ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τα κρεμασμένα πανό έξω από το Κέντρο Υγείας της Ηλιούπολης ενδεικτικά για το ποιοι θέλουν να μας σώσουν

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Τα κρεμασμένα πανό έξω από το Κέντρο Υγείας της Ηλιούπολης ενδεικτικά για το ποιοι θέλουν να μας σώσουν



Μια βόλτα έως το Κέντρο Υγείας της πόλης μας ιδίως εσείς που έχετε προγραμματισμένα ραντεβού και περιμένετε καρτερικά να εξεταστείτε από τους γιατρούς είναι ενδεικτικά για το ποιοι θέλουν να "σώσουν" την χώρα και τους πολίτες μας από την πανδημία. 

Η χθεσινή διαμαρτυρία είχε και ολιγόλεπτο κλείσιμο του δρόμου και οι διαμαρτυρόμενοι οδηγοί ανάγκασαν τους συμμετέχοντες να περιοριστούν πέριξ του Κέντρου Υγείας έτσι ώστε να μην μποτιλιάρουν οι δρόμοι της πόλης. 


Άλλωστε το κυκλοφοριακό είναι έντονο σε πολλά σημεία της πόλης και αρκετές ώρες της ημέρας και είμαστε και σε "καραντίνα" μετά δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε τις ατέλειωτες ουρές στην ανηφόρα της Κατεχάκη αλλά και την πρόσβαση στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου φορτηγά, και παρκαρισμένα αυτοκίνητα δημιουργούν κομφούζιο. 

Πετάξανε και φυλλάδια χθες οι συλλογικότητες για να έχουν και δουλίτσα οι εργαζόμενοι της καθαριότητας και να θέσουν σε κίνδυνο όσους απρόσεκτους πάτησαν και έπεσαν τα ιλουστρασιόν φυλλάδια! 

Στην ουσία του θέματος και εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε πως το εμβολιαστικό κέντρο στην πόλη μας είναι αυταπάτη εάν είναι να μείνουν χωρίς συνταγογραφήσεις όσοι δεν τα πάνε καλά με τις νέες τεχνολογίες και την άυλη συνταγογράφηση ή όσοι θέλουν να πουν και μια καλημέρα στο γιατρό και τα προβλήματά τους πριν την μηνιαία τους ( εξαμηνιαία έχει γίνει εδώ και καιρό) παρουσία τους στο Κέντρο Υγείας της πόλης. 

Τέλος θεωρούμε αηδιαστικό να στέλνει κάποιος εξώδικο σε αυτόν που παλεύει να κρατήσει ζωντανό ένα σύστημα Υγείας που διαχρονικά επαφίεται στον "πατριωτισμό" των Ελλήνων γιατρών και που φυσικά έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα γιατί όχι μόνο δεν υπάρχουν λεφτά αλλά πλέον ούτε κορόϊδα να μας δανείσουν για να περιμένουν δεκαετίες για την εν μέρει αποπληρωμή τους. 

Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο φάνηκε καθαρά πως θα πάμε στις δημοτικές εκλογές του 2023 ανάμεσα σε αυτούς που προτείνουν εφικτές και εφαρμόσιμες λύσεις και ανάμεσα σε όσους όπως και την περίοδο 2010-2015 έταζαν λαγούς με πετραχήλια και όταν πήραν την Εξουσία έκαναν capital control και διέλυσαν την οικονομία που είχε αρχίσει από τα τέλη του 2014 να ορθοποδεί. 

Το αποτέλεσμα είναι εκατομμύρια πλέον Ελληνίδες και Έλληνες να χρωστάνε για να συντηρήσουν το επιτελικό κράτος των 95 δισ. ευρώ που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να εμβολιάσει το 60% του πληθυσμού της χώρας μας σε λιγότερο από ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!

Άρα μην έχει κανείς αυταπάτες πως θα επέλθει ανοσία του πληθυσμού στον θανατηφόρο ιό μέσα στο 2021 αφού εάν οι δυνατότητες του δημόσιου τομέα είναι διαχρονικά γνωστές και δεν θα αλλάξουν όσο το δυναμικό αρνείται την αξιολόγηση και ποντάρει στην ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ για να μας βάλει και πάλι σε νέες περιπέτειες. 

Οι ευθύνες και της παρούσας κυβέρνησης ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αφήνει χωρίς ΜΕΤΡΟ την Αθήνα επειδή 100-200 άτομα θέλησαν να συμπαρασταθούν σε έναν κατά συρροή δολοφόνο χθες το απόγευμα. 

"Εγκλεισμός" δεν υπάρχει μπορεί ο καθένας στέλνοντας μηνύματα να είναι όλη την ημέρα στο δρόμο και φυσικά ποντάρουν στην κοινωνική μας ευθύνη όσοι αναμένουν την ψήφο μας για να συνεχίσουν την πεπατημένη και να κάνουν με ρυθμούς χελώνας τις αναγκαίες για την χώρα μεταρρυθμίσεις. 

Χθες μάλιστα είχαμε και απειλητικά τρικάκια για την υπουργό Παιδείας και επειδή ο χώρος ήταν τίγκα στις κάμερες απορούμε και εμείς πως μένουν ασύλληπτοι ώρες μετά οι δράστες. 

Άμα δυσκολεύεται η ΕΛ.ΑΣ να ταυτοποιήσει τα πρόσωπα ας συνεργαστεί με τις Πρεσβείες ξένων κρατών που για δικούς τους λόγους ασφαλείας συλλέγουν εδώ και δεκαετίες "προσωπικά δεδομένα" αφού το να θρηνήσουν άλλα θύματα από την δική μας ανικανότητα δεν το θεωρούν λογικό. 

Κάποιοι ετοιμάζουν την νέα γενιά τρομοκρατών και φυσικά θα αποτύχουν αφού ο "Μεγάλος Αδελφός" δεν ευνοεί τις "επαναστατικές" πρακτικές όσων επί δεκαετίες ζητούσαν ρεβάνς για την ΗΤΤΑ τους την περίοδο 1946-1949. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: