα αναζητούν τρόπους να αποκατασταθούν στα πεζοδρόμια της πόλης. Το να μπουν άλλα μικρότερα που να αποδίδουν καρπούς μάλλον τους εξοργίζει αλλά ουδείς θα φυτέψει πεύκο και πάλι σε πεζοδρόμιο της πόλης αφού οι εποχές της κομμουνιστικής ανεμελιάς πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τότε που ολόκληρες περιοχές έμεναν χωρίς αστική συγκοινωνία , που δεν υπήρχε κάδος απορριμμάτων ούτε για δείγμα και που οι υπάλληλοι του δήμου ήταν διπλάσιοι. 

  • Άοκνες οι προσπάθειες των υπαλλήλων του δήμου και εθελοντών αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού τα χιόνια θα λιώσουν τώρα που σταμάτησε η χιονόπτωση μέσα στο Σαββατοκύριακο και έως τότε θα παραμείνουν παγωμένοι και επικίνδυνοι οι δρόμοι της πόλης. Πάντως για πρώτη φορά μετά από χρόνια είδαν και στα Αστυνομικά μηχανήματα του δήμου να ενεργούν όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής που μας τόνισαν το πόσο ευχαριστημένοι είναι και το πόσο άδικοι γινόμαστε με την νυν διοίκηση. Μάλλον πλάκα μας έκαναν πως είμαστε άδικοι εκτός και θεωρούν πως είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε άλλα 50 χρόνια υμνώντας όσους διαχρονικά συνέβαλαν τα μέγιστα για να παραμείνει Σοβιετία ο δήμος μας και σε λίγα χρόνια ένας δήμος που όλες και όλοι θα περνάνε για να πάνε στο δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης για να ψωνίσουν να πιουν καφέ και να ψυχαγωγηθούν. Αντί να παλεύουν οι κάτοικοι για την υπογειοποίηση του ΚΥΤ αναλώνονται στην απομάκρυνσή του λες και μπορούν να ζήσουν χωρίς ρεύμα οι οικολόγοι που τους ξεσηκώνουν πουλώντας ΨΕΜΑΤΑ για επικινδυνότητα της ακτινοβολίας του ΚΥΤ και εξυπηρετώντας τα συμφέροντα όσων έχτισαν δίπλα και επιθυμούν τώρα από την Πολιτεία να βρει άλλον τρόπο ηλεκτροδότησης των Νοτίων Προαστίων για να μην χάσουν την καλή θέα τους ή για να επεκτείνουν τις οικίες τους στο κομμάτι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ του ΑΔΜΗΕ. 

  • Θα εμβολιαζόμαστε όλο το 2021 και δεν θα έχουμε πετύχει την ανοσία , άδικα πανηγυρίζουν προκαταβολικά όσοι αγνοούν εσκεμμένα το πως λειτουργεί διαχρονικά ο κρατικός μηχανισμός της χώρας μας. Εάν τα εμβόλια μπορούσαν να γίνουν στα φαρμακεία και δεν ήθελαν ειδικές καταψύξεις θα είχαμε τελειώσει το επόμενο δίμηνο. Τώρα θα αναμένουμε καρτερικά την σειρά μας και όπως συμβαίνει πάντα όπου ενεργεί το κράτος η επιτυχία αργεί να έρθει. Στο Ισραήλ με το μεικτό σύστημα Δημόσιας Υγείας οι εμβολιασμοί και η ανοσία θα έχουν επιτευχθεί τους επόμενους δύο μήνες. 

  • Η Μεγάλη Βρετανία θα ολοκληρώσει τους εμβολιασμούς πρώτη από τα ευρωπαϊκά κράτη αφού μάλλον οι συντηρητικοί που αποφάσισαν την απομάκρυνσή της από την Ε.Ε που απέτυχε στο μεταναστευτικό πλήρως είχαν δίκιο. Θα δυσκολευτούν αλλά θα αποδείξουν περίτρανα πως ουδείς μπορεί να καταργήσει τα εθνικά κράτη στην ιδέα μιας ενιαίας πορείας κρατών-εθνών που δεν έχουν ίδια συμφέροντα και άρα δεν μπορούν να συνυπάρξουν παρά ως μία χαλαρή οικονομική ένωση. Οι φαντασίες για κοινό στρατό κ.ο.κ είναι απλώς αυταπάτες που δεν πρόκειται να υλοποιηθούν αφού η Δύση διαθέτει στρατό που δεν είναι άλλος από αυτόν του ΝΑΤΟ. 

  • Η ΔΕΗ δεν θα ιδιωτικοποιηθεί πλήρως αφού ουδείς θα ενδιαφέρονταν για μια αγορά περίπου 11.000.000 κατοίκων με μικρή αγοραστική δύναμη. Πέρα από τους Κινέζους ουδείς σοβαρός επενδυτής θα έμπλεκε με τους Δαναούς και δώρα φέροντες! 

  • Ομαδικές αγωγές ετοιμάζουν κάτοικοι των Βορείων Προαστίων για τις διακοπές ρεύματος που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν τα δύο 24ωρα. Θα δικαιωθούν οι "προλετάριοι" γιατί έχουν και καλούς δικηγόρους από όσο μαθαίνω. Για εμάς εδώ ας βάλει ο δήμος να κινηθεί νομικά κατά του εαυτού του ή του Δασαρχείου εάν το τελευταίο δεν έδινε άδειες κοπής των δένδρων που κατέρρευσαν με μερικές ώρες χιονόπτωση. Εάν τα καιρικά φαινόμενα διαρκούσαν καμία εβδομάδα προφανώς θα έπεφταν και τα υπόλοιπα που κάποιοι ήδη άρχισαν να τα "συμπονούν" αφού ήμασταν τυχεροί που δεν έπεσαν στα κεφάλια μας. Όσοι είχαν βγάλει ανακοινώσεις και ζητούσαν εξηγήσεις για την κοπή δένδρων προφανώς και είναι υπόλογοι σε όσους κινδύνεψαν από τις πτώσεις. Σε περίπτωση τραυματισμού ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος θα είχε μια δικαστική περιπέτεια η οποία βέβαια θα πληρώνοντας από εμάς που εξακολουθούμε ως νομοταγείς πολίτες και πληρώνουμε ( για πόσο ακόμα;) ένα επιτελικό κράτος κόστους 90 δισ. ευρώ ετησίως που μας αφήνει να πνιγόμαστε , να καιγόμαστε και που δεν θα φτάσει ποτέ το μαχαίρι στο κόκκαλο για να μην αυτοτραυματιστεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: