ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Save Ηλιούπολη και διερχόμενους από το δένδρο "φονιά" και αφήστε τα save Yμμητός για όσους επιλέξαμε να μας κάνουν επιτέλους δυτικό κράτος

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Save Ηλιούπολη και διερχόμενους από το δένδρο "φονιά" και αφήστε τα save Yμμητός για όσους επιλέξαμε να μας κάνουν επιτέλους δυτικό κράτος


 Κοντεύει να περάσει σε ύψος την πολυκατοικία αλλά οι γεωπόνοι του δήμου μας , και η Υπηρεσία Πρασίνου προφανώς και δεν βλέπει πως το δένδρο θέλει "μάζεμα" κλάδεμα κοινώς . Για εμάς που δεν το παίζουμε οικολόγοι και δεν θέλουμε να "χτίσουμε καριέρες" πουλώντας σας "επαναστάσεις"  θέλει κόψιμο! Σύριζα κιόλας για να το καταλάβουν και όσοι βγήκαν να πουλήσουν καλύτερη αντιμετώπιση της κακοκαιρίας και έκαψαν με τον άθλιο και ανίκανο μηχανισμό τους που παραμένει ακλόνητος αφού δημόσιοι υπάλληλοι έχουν ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ για να "δράσουν" στην επόμενη φυσική καταστροφή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γιατί προφανώς με τους ίδιους "παίχτες" και καλύτερη απόδοση να πιάσουν στο "θαύμα" δεν θα φτάσεις ΠΟΤΕ.

Προφανώς και οι υπάλληλοι καθαριότητας που μάζεψαν και μπράβο τους τα σκουπίδια από τον δρόμο το είδαν και έχουν ήδη ενημερώσει τον δήμο. Εμείς απλώς το βάζουμε και καλούμε τους περαστικούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν περνούν από την οδό Αριάδνης. 

Δεν χρειάζεται χαρτί από δασαρχείο όπως μας ενημέρωσαν από τον ΔΕΔΔΗΕ όπου μας έστειλε και τα έγγραφα που είχε στείλει στον δήμαρχο Διονύσου που τώρα βγαίνει στα κανάλια και τους κατηγορεί για παροχή βοήθειας στο κόψιμο επικίνδυνων κλαδιών στο δήμο του. 

Επίσης η ΔΕΔΔΗΕ ξόδεψε περί τα 20 εκ ευρώ για κλαδέματα σε όλη την Ελλάδα και λογικό είναι τα χρήματα αυτά να έπιαναν τόπο αλλά η συνέχεια στο δελτίο ειδήσεων του Mega που από χθες αποδομεί συστηματικά και με έγγραφα τους ανεύθυνους τοπικούς άρχοντες που οδήγησαν χιλιάδες οικογένειες χωρίς νερό και ρεύμα. 

Και βέβαια η κυβέρνηση καλείται να πάρει αρμοδιότητες από μια τοπική αυτοδιοίκηση που όσα χρήματα και εάν της δώσει κάποιος καλοπροαίρετος παραμένει βαρέλι χωρίς πάτο! 

Σας παίξαμε και το βίντεο που ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως για τις διακοπές ρεύματος φταίνε οι ΟΤΑ. Καλώ θα είναι να τιμωρηθούν για αυτό και όχι να επιδοτούνται για να δημιουργούν λάθος εικόνες. 

Δώσε στη ΔΕΔΔΗΕ τα χρήματα για να μπορεί να κάνει με τους δικούς της εργολάβους τα κλαδέματα και να γίνονται μην την μπλέκεις με "ψεκασμένους" που θέλουν να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό για να μείνουν όλα τα Νότια Προάστια χωρίς ρεύμα. 


Έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ σε δασαρχεία και δήμους Βορείων Προαστίων που ενημερώνει και είναι ένα από τα δεκάδες που στέλνει από το 2018 και σε δήμους των Νοτίων Προαστίων ... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: