ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σχολεία με τηλεκπαίδευση και κάμερες παντού αφού εάν δεν υπάρχουν κάποιοι θα πέφτουν συνεχώς από τα σύννεφα!

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Σχολεία με τηλεκπαίδευση και κάμερες παντού αφού εάν δεν υπάρχουν κάποιοι θα πέφτουν συνεχώς από τα σύννεφα!

 


Παραπονιούνται κάποιοι ευκαιριακοί αναγνώστες μας πως δήθεν ξεχάσαμε να αναπαράγουμε τα δελτία τύπου του δήμου για τα κρούσματα στα σχολεία της πόλης μας. 

Για εμάς κρούσματα σε ανοιχτές δομές που ξέρουμε πως λειτουργούν είναι το φυσιολογικό το "αφύσικο" είναι να μην ανιχνεύονται ενώ υπάρχουν. 

Πάγια θέση μας είναι η τηλεκπαίδευση στα σχολεία για όσο διάστημα κρατάει η πανδημία για ένα σωρό λόγους. 

Μάλιστα θεωρούμε πως η εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση έχει στοχοποιηθεί από εκπαιδευτικούς που αδυνατούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και γενικότερα αδυνατούν να καταλάβουν πως οι εποχές άλλαξαν. 

Για εμάς δεν είναι είδηση τα 5 κρούσματα στα σχολεία γιατί αυτά είναι που ανιχνεύτηκαν. Είδηση είναι πως όσοι σας μίλαγαν για απλή γριπούλα επιτέλους ήρθαν στην νέα κανονικότητα και ανησυχούν. 

Οι "ψεκασμένοι" της πόλης κατανοούν πως η πανδημία θα φέρει ριζικές και ΜΟΝΙΜΕΣ αλλαγές στην καθημερινότητά τους και δεν ανησυχούν για την τύχη των παιδιών σας αλλά για την δική τους. 

Τους υποσχόμαστε να είναι δυσοίωνη αφού ό,τι και εάν σας λένε ΟΛΟΙ μαζί σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε. Ούτε απέναντι στην πανδημία αφού τελικά θα πετύχει όσα δεν πέτυχαν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις μαζί! 

Να προχωρήσουν δηλαδή όλες εκείνες οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να γίνουμε επιτέλους δυτικό κράτος. Γιατί βαρεθήκαμε να πληρώνουμε την "ανεμελιά" όσων επί δεκαετίες ενδιαφέρονται για ευτελή πράγματα και όχι για την ουσία. 

Ας μην ανησυχούν οι σύλλογοι και οι εκπαιδευτικοί για τον "ανθό" της Ελληνικής νεολαίας θα μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο αφού η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ πλέον δεν απειλεί μόνο την κοινωνική συνοχή αλλά και την ίδια την ύπαρξη μας. 

Καλοσωρίζουμε λοιπόν στην κανονικότητα χωρίς εισαγωγικά όλων όσων θεωρούσαν πως θα βαράμε τα νταούλια της ψευτοεπανάστασης και οι αγορές θα χορεύουν! 

Τελικά εάν δεν το έχουν καταλάβει οι αγορές θα βαράνε τα νταούλια και εμείς δεν θα μπορούμε ούτε να χορέψουμε αλλά ούτε να αντισταθούμε αφού ο εφιάλτης είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας. 

Η ατομική ευθύνη και άλλα εύηχα προφανώς και δεν πιάνουν σε βαλκανικά κράτη ας το αντιληφθούν στην κυβέρνηση πριν χρεωθούν τα χιλιάδες φέρετρα με την "ανεμελιά" τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: