ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Χιονισμένη Ηλιούπολη - Δυστυχώς δεν αποφύγαμε το κλείσιμο των δρόμων (βίντεο)

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Χιονισμένη Ηλιούπολη - Δυστυχώς δεν αποφύγαμε το κλείσιμο των δρόμων (βίντεο)


Στο βίντεο κάντε κλικ εδώ  του εντεταλμένου συμβούλου Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας κ. Γιώργου Μπενά μπορείτε να δείτε το μέγεθος του προβλήματος.

Για το τι γίνεται στους περισσότερους δήμους της Αττικής το γνωρίζετε ήδη αφού οι ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας καλούν τους πολίτες να μην μετακινηθούν από τα σπίτια τους έως τις 10 το πρωί εάν δεν έχουν σοβαρό λόγο ενώ ήδη όλα τα ραντεβού για το εμβόλιο στα Βόρεια Προάστια έχουν μετακινηθεί για μετά τις 10 και μισή το πρωί. Μακάρι να γίνουν εάν και δεν είμαστε αφελείς να πιστεύουμε κάτι τέτοιο. 

Δεν έχει νόημα να σας αναφέρουμε τι είδους προβλήματα δημιουργεί η κακοκαιρία ευελπιστούμε να αντέξει το δίκτυο της ΔΕΗ , και να μην πέσουν δένδρα πάνω στα καλώδια μεταφοράς ρεύματος όπως έχει γίνει σε άλλους δήμους. Η δική μας εκτίμηση είναι πως για τις επόμενες 24 ώρες πολλοί θα είναι οι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους για αυτό θεωρούμε σημαντικό να έχουν ρεύμα. 

Ήδη πολλές περιοχές της χώρας έχουν μείνει χωρίς ρεύμα πάνω από 24ώρες και δικαιολογημένα οι καταναλωτές διαμαρτύρονται αφού προφανώς και το να δούμε λευκή μέρα έχει και τις αρνητικές συνέπειές του. 

Όσοι μένουν στις αρκετές ανηφόρες της πόλης ας υμνούν τους δημάρχους που επέτρεψαν το συνεχές ρυμοτομικό σχέδιο στην Αγία Μαρίνα και ας παρακαλέσουν τον Θεό να σταματήσει η χιονόπτωση αφού σε διαφορετική περίπτωση θα ταλαιπωρηθούν για μέρες. 

Μη βγάζετε και πολλά σκουπίδια βοηθώντας την υπηρεσία καθαριότητας που με αυτές τις συνθήκες προφανώς και δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει αφού τα οχήματά της προφανώς και δεν μπορούν να δράσουν σε πολλά σημεία της πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: