ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Συγκλονιστικό το ελληνικό MeToo και για όσους αναρωτιούνται γιατί τώρα ας θυμηθούν πως οι εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχαν αναδείξει χρόνια πριν το θέμα της κακοποίησης αλλά ο καλλιτέχνης όχι μόνο "αποκαταστάθηκε" από μια υποκριτική κοινωνία αλλά το καλοκαίρι τον έφεραν και σε φεστιβάλ της πόλης μας έτσι για να καταλάβουμε όλοι τα κριτήρια "ηθικής" της νέας διοίκησης. Όσα θα δείτε τις επόμενες μέρες θα δικαιώσουν το δικό μας τότε ρεπορτάζ αφού η ΣΑΠΙΛΑ της ψευτοκουλτούρας γκρεμίζεται από μια κυβέρνηση που παρακινεί όλες τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες να μη ΣΙΩΠΟΥΝ. Η σιωπή είναι συνενοχή ας το καταλάβουν άπαντες πως οι καιροί άλλαξαν. 

  • Με εξώδικα προσπαθούν να καλύψουν τις "βρωμιές" τους επώνυμοι αλλά μάλλον ο ΣΚΑΪ το Mega αλλά και η ελληνική κοινωνία στην συντριπτική της πλειοψηφία έχουν άλλη άποψη. Όχι μόνο θα παίξουν οι επώνυμες καταγγελίες αλλά θα πληρώσουν εκατομμύρια ευρώ για τα θύματά τους εκτός και ξενιτευτούν όπως έκανε παλιότερα και άλλος γνωστός σταρ που επανήλθε από ό,τι λένε οι κακές γλώσσες δριμύτερος. Μείνετε συντονισμένοι στα μέσα ενημέρωσης κυρίως του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί πολλοί θα κάνουν πως "πέφτουν από τα σύννεφα" για καταγγελίες που αραχνιάζουν στα συρτάρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης εδώ και δύο δεκαετίες!

  • Μάλλον σε κάποιες γειτονιές δεν έχει φτάσει η αλλαγή που πολλοί βλέπουν στον τομέα της καθαριότητας και βέβαια όσοι ελπίζουν πως το "θαύμα" θα συνεχιστεί ας απευθυνθούν σε όσους με την ίδια αποτυχημένη διαχρονικά συνταγή ευελπιστούν πως θα λύσουν το πρόβλημα καθαριότητας της πόλης μας. Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες πάρτε φαράσι και σκούπα και καθαρίστε οι ίδιοι αφού δεν κάνετε τίποτα για να δοθεί ο τομέας της καθαριότητας αλλά και αυτός του Πρασίνου σε ιδιώτη. Άλλωστε τα πάνω από 10 εκ. ευρώ ετησίως που μας στοιχίζουν οι δημοτικές αυτές δομές δεν θα αντέξουν για πολύ καιρό ακόμα τον δημόσιο χαρακτήρα τους. 

  •  Εάν συμβαίνουν αυτά στο θέατρο και στον χώρο της τέχνης φανταστείτε τι συμβαίνει σε άλλους χώρους όπου μην έχετε αυταπάτες θα αναδειχθούν αφού ουδείς μπορεί να ελέγξει το ελληνικό #MeToo  θα το διαπιστώσουν σύντομα και κάποιοι που έως τώρα δεν συμμετέχουν με τα ΜΜΕ που διαθέτουν γιατί έχουν "λερωμένη την φωλιά" τους. 

  • Ξέσπασε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ΝΔ άρα η προσέγγιση που έβλεπαν κάποιοι με τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ πάει στράφι. Με άλλη ηγεσία ίσως τα πράγματα άλλαζαν αλλά ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τον Τσίπρα και να του πάρει το κόμμα; 

  • Οι τάχα εκβιαζόμενες και τρομοκρατημένες κατίνες της πόλης δεν βλέπω να συμμετέχουν στο ελληνικό #MeToo ,αφού διαχρονικά είχαν μάθει να καλύπτουν κάθε ανωμαλία και να βάλλουν κατά της ΗΘΙΚΗΣ. Άλλωστε δεν θα ήταν τίποτα σήμερα εάν δεν είχαν υποκύψει στην διαφθορά για να μην νομίζουν πως επειδή ξεγέλασαν 10 "πατσαβούρες" , ξεγελάνε και όσους απαρέγκλιτα παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο. Οι αναγνώστες μας , μας έχουν στείλει ενδιαφέρουσες φωτογραφίες με τον Κιμούλη και πολλούς που θα "σκάσουν" σύντομα αφού οι θαυμαστές του απόλυτου τίποτα πάντα ευδοκιμούσαν σε μια πόλη που έμαθε να ζει με μύθους και να έχει τα λάθος πρότυπα. Εν μέσω πανδημίας και επειδή υπάρχει πολιτική βούληση θα δείτε και θα ακούσετε όσα κάποιοι ευελπιστούσαν πως δεν θα μάθετε ποτέ αφού είχαν μείνει πως οι "ανθρωποφάγοι" δεν θα αφεθούν στο να αποκαλύψουν την ΒΡΩΜΑ. Ατύχησαν και θεωρούμε ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική για την κοινωνία μας την εξέλιξη.

  • Δεν είναι μικρό ποσοστό το 0,3% από τα τεστ που έγιναν στην πόλη μας . Σημαίνει σε 100.000 πληθυσμό περί τα 300 άτομα ενεργούς φορείς του κορονοϊού που εάν δεν παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας μπορούν να γεμίσουν μια πόλη με covid-19. Θα μπορούσαν βέβαια να είναι πολλοί περισσότεροι και να ήμασταν χειρότερα και θα ήμασταν εάν δεν παραμέναμε τόσο μεγάλο διάστημα σε μερική καραντίνα. 

  • Παρόλα τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης καμία επιχείρηση δεν μπορεί να σωθεί όταν είναι κλειστή για πολλούς μήνες και όταν όλες και όλοι έχουν υποστεί πλήγμα από την πανδημία. Ελάχιστοι πάνε καλύτερα και βέβαια είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Χωρίς "λεφτά από το ελικόπτερο" δεν σώζεται ούτε η χώρα μας , ούτε η Ευρώπη. Για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει το "λεφτά από το ελικόπτερο" ας κάνουν μια απλή αναζήτηση στο Google. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: