ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ψυρρόπουλος: Δεν έχουμε κουλτούρα συναίνεσης ως πόλη

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Ψυρρόπουλος: Δεν έχουμε κουλτούρα συναίνεσης ως πόλη


Ο δημοτικός σύμβουλος κος Στάθης Ψυρρόπουλος (Πρώτα η Ηλιούπολη)  αντιλήφθηκε πως δεν έχουμε κουλτούρα συναίνεσης ως πόλη. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Πουθενά στον κόσμο δεν λειτούργησε θετικά το σύστημα της απλής αναλογικής ούτε στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά ούτε στην κεντρική πολιτική σκηνή. 

Και βέβαια συναίνεση σε όσα κατέστρεψαν την πόλη μας έχουν όλες οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις που νιώθουν άβολα αυτή την περίοδο επειδή ο "ομερτά" σπάει και η ΑΛΗΘΕΙΑ βγαίνει στην επιφάνεια. 

Ήδη βλέπουμε θετικές εξελίξεις για το ΚΥΤ στον Υμηττό καθώς και την δημιουργία νέου νεκροταφείου που προσκρούει σε συγκεκριμένα συμφέροντα.

Πάντως νεκροταφείο στον Υμηττό ας γνωρίζουν όλες και όλοι πως θα γίνει παρά τις αντιδράσεις μειοψηφιών που άλλωστε δεν το χρειάζονται αφού τάσσονται ανοιχτά υπέρ της καύσης των νεκρών, ενώ κάποιες άλλες αναπολούν νεκροταφεία μέσα στον Αστικό ιστό της πόλης όπου βέβαια είναι ξεπερασμένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: