ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συκοφάντες , "μαϊντανοί" , κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα, Κινέζοι " επενδυτές", κακοκαιρία , και η δική μας ΑΠΟΨΗ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Συκοφάντες , "μαϊντανοί" , κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα, Κινέζοι " επενδυτές", κακοκαιρία , και η δική μας ΑΠΟΨΗ



  • Η ομάδα του facebook   "Οι Ηλιουπολίτισσες" μέσω άρθρου της ιδρύτριας της τάσσεται  στο πλευρό των συκοφαντών αιρετών. Όχι πως δεν το ξέραμε ,το έχουμε άλλωστε βιώσει προ μηνών στο πετσί μας. Για το περιστατικό "λεκτικής βίας" που ανακάλυψαν , δόθηκαν σαφείς εξηγήσεις από την διοίκηση του δήμου  και το σωματείο εργαζομένων στο πρόσφατο διαδικτυακό  δημοτικό συμβούλιο. Bέβαια με το ιστορικό που έχουν "Οι Ηλιουπολίτισσες" ακόμα και εάν η εργαζόμενη είχε κάποιο δίκιο (δεν καταδεικνύεται αυτό από καμία μαρτυρία) το έχει ήδη χάσει συγχρωτιζόμενη με όσες κάνουν το άσπρο -μαύρο με μοναδικό  τους κίνητρο το προσωπικό τους συμφέρον. 

    • Η εμμονή σε πράγματα για τα οποία δεν έχεις διαφορετική λύση σε κάνει τελικά "μαϊντανό". 

  • Ο καθένας βαθμολογεί με βάση τα δικά του κριτήρια και κάνει συγκρίσεις με ό,τι έχει στο μυαλό του ως πρότυπο. Εμείς δεν περιμένουμε μια πανδημία ή μια κακοκαιρία για να δικαιωθούμε και άρα η δική μας ματιά είναι στραμμένη διαχρονικά σε άλλες λύσεις που εφαρμόζονται με επιτυχία στις ΗΠΑ και όχι σε συνταγές αποτυχίας για εμάς. Άρα το δικό μας μπράβο σε όσους πέτυχαν στη διαχείριση της κακοκαιρίας στο δήμο μας θα ήταν υποκριτικό αφού σεβόμαστε τις προσπάθειές τους αλλά έχουμε άλλη συνταγή για δομές του δήμου μας που είναι ακόμα υπό κρατικό- δημοτικό έλεγχο. 

  • Την ευθύνη για να μείνει λειτουργική η Εθνική Οδός την έχει η ιδιωτική εταιρία που την διαχειρίζεται , και άρα το κλείσιμό της , βόλεψε τον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό που ευδοκιμεί στην χώρα μας. 

  • Προφανώς και οι Κινέζοι δεν είναι καλοί επενδυτές για κανένα δυτικό κράτος, γιατί ενεργούν σε κάτι που δεν πιστεύουν (καπιταλισμό)  και δεν υπηρετούν! 

  • Σημαντικές συμφωνίες με Αμερικανικές εταιρίες πέτυχε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης που δεν ακολουθεί την πεπατημένη της Κινεζοποίησης. Έτσι ενίσχυσε περισσότερο και την δική του πολιτική παρουσία για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: