Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Το κομματικό συμφέρον του κ. Αραμπατζή ενάντια στην τοπική κοινωνία



Είναι σπάνιο στην ιστορία της πόλης μας, δημοτικές παρατάξεις ή δημοτικοί σύμβουλοι να αρνούνται πεισματικά την καθημερινή πραγματικότητα των κοινών τοπικών μας προβλημάτων για να προασπιστούν το κομματικό τους συμφέρον. Αυτό ακριβώς έκανε για ακόμα μια φορά ο κ. Αραμπατζής σχετικά με το μείζον πρόβλημα της μετατροπής του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης, αποκλειστικά σε εμβολιαστικό κέντρο. Αυτή τη φορά όμως, ο εμπαιγμός και η κοροϊδία του σκόνταψε στην δυσάρεστη πραγματικότητα που βιώνει όλη η Ηλιούπολη.
Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε η παράταξή του, αλλά και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προσπάθησε να μας πείσει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το Κέντρο Υγείας διότι ο ίδιος κατάφερε να κλείσει ραντεβού(!)

Ο τρόπος που επιλέγει πλέον να πολιτεύεται ο κ. Αραμπατζής είναι επικίνδυνος για την πόλη μας.
-Αδυνατεί να δηλώσει, αυτό που όλη η πόλη γνωρίζει, πως το Κέντρο Υγείας μετατράπηκε στην πράξη αποκλειστικά σε εμβολιαστικό κέντρο αποκλείοντας εκατοντάδες συμπολίτες μας από την πρωτοβάθμια περίθαλψη, για μικροκομματικές σκοπιμότητες.
 
-Υιοθέτησε παραπλανητικά επιχειρήματα σχετικά με το αν υπάρχει επίσημη απόφαση για το μονοθεματικό χαρακτήρα του εμβολιαστικού κέντρου για να μην αποδεχτεί πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες συμπολίτες μας που ακυρώνονται τα ραντεβού τους, οφείλεται στο ελλιπές προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

-Απέδωσε ευθύνες στους γιατρούς που δεν συμμετείχαν στις προκηρύξεις ορισμένου χρόνου διότι η κυβέρνηση επέλεξε στρατηγικά να μην προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Άλλωστε, δεν τον ακούσαμε πουθενά να κάνει λόγο για την αναγκαιότητα μόνιμων προσλήψεων παρά μόνο έκτακτου προσωπικού.

-Απέφυγε να ψηφίσει ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου με παραπειστικά και αλλήθωρα επιχειρήματα που μόνο στόχο είχαν να υπερασπιστούν τις κυβερνητικές ανεπάρκειες και τα μικροπολιτικά του οφέλη.

-Χαρακτήρισε τα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου και των φορέων ως ιδεολογικές και κομματικές θέσεις για να υποβαθμίσει την αλήθεια των γεγονότων.

-Χλεύασε τους συνδημότες μας, τα σωματεία, τις συλλογικότητες, τις δημοτικές παρατάξεις, την δημοτική αρχή και τον ίδιο τον Δήμαρχο που διαμαρτυρήθηκαν στην συγκέντρωση έξω από το Κέντρο Υγείας στις 3/2 διότι ζήτησαν ξεκάθαρα να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας παράλληλα και όχι αποκλειστικά, ως εμβολιαστικό κέντρο.

κ. Αραμπατζής βρίσκεται σε σύγχυση, εμπαίζει και κοροϊδεύει την πόλη για να γίνει αρεστός στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. Δυστυχώς για εκείνον δεν επιτυγχάνει ούτε αυτό. Προσβάλλει βάναυσα το σώμα της πόλης με ανακρίβειες και υπεκφυγές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των δημοτών.

Κε Αραμπατζή,
• υπάρχει πρόβλημα με το Κέντρο Υγείας σήμερα στην πόλη ή είναι όλα καλά επειδή εσείς κλείσατε ένα ραντεβού;
• Χρειάζονται μόνιμες προσλήψεις στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης και συνολικά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας;
• Ποιον εκπροσωπείτε τελικά; Το κομματικό σας συμφέρον ή τις ανάγκες των δημοτών της πόλης;

Υ.Γ. Οι ‘’πραγματικοί’’ εθελοντές δεν συνηθίζουν να πίνουν καφέ στα παγκάκια αφότου κλείσει ο φωτογραφικός φακός μπροστά στα μάτια δεκάδων νέων ανθρώπων. Επιπρόσθετα, δεν απαξιώνουν τις αυτοοργανωμένες πρωτοβουλίες των ίδιων νέων με ανακοινώσεις που προσβάλλουν την συλλογική τους δράση, για μερικές ψήφους.

Καλωσήρθατε στο μέλλον.

Αποστόλης Στασινόπουλος
Αντιδήμαρχος Οικονομικών

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν γνωρίζουμε πως φαντάζεται το μέλλον της πόλης και της χώρας μας ο Αντιδήμαρχος κ. Στασινόπουλος πάντως για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ και της πόλης και της χώρας φταίνε οι ιδεοληψίες της Αριστεράς που διορίζουν ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό χωρίς να έχουν αύριο να το πληρώσουν. Γιατί φυσικά και τα κορόϊδα οι ξένοι ξύπνησαν ευτυχώς και δεν είναι διατεθειμένοι να ρίχνουν συνεχώς λεφτά σε ένα τρύπιο βαρέλι χωρίς πάτο που ονομάζεται Ελληνική Σοβιετία! Το μέλλον της Ελλάδας όπως και αυτό της Ε.Ε είναι ήδη ορατό και φυσικά οι ανεδαφικές και ουτοπικές απόψεις της Αριστεράς δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν αφού τα "Αμερικανάκια" ξύπνησαν και έχουν σταματήσει να ταΐζουν όσους με τα λεφτά των ΗΠΑ θέλουν να ασκήσουν οικολογικές και κοινωνικές πολιτικές για την δική τους ήπειρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...