ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  •  Είδαμε "άσπρη" μέρα για να έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα παραπάνω. Ήδη το επιτελικό κράτος δεν έχει λεωφορεία να κινηθούν και οι εμβολιασμοί για την Αττική ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό. Πως το επιτελικό κράτος ΝΕΚΡΩΝΕΙ στο ΧΙΟΝΙ , φοβάται την ΖΕΣΤΗ και ψάχνει τρόπους να μας πείσει πως δεν θέλει και κυρίως δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Το μόνο "ευχάριστο" είναι πως λόγω της πανδημίας χιλιάδες εργαζόμενοι είναι σε αναστολή εργασίας και έτσι δεν θα αναζητούν μάταια μεταφορικό μέσο να πάνε στην δουλειά τους. 

  • Τελικά χιόνισε και οι δρόμοι της πόλης έκλεισαν αφού προφανώς και εμείς δεν πιστέψαμε ΠΟΤΕ πως με τους ίδιους υπαλλήλους είναι δυνατόν να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Υπομονή θα σταματήσει να χιονίζει και οι ανηφόρες της πόλης θα γίνουν και πάλι προσβάσιμες. Οι γνωστές γκρίνιες των άχρηστων της Αριστεράς θα ακουστούν και πάλι αφού αγνοούν προφανώς πως στα κράτη - παρίες που έχουν ως πρότυπα οι "απώλειες" από κακοκαιρία δεν γίνονταν καν μονόστηλο στον ελεγχόμενο από το καθεστώς τύπο. Κάτι σαν την Βόρεια Κορέα σήμερα που ισχυρίζεται πως δεν έχει κανένα κρούσμα κορωνοϊού και φυσικά κανέναν θάνατο! 

  • Ελπίζοντας αλλά μη πιστεύοντας πως τελικά δεν θα θρηνήσουμε θύματα από την "Μήδεια" θεωρούμε χρέος μας να σας ενημερώσουμε πως δεν είναι καιρός για σπασίματα και επισκέψεις στα νοσοκομεία γι΄αυτό εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος μετακίνησης μείνετε ΣΠΙΤΙ. 

  • Γκρινιάζουν οι κάτοικοι συγκεκριμένων "προβληματικών" περιοχών του δήμου μας αφού γνωρίζουν καλά πως θα παραμείνουν εγκλωβισμένοι στις οικίες τους όσο θελήσει ο καιρός! Μα δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως έχουν χτίσει και που; 

  • Θεωρούμε πως κάποια θερμαινόμενη αίθουσα θα ανοίξει ο δήμος μας εκτός και θεωρεί πως δεν υπάρχουν συνδημότες μας που  το έχουν ανάγκη. 

  • Συνήθως αυτοί που πανηγυρίζουν για τα όμορφα λευκά τοπία είναι και οι πρώτοι που αρχίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες στις κυβερνήσεις επειδή όχι δεν κάνουν κάτι , αλλά κυρίως και επειδή δεν λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και αυτή είναι πως το Ελληνικό Κράτος ΝΕΚΡΩΝΕΙ ακόμα και στους 10 πόντους χιονιού στους  παραπάνω απλώς αρχίζει να  μετράει θύματα αφού ουδεμία εκπαίδευση δεν έχουν οι "διασώστες" ,  ούτε βέβαια οι "ειδικοί" για την αντιμετώπιση  καιρικών φαινομένων. Για ακραία δεν μιλάμε καν αφού ελπίζουμε πως ό,τι συμβαίνει σε άλλα κράτη δεν θα τα δούμε ποτέ στη χώρα μας. Εάν τα δούμε θα έχουμε εκατοντάδες ή και χιλιάδες θύματα. 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: