ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαθήματα "Ιστορίας" του ΣΕΔΗ ανάλογα με αυτά του κ. Γαυγιωτάκη- Εάν οι 700 υπάλληλοι του δήμου μας έχουν τέτοιες αντιλήψεις προφανώς και δεν υπάρχει σωτηρία

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Μαθήματα "Ιστορίας" του ΣΕΔΗ ανάλογα με αυτά του κ. Γαυγιωτάκη- Εάν οι 700 υπάλληλοι του δήμου μας έχουν τέτοιες αντιλήψεις προφανώς και δεν υπάρχει σωτηρία

 

Το βάζουμε πληροφοριακά και επειδή δεν το είδαμε και πολύ να διαφημίζεται στα τοπικά ΜΜΕ. Και βέβαια όσοι πιστοί σε αυτές τις απόψεις καλείστε την 25η Μαρτίου να συμμετάσχετε στη συγκέντρωση. 

Για εμάς προφανώς ο αμαρτωλός και κλέφτης δεν είναι παλικάρι έστω και εάν με την βοήθεια των ξένων δυνάμεων η χώρα απελευθερώθηκε πριν 200 χρόνια από τον τουρκικό ζυγό με τον ξεσηκωμό όσων για τέσσερις περίπου αιώνες βολεύτηκαν με την Οθωμανική Αυτοκρατορία και ακόμα και σήμερα κάποιοι αρνούνται να δουν την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής αλλά επιζητούν το τουρκικό φέσι από την Παπική Τιάρα!


Οι ίδιες δυνάμεις ακριβώς είναι αυτές που κρατάνε την Τουρκία και τους συμμάχους της 


Το μόνο θετικό στο δελτίο τους η αναφορά στο Ρήγα Φεραίο που ενθουσιασμένος από τις Ιδέες της Γαλλικής Επανάστασης έτρεξε να συνδράμει τον Μέγα Ναπολέοντα για την σταθεροποίηση του καθεστώτος που επικράτησε μετά από αυτή. 

Και βέβαια χωρίς να προηγηθούν η Αμερικανική και η Γαλλική Επανάσταση η βαρβαρότητα της Ανατολής θα κυριαρχούσε για πολλή καιρό ακόμα στα βαλκάνια όπου κάποιοι θεώρησαν πως θα αντικαταστήσουν την οθωμανική τυραννία με την δικιά τους. 

Σε κάθε περίπτωση το ΣΕΔΗ ορθώς έχει καταλάβει πως οι ίδιες δυνάμεις που μας βοήθησαν για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού δημιούργησαν το Ελληνικό Κράτος που διακόσια χρόνια μετά την ίδρυση του ακροβατεί ανάμεσα στην πολιτισμένη Δύση και την απόλυτη βαρβαρότητα που αντιπροσωπεύει η Ανατολή. 

Και βέβαια επειδή δύο αιώνες μετά έχει κρίνει τελεσίδικα το τι πρεσβεύει η Δύση και τι η Ανατολή ( συμπεριλαμβανομένης και της Ανατολικής Εκκλησίας ) εμάς δεν μας κάνει καμία εντύπωση πως από κοινού βάλλουν κατά του Δυτικού Κόσμου αφού τα "ρούχα" της Δημοκρατίας τους έπεφταν ανέκαθεν "στενά". 

Όσο αφορά για τα αιτήματά τους μια χαρά ικανοποιήθηκαν από την επίταξη των ιδιωτών ιατρών και ζητάνε και την επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας χωρίς αποζημίωση! 

Καλή συνέχεια λοιπόν στους "αγώνες" τους που ουδεμία σχέση δεν έχουν με τον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα όσων προτίμησαν και προτιμούν ακόμα την Παπική Τιάρα από το τουρκικό φέσι! Και βέβαια η ηγεσία της Ανατολικής Θρησκείας και ο Πατριάρχης υπήρξαν ξεκάθαρα υπέρ της διατήρησης της συνύπαρξης Ελλήνων και Τούρκων υπό την κυριαρχία των δεύτερων και των Ελλήνων που για τέσσερις αιώνες συνεργάστηκαν μαζί τους. Γιατί υπήρχαν και αυτοί και για αυτό και τέσσερις οι αιώνες της σκλαβιάς για όσους αναρωτιούνται για το τεράστιο χρονικό διάστημα που υπέκυψε ο Ελληνισμός στην ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ βαρβαρότητα. 

Το να είσαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και από τα δύο είναι μια ουτοπία που ευτυχώς στην ηλικία που βρισκόμαστε δεν έχουμε πλέον. Όσοι ακόμα την έχουν ας ελπίσουμε να μην έρθουν σε θέσεις ευθύνης για τις τύχες της χώρας αφού τότε ο Ελληνισμός θα υποστεί νέες τραγωδίες ανάλογες με την Μικρασιατική καταστροφή και την απώλεια του 36,2% της Κύπρου. 

Τέλος κατανοούμε την αφωνία τους στα παρακάτω αφού και οι δύο από άλλη πλευρά για τα ίδια πράγματα παλεύουν. Για την ανατροπή της Αστικής μας Δημοκρατίας και την εκτροπή  της χώρας μας από εκεί που ανήκει. Δηλαδή στη Δύση,  που υπερασπίζεται τα δικαιώματα και που μόνο σε αυτή υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Και φυσικά και μόνο που ανήμερα της επετείου μέσα στα αιτήματά τους το μόνο που μπορούμε εμείς να θεωρήσουμε ανεκτό είναι αυτό κατά της αστυνομοκρατίας δείχνουν πως δεν κατανοούν τον εθνικοαπελευθερωτικό χαρακτήρα της επανάστασης του 1821 αλλά φαντάζονται ταξικές πάλεις και βέβαια ξέχασαν να καταδικάσουν τον καπιταλισμό και τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό κάτι που θα επαναλάβουν βέβαια στα επόμενα δελτία τύπου τους,  δεν ανησυχούμε έχουν διαλέξει στρατόπεδο και αυτό είναι και το μόνο θετικό που βρίσκουμε στο ΔΣ του ΣΕΔΗ. 

Καλή πορεία λοιπόν "σύντροφοι" και φυσικά μην ξεχάσετε το αγαπημένο μου σύνθημα "Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και πάλι". Και βέβαια το δικαίωμα σας να αντιστέκεστε έστω και για λάθος λόγους σας το εξασφαλίζει η Αστική μας Δημοκρατία αφού πουθενά αλλού δεν θα σας επέτρεπαν να αμφισβητείται και ορθώς πράττεται αφού τα πιστεύετε την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση , ενώ καθυβρίζεται τους συμμάχους μας θεωρώντας προφανώς πως μπορεί ουδείς να επιβιώσει χωρίς συμμάχους αφού καθαρά δεν λέτε ποτέ με ποιους θέλετε να συμμαχήσουμε για να είσαστε και εσείς ικανοποιημένοι! 

Και φυσικά το χωρίς συμμάχους ισχύει και για εμάς για όσους καμώνονται πως υπάρχουμε σε αυτή την πόλη χωρίς συμμάχους την ώρα που πολλοί από όσους έχουν εκλεγεί στην παρούσα κυβέρνηση έχουν ακριβώς τις ίδιες απόψεις με εμάς. Αυτοί βέβαια ως πολιτικοί έχουν το "βραχνά" της επανεκλογής αλλά ας μην ανησυχεί ουδείς στο τέλος θα πράξουν όσα "δυσάρεστα" διαβάζετε από εμάς αφού μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και οι τζάμπα μάγκες σε αυτή την πόλη πάρα πολλοί. 

Βέβαια έχουν και κάποιοι  κεντροδεξιοί στο "dna" τους την Σοβιετία,  και το επέδειξαν με την πρόσφατη επίταξη των ιδιωτών ιατρών με αφορμή την πανδημία ,  αλλά προφανώς και δεν θα τους περάσει αφού ανήκουν σε οργανισμούς όπως η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ που έχουν εδώ και καιρό αποφασίσει στο πως θα πορευτεί όποιος παραμένει σύμμαχός τους ή πως θα συντριβεί όποιος βρεθεί απέναντί τους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: