ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κλείνεις την αγορά με 700 κρούσματα κορωνοϊού την ημέρα και την ανοίγεις στα 4000! - Εάν αυτό δεν λέγεται αποτυχία τότε είναι σίγουρα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Κλείνεις την αγορά με 700 κρούσματα κορωνοϊού την ημέρα και την ανοίγεις στα 4000! - Εάν αυτό δεν λέγεται αποτυχία τότε είναι σίγουρα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

 


Οι πιέσεις των συνδικαλιστών έπιασαν τόπο και η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανοίξει τα ΠΑΝΤΑ μέσα στον Απρίλιο αφού θεωρεί το ΕΣΥ της χώρας μας ικανό να αντιμετωπίσει την πανδημία. 

Εμείς πάλι δεν θεωρούμε το ΕΣΥ ικανό να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε μια πανδημία που δεν είναι γριπούλα και θα φανεί με το πόσους νέους νεκρούς θα θρηνήσουμε μέσα στον Απρίλιο. 

Η κυβέρνηση δεν επικαλείται οικονομικούς λόγους αλλά επικαλείται την κούραση των πολιτών! Κάποιοι βέβαια είχαν κουραστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά τότε δεν είδαμε την κυβέρνηση να αφουγκραστεί την κόπωσή τους αλλά μιλούσε για "ψεκασμένους". 

Προφανώς και η επιτροπή των επιστημόνων θα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά της στο επιχειρούμενο ΒΑΤΕΡΛΟ και φυσικά όλες και όλοι εμείς θα πρέπει να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις που θα μας οδηγήσουν διασωληνωμένους έξω από ΜΕΘ αφού αυτές δεν επαρκούν. 

Σίγουρα πλέον οι βουλευτικές εκλογές πάνε για το 2023 αφού οι δημοσκοπήσεις έχουν ήδη "γυρίσει" και οι διψήφιες διαφορές μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν. 

Πάσχα με 100 νεκρούς ημερησίως θα κάνουμε αφού προφανώς και ουδείς μπορεί να κρατήσει το πλήθος από το να ξεχυθεί στους δρόμους και οι εμβολιασμοί στη χώρα μας θα ολοκληρωθούν για να καλύψουν το 70% του πληθυσμού τα τέλη του 2021 στην καλύτερη των περιπτώσεων. 

Για εμάς και όλο το 2022 θα πραγματοποιούνται εμβολιασμοί και σίγουρα θα κυκλοφορούμε με μάσκες με δεδομένο πως θα δημιουργηθούν κράτη που θα έχουν ολοκληρώσει μέχρι το Σεπτέμβριο και κάποια και πιο πριν τον εμβολιασμό του πληθυσμού τους και κάποια άλλα όχι. 

Το Ισραήλ έχει εμβολιάσει ήδη και με τις δύο δόσεις το 50% του πληθυσμού της αλλά εκεί προφανώς και δεν έχουμε να κάνουμε με Σοβιετία αλλά με κράτος που πιστεύει και εφαρμόζει τους κανόνες της Ελεύθερης Αγοράς. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: