ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι γνωστοί συκοφάντες κατηγορούν χωρίς να προσκομίσουν ούτε μισό στοιχείο για "υπόγειες" τάχα συναλλαγές!

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Οι γνωστοί συκοφάντες κατηγορούν χωρίς να προσκομίσουν ούτε μισό στοιχείο για "υπόγειες" τάχα συναλλαγές!

 Το παραμύθι των "υπόγειων" συναλλαγών είναι πάντα αρεστό στους ηττημένους. Σε αυτούς που εξαιτίας της αλαζονείας τους και της ΠΑΝΤΕΛΗΣ έλλειψης ιδεολογικού πλαισίου στις δημοτικές τους παρατάξεις που δεν είναι αρχών και αξιών αλλά προσωποπαγής έχασαν τους πρώην συναγωνιστές τους, συντρόφους τους κ.ο.κ . 

Ας αναζητήσουν τα αίτια της φυγής των έως πρότινος συναγωνιστών τους στην μη δημοκρατικότητα με την οποία λειτουργούν οι δημοτικές τους παρατάξεις , και όχι βέβαια να ρίχνουν λάσπη χωρίς στοιχεία σε όσους τόλμησαν να συμβάλλουν για ό,τι θεωρούν αυτοί καλό για την πόλη. 

Άλλωστε όποιος θέλει να προσφέρει όταν του δίνεται η δυνατότητα να ασκήσει διοίκηση δεν πρέπει να αρνείται εκτός και εάν θεωρεί πως αυτό δεν μπορεί να γίνει από μια παράταξη αντίθετης ιδεολογικής κατεύθυνσης από την δική του. 

Αλλά όσοι τελικά έφυγαν τι ακριβώς πρόδωσαν ας μας εξηγήσουν επιτέλους οι "θιγμένοι" ποιες οι ιδεολογικές τους διαφορές από την παράταξη του κ. Χατζηδάκη; 

Σε κάθε περίπτωση όλες και όλοι κρινόμαστε από τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις μας και εάν έχουν οτιδήποτε για όσους έφυγαν για να συμμετάσχουν στη διοίκηση ας το βγάλουν προς τα έξω με στοιχεία. 

Εάν δεν υπάρχουν ας αφήσουν τις αήθεις επιθέσεις εναντίον όσων προτίμησαν να συμμετάσχουν αντί να πετροβολούν από έξω προτείνοντας ανέφικτες λύσεις και υιοθετώντας όπως βέβαια και η νυν διοίκηση ιδεοληψίες που έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την ζωή σε όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: