ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Η "κανονικότητα" της πόλης το Σαββατοκύριακο την ώρα που κάποιοι πανηγυρίζουν


  • Μαζεύτηκαν τα πολλά κλαδιά από την οδό Εργατών Τύπου έξω από την παιδική χαρά. Κάποια παρέμειναν εκεί ή πετάχτηκαν αμέσως μόλις οι υπάλληλοι αποχώρησαν από το σημείο. Στην περιοχή των Αστυνομικών η κατάσταση παραμένει αλλά ας μην ανησυχεί ουδείς έως τις δημοτικές εκλογές του 2023 θα φιλοτιμηθούν να τα μαζέψουν. 


  • Άλλο ένα Σαββατοκύριακο και η πόλη μας παρέμεινε βρώμικη αφού σας έπεισαν πως οι υπάλληλοι καθαριότητας δεν επαρκούν και προφανώς ο τομέας δεν πρέπει κατά τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης να ιδιωτικοποιηθεί γιατί πως θα πετάμε πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο και πως οι διοικούντες θα προμηθεύονται ανταλλακτικά για να συντηρούν τον στόλο των οχημάτων εάν δεν έχετε ήδη επισκεφθεί την ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να δείτε τι ακριβώς "παίζει" στον τομέα της συντήρησης και της αγοράς ανταλλακτικών. Υπομονή λοιπόν αφού οι ενεργοί φασίστες της πόλης σας δουλεύουν διαχρονικά και βάλλουν κατά συγκεκριμένων προσώπων και όχι κατά της αποτυχημένης συνταγής του κρατισμού. Έτσι φτάσαμε στο σημείο οι πρώην "ικανοί" να είναι για αυτούς και όχι άδικα ανίκανοι και το δούλεμα πάει σύννεφο αφού εξακολουθείτε και δεν καταλαβαίνετε πως ουδείς ενδιαφέρεται για εσάς αλλά μόνο για να διατηρήσουν τις καρέκλες σας. Εάν είσαστε αφελείς και πιστεύετε πως κάποιες είναι και άμισθες δικαίωμά σας εμείς δεν είχαμε ποτέ τέτοιες αυταπάτες ούτε και θέλουμε κανέναν να ασχολείται τζάμπα με τα κοινά της πόλης αφού από "εθελοντές" δεν θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα εκτός και χιονίσει και μαζεύουν για κάνα δίμηνο μετά κλαδιά αφού οι εργαζόμενοι είναι λίγοι και τα λεφτά τα αξιοποιούν για άλλες ανάγκες . Ποιες είναι αυτές; Μα οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας που όλες και όλοι γνωρίζεται τι προσφέρουν και η συντήρηση δομών όπως η δημοτική αστυνομία που σας κρατάει "ασφαλείς" ευτυχώς όχι τόσο όσο η ΕΛ.ΑΣ! 

  • Αυτοί της τυπικότητας και "νομιμότητας" του Αραμπατζή έχουν καταλάβει πως η χρηματοδότηση αθλητικών σωματείων που δεν είναι γραμμένοι στο Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ είναι παράνομη ή δεν βλέπουν ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες αυτών των σωματείων και θεωρούν πως θα τους ψηφίσουν! 

  • Ουδείς έβγαλε ανακοίνωσης καταδίκης για τον ρατσιστή δημοτικό υπάλληλο που ξέσπασε στο facebook κατά των προσφύγων και υμνώντας δικτάτορες. Ορθώς έπραξαν αφού γνωρίζουν πως δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση πως να συνδράμουν στον αγώνα κατά του ΦΑΣΙΣΜΟΥ και του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ αυτοί που έχουν στις τάξεις τους φασίστες; 

  • Φανταζόμαστε πως μετά την επίταξη ιδιωτών ιατρών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη το ΣΕΔΗ να δει με άλλο μάτι αυτή αφού ή να αρχίσει τις κινητοποιήσεις γιατί εάν φτάνεις στο σημείο να αντιμετωπίζεις κατά αυτό τον τρόπο επιστήμονες που τους έχεις και ανάγκη φανταστείτε τι θα επακολουθήσει.

  • Κάποιοι στην πόλη ενώ δεν τους αρέσει η Βασιλεία και ορθώς για εμάς , θεωρούν λογικό να υπάρχουν συγγενείς δημοτικών υπαλλήλων διορισμένοι αφού φυσικά και η οικογενειοκρατία τους αφορά μόνο στην περίπτωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν βλέπουν την δική τους. Από εμάς καταδικαστέες και οι δύο και θεωρούμε παντελώς υποκριτικό από τον νυν πρωθυπουργό να έχει αξιοποιήσει μέχρι συγγενείς τρίτου βαθμού στο Ελληνικό Δημόσιο και να καμώνεται επειδή δεν έκανε υπουργό την αδελφή του!

  • Οι πιο ευσυνείδητοι υπάλληλοι είναι αυτοί που τελικά την πληρώνουν σε αυτή την ρημαδοχώρα. Είναι αυτοί που δουλεύουν για να καλύπτουν αυτούς που κάθονται και που δικαιολογημένα βάλλουν και κατά του δικού μας ΜΜΕ που ξεκάθαρα δεν πιστεύει πως μπορεί να λειτουργήσει με αξιολόγηση και δίκαια ένα κράτος το οποίο διατηρεί την μονιμότητα των υπαλλήλων του. Έτσι χύνουν κουβάδες ιδρώτα κάποιοι την ώρα που κάποιοι άλλοι με την στάση τους και το βύσμα τους , τους εκθέτουν. Και βέβαια μετά καταφεύγουν σε απειλές , ύβρεις και ένα σωρό άλλα τερτίπια "πυροβολώντας" όπως γίνεται πάντα τον "ταχυδρόμο" για την μεταφορά της "κακής" είδησης ενώ οι προϊσταμένοι τους και οι συνδικαλιστές τους κάνουν ό,τι μπορούν για να τους αφήσουν άνεργους.  Και βέβαια τίποτα δεν μας ενόχλησε αφού περιμέναμε την δίκαιη από κάποιους αντίδραση παρά μόνο ο συγχρωτισμός τους με φασιστοειδή τον οποίο και θα πληρώσουν έως το 2023 που θα είναι στο τιμόνι της χώρας η παρούσα κυβέρνηση. 

  • Αυξημένο το ενδιαφέρον των αναγνωστών αυτό το ΣΚ πράγμα παράξενο αφού συνήθως η εικόνα είναι άλλη. Δηλαδή περισσότεροι αναγνώστες τις καθημερινές και αισθητά λιγότερες τα Σαββατοκύριακα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: