ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θετική η παρουσία του δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη δημοσιοποίησε το πρόβλημα με το Κέντρο Υγείας της πόλης μας για να μην θεωρεί ουδείς πως μπορεί να μας κοροϊδέψει

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Θετική η παρουσία του δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη δημοσιοποίησε το πρόβλημα με το Κέντρο Υγείας της πόλης μας για να μην θεωρεί ουδείς πως μπορεί να μας κοροϊδέψει


 Δείτε εδώ το βίντεο από την παρουσία του δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη στο πρωϊνό του ANT1 όπου εξηγεί και δημοσιοποιεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη μας εξαιτίας επιλογών της κυβέρνησης. 

Οι επιλογές αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει η πόλη μας χωρίς γιατρούς για Πρωτοβάθμια Περίθαλψη και βέβαια και ως εμβολιαστικό κέντρο οι εικόνες του συνωστισμού δείχνουν ΠΑΝΤΕΛΗΣ έλλειψη οργάνωσης. 

Αναμένουμε από την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό να απαντήσει για ποιο λόγο το ΕΣΥ δείχνει τέτοια ανοργανωσιά και να προχωρήσει επιτέλους σε όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στο χώρο της υγείας αφού με αυτό το ΕΣΥ ουδείς πρόκειται να σωθεί! 

Ως δεξιό μέσο αισθανόμαστε άβολα βλέποντας πως η κυβέρνηση της ΝΔ που εκλέχθηκε για να δώσει ΤΕΛΟΣ στον κρατισμό στη χώρα μας εμπιστεύεται την υγεία μας σε έναν μηχανισμό που διαχρονικά έχει αποτύχει. 

Οι εικόνες καταδεικνύουν προχειρότητα και προφανώς τα ραντεβού που κλείνονται για εμβολιασμούς ΑΠΕΤΥΧΑΝ δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε αυτές τις ουρές ηλικιωμένων που έχουν πάει για το εμβόλιο και περιμένουν λες και είναι σε πρώην "δημοκρατία" της ΕΣΣΔ . 

Ντροπή και αίσχος για όσους έχουν την ευθύνη για αυτές τις εικόνες. Περιμένουμε απομακρύνσεις των υπευθύνων για αυτές τις εικόνες αφού προφανέστατα και δεν μπορείς να ζητάς ατομική ευθύνη να να συνωστίζεις ηλικιωμένους ανθρώπους ως πρόβατα επί σφαγή! 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: