ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πτώσεις δένδρων στην Ηλιούπολη από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα - Καλά οι "επιστήμονες" που πληρώνει ο δήμος δεν τα είχαν δει πως δεν αντέχουν ούτε μια απλή χιονόπτωση ; Γελοία η ανακοίνωση του δήμου που προφανώς απευθύνεται σε ιθαγενείς!

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Πτώσεις δένδρων στην Ηλιούπολη από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα - Καλά οι "επιστήμονες" που πληρώνει ο δήμος δεν τα είχαν δει πως δεν αντέχουν ούτε μια απλή χιονόπτωση ; Γελοία η ανακοίνωση του δήμου που προφανώς απευθύνεται σε ιθαγενείς!


Αυτόπτης μάρτυρας έγινε συνεργάτης του ιστολογίου μας στην πτώση δένδρου επί της οδού Παραθύρα που ευτυχώς δεν καταπλάκωσε κανέναν. 

Κινούμενος με τα πόδια σε παράλληλο δρόμο άκουσε τον θόρυβο και προσέγγισε δευτερόλεπτα μετά το σημείο περί τις 4 το απόγευμα όπου και είδε και φωτογράφισε το πεσμένο δένδρο ενώ σε όλους σχεδόν τους δρόμους υπήρχαν παιδιά , έφηβοι αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας που έπαιζαν με το χιόνι ή απολάμβαναν το χιονισμένο τοπίο. 

Ο δικός μας συνεργάτης  απλώς πήγαινε να αγοράσει τσιγάρα! Το να κάνουμε κριτική και σήμερα το θεωρούμε περιττό αλλά επειδή μιλήσαμε με περιοίκους  μας ΤΟΝΙΣΑΝ πως χρόνια παρακαλάγανε για την κοπή των συγκεκριμένων δένδρων αλλά η προηγούμενη διοίκηση του Βασίλη Βαλασόπουλου προφανώς και με την ανεμελιά της είχε αρκετές επιτυχίες σε τραυματισμούς πολιτών. 



Το να ασκείς λοιπόν κριτική ως δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που το 2015 μαζί με τους εθελοντές σου, και την Πολιτική Προστασία σου έβλεπες να γίνεται στάχτη ο Υμηττός είναι μεν θεμιτό αλλά υποκριτικό και προφανώς δεν θα σου αποφέρει ψήφους στις κάλπες.

Ως ιστολόγιο που έχουμε πάνω από 200 φωτογραφίες από σημεία της πόλης , έχουμε ΔΕΙ πως τελικά ΕΚΛΕΙΣΑΝ τα πάντα και βέβαια από εμάς ΚΑΝΕΝΑ μπράβο ούτε στην Πολιτική Προστασία του δήμου μας αλλά ούτε και στους υπαλλήλους που για ακόμη μια φορά απέδειξαν πως είναι ικανοί  να εκθέσουν την οιοδήποτε διοίκηση συντηρεί τον δημόσιο χαρακτήρα της Καθαριότητας και του Πρασίνου. Μάλιστα εάν είχαμε τραυματισμό ή θάνατο πολίτη από πτώση δένδρου θα έστελναν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο! 

Κρατήστε λοιπόν τους γεωπόνους σας , τους νομικούς σας συμβούλους και τους 700 και πλέον υπαλλήλους του δήμου σας και αφήστε και  εμάς να γράφουμε πως ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ πλήρως ξοδεύοντας παράλληλα χιλιάδες ευρώ για να κάνετε την πόλη ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ακόμα και για τους πεζούς .Γιατί τα αυτοκίνητα έτσι και αλλιώς ελάχιστοι τα μετακίνησαν και οι περισσότεροι ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ αφού ουδείς ήταν από όσους γράφουν για τις μάσκες εκεί για να τους γράψει. 

Οι ανέμελοι οικολόγοι της πόλης που θέλουν τα πεύκα ας τα βάλουν στους κήπους τους αφού το παραμύθι του Πρασίνου μετά την καταστροφή σε Κηφισιά , Εκάλη κ.ο.κ έλαβε τέλος με τραγικές για τους εκεί δημότες συνέπειες και με δήμους φυσικά που θα πληρώσουν εκατομμύρια ευρώ σε ιδιώτες γιατί εκεί οι δημότες έχουν επιφανείς δικηγόρους και όχι κάποιους που αναμένουν πολιτικές αποφάσεις για να κερδίσουν έστω και ένα Ειρηνοδικείο! 

Και γιατί να τους γράψει άλλωστε αφού στην Ελλάδα ο καθένας κάνει ό,τι του κατέβει και όλη μαζί βρίζουν το Κράτος λες και αυτό δεν αποτελείται από την ΔΙΚΗ μας ανικανότητα. 


Τι να αξιολογήσεις αγαπητές κε. Βορίδη από τους δημοσίους υπαλλήλους; Την γραφειοκρατία τους; Την μόνιμη λούφα τους ; Το γεγονός πως περιμένουν να πέσουν τα πεύκα από τα πεζοδρόμια και δεν τα κόβουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είναι δένδρα για τον ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ της πόλης; Γιατί δημόσιος υπάλληλος που πληρώνουμε είναι και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και με δικά μας λεφτά θα αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν βλάβες έστω και εάν ταλαιπωρηθούν δικαστικά για καμία 5ετία και βάλε! 

Δηλαδή πληρώνει ο άλλος στην Εκάλη 3.000. 000 ευρώ για να αγοράσει ένα σπίτι και στην πρώτη κακοκαιρία που έχει προβλεφθεί μένει χωρίς νερό και ρεύμα για 18 ολόκληρες ώρες! 

Και βέβαια επειδή κάποιοι τα βάζουν με την ΔΕΔΔΗΕ και όχι με τους "ψεκασμένους" της πόλης και τον κ. Αραμπατζή που έκανε θέμα το κόψιμο δένδρων πριν μερικές εβδομάδες αλλά τώρα δεν τον ΕΙΔΑΜΕ να μιλάει για τις μ@λ@κίες που έλεγε. Προφανώς και θα ήταν καλύτερο να είχαν κοπεί και άλλα αφού με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των πολιτών δεν δικαιείται να παίζει ουδείς μ@λ@κ@ς που θέλει να σώσει το περιβάλλον ή τον πλανήτη από την υπερθέρμανση. 


Αποτύχατε και ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ και εμείς με την ελλιπή κριτική μας σε έναν ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα που δεν είναι απλώς μεγάλος και γραφειοκρατικός αλλά και εγκληματικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ κάθε φορά που τον χρειάζεται ο πολίτης που είναι αβοήθητος όχι σε ακραία καιρικά φαινόμενα όπως ατυχώς τα παρουσιάζουν κάποιοι συνάδελφοί μας αλλά σε μια απλή χιονόπτωση. 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ 

Και κάτι τελευταίο εάν συνέχιζε να χιονίζει για 10 μέρες τι ακριβώς θα γίνονταν με τον εμβολιασμό , τις συγκοινωνίες που έχουμε χρυσοπληρώσει και βέβαια πως θα βγαίναμε από τα σπίτια μας αφού κανένας δρόμος δεν θα ήταν ανοιχτός; 

Επειδή κάτοικοι συγκεκριμένης περιοχής της πόλης διαμαρτύρονται ας αναλογιστούν ποιους εξέλεξαν ως δημοτικούς συμβούλους από την περιοχή τους και ας το βουλώσουν. Με τέτοιους ξεφτιλισμένους που εξέλεξαν είναι περιττός και ο διάλογος μαζί τους αφού έχουν ότι τους αξίζει μιλώντας πάντα για την πλειοψηφία για να μην έχουμε τάχα θιγόμενους τους ενεργούς φασίστες της πόλης μας !  

ΥΓ: Στον δήμο Αλίμου όπου είχαμε 39 σπασμένα δένδρα ο δήμος ξέρει πολύ καλά τι θα πράξει αφού θα χρειαστεί να αποζημιώσει αρκετούς δημότες που είδαν τα αυτοκίνητά τους να διαλύονται κάτω από κορμούς δένδρων. Εδώ όπως θα δείτε και από την χαρακτηριστική φωτογραφία την γλίτωσε το τσακ! . Ρωτώντας μάθαμε πως οι δημότες είχαν καταλάβει το τι θα συμβεί και είχαν απομακρύνει τα αυτοκίνητά τους από το σημείο μερικές ώρες πριν την πτώση του δένδρου! Εάν αναζητούν το πεσμένο δένδρο είναι στο κομμάτι της οδού Παραθύρα (1-5) εάν και τους έχουν τηλεφωνήσει για το γεγονός αυτό. Μάλιστα στο δήμο έχουν σταλεί επί δημαρχίας Βαλασόπουλου αιτήματα για την κοπή αλλά και όπως μάθαμε ιδιοκτήτης της περιοχής έχει έρθει σε διαμάχη με διάφορους "οικολόγους" που τον τρέχουν στα δικαστήρια για κοπή άλλου δένδρου στην ίδια οδό! 

Ο δήμος βλέπει πως τα πήγε καλά στη διαχείριση προφανώς επειδή δεν έχουμε ακόμα νεκρό από την πτώση κάποιου δένδρου που άφησε ο τομέας Πρασίνου  να στέκει στο Θεό για να μην ανησυχήσουμε τους "ψεκασμένους" της πόλης. Και φυσικά όπως μας ενημέρωσαν από την ΔΕΔΔΗΕ ο δήμος είναι υπεύθυνος για τις διακοπές ρεύματος που όλες έγιναν μετά από πτώσεις κλαδιών και δένδρων στο δίκτυο της ΔΕΗ. Μηνύστε λοιπόν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και θα δικαιωθείτε γιατί προφανώς και ακραία καιρικά φαινόμενα δεν θα δει ουδείς δικαστής όταν θα έρθει η ώρα της δίκης! 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: