ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και ο Γέωργιος Παπαδόπουλος μέρα και με ψηλά το κεφάλι κυκλοφορούσε κε Κάνδηλα όπως βέβαια το ίδιο έπραττε και ο αείμνηστος πλέον δοτός δήμαρχος της χούντας Κώστας Δελλαπόρτας - Βολικό που κοιτούσε ψηλά και δεν έβλεπε ούτε άκουγε βεβαίως τα βασανιστήρια στον ήρωα Εθνικιστή Σπύρο Μουστακλή στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Και ο Γέωργιος Παπαδόπουλος μέρα και με ψηλά το κεφάλι κυκλοφορούσε κε Κάνδηλα όπως βέβαια το ίδιο έπραττε και ο αείμνηστος πλέον δοτός δήμαρχος της χούντας Κώστας Δελλαπόρτας - Βολικό που κοιτούσε ψηλά και δεν έβλεπε ούτε άκουγε βεβαίως τα βασανιστήρια στον ήρωα Εθνικιστή Σπύρο Μουστακλή στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ



Περπατάει μέσα στην πόλη μέρα και με ψηλά το κεφάλι μας ενημερώνει μέσα από το site του ο κος Κάνδηλας. Υπονοώντας πως εμείς δεν κινούμαστε μέρα, δεν έχουμε ψηλά το κεφάλι και φυσικά μας στέλνουν άλλοι τις φωτογραφίες επειδή φοβόμαστε! 

Ποιους άραγε ; Μήπως τους Πετράκηδες και τους νοσταλγούς των Απριλιανών; Μήπως εννοεί πως έχουμε γίνει κόκκινο πανί για διεφθαρμένους; 




Δεν εννοεί ο κος Κάνδηλας  το δεύτερο γιατί με ΨΗΛΑ το ΚΕΦΑΛΙ ήταν συνυποψήφιος το 2019 με τον κ. Πετράκη (που θα μπορούσε να ζητήσει ένα απλό συγγνώμη για το ποστάρισμά του ανήμερα 21ης Απριλίου -ποστάρισμα που έγινε το 2015 για να μη μας πει πως ένα χρόνο πριν τον ανεχτήκαμε εγώ και ο αείμνηστος συναγωνιστής Δημήτρης Παρράς που έφυγε από την παράταξη για έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών αφού ακόμα και τώρα συνέδριο δεν έχετε κάνει και πάντα παλεύατε για καρέκλες διχάζοντας όπως και ο Δελλαπόρτας μια ολόκληρη παράταξη-)  και καθόλου δεν προβληματίστηκε με το "Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών" ο όψιμος Νεοδημοκράτης που είναι και κατά των ιδιωτικοποιήσεων όντας ο ίδιος δημόσιος υπάλληλος. 

Προφανώς και ούτε φοβόμαστε αλλά ούτε συνομιλούμε πλέον με κανέναν φασίστα της πόλης μας. Εάν δεν κατάλαβαν τίποτα από το 1974 έως και σήμερα , δεν θα καταλάβουν όσο και εάν προσπαθήσουμε διάλογο μαζί τους. Άλλωστε 47 χρόνια μετά για αυτούς και 32 από όταν έπεσε ο κόκκινος φασισμός στη μισή Ευρώπη εάν δεν έχουν καταλάβει οι μαύροι και κόκκινοι φασίστες γιατί ηττήθηκαν λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να τους εξηγήσουμε εμείς. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μας , ο ρόλος μας είναι να αναδεικνύουμε τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους ώστε να μην έρθουν ΠΟΤΕ σε ΘΕΣΕΙΣ ευθύνης και λερώσουν την Αστική μας Δημοκρατία. Δεν συνέβη πάντα αυτό και δεν είναι αυτονόητο πως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας θα στέκει εάν εμείς οι τάχα "καναπεδάτοι" δεν καταγγέλλουμε ό,τι φασιστικό πέσει στην ΑΝΤΙΛΗΨΗ μας ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Τους νοιάζει μόνο να εκθέτουν όσους ενεργούν,  και όσους ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς αστερίσκους γράφουν και  λένε τα όσα πρεσβεύουν. Και το κάνουν γιατί πρεσβεύουν τα ακριβώς αντίθετα και τους πέφτουν "βαριά" τα μέτρα οι κανόνες αλλά κυρίως οι Αξίες που υπηρετεί όποιος εκλέγεται από τον λαό τον οποίο βεβαίως και οι φασίστες προσπαθούν να παραπλανήσουν με εύηχα αλλά χωρίς περιεχόμενο συνθήματα. 

Επειδή όμως  υπάρχουν σε αυτή την πόλη κάποιοι που δεν τους ενδιαφέρει ο κόκκινος ή ο μαύρος φασισμός και δεν περιμένουν λύσεις στα προβλήματά τους σε άλλα συστήματα πέρα του "κακού" καπιταλισμού για αυτό και υπάρχουμε. 

Και θα υπάρχουμε ακόμα και εάν αύριο αποφάσιζαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης ( δεν θα μας έκανε εντύπωση πλην μίας που δεν ανήκει και στην δεξιά) να μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ δημόσια όπως εμείς κάνουμε για όποιον θεωρούμε πως με την δημόσια συμπεριφορά του βάλλει κατά της Αστικής Δημοκρατίας μας . 

Γιατί προφανώς και εμείς δεν θα περιμένουμε να δούμε τις ερπύστριες μέσα στην πόλη για να αντιδράσουμε αφού ξέρουμε πως το λειτούργημα που εμείς υπηρετούμε ΤΟΤΕ θα έχει μπει ήδη σε ΓΥΨΟ. Για το καλό της κοινωνίας βέβαια όπως έλεγαν και τα Απριλιανά καθάρματα και για τον κίνδυνο του κομμουνισμού όμως μαζί με αυτόν που στην ουσία τον "θέριεψαν" σακάτεψαν και Εθνικιστές που προφανώς και βλέποντας τον Παττακό και τον Παπαδόπουλο κατάλαβαν πως δεν είχαν να κάνουν με κανέναν Λεωνίδα ή Κολοκοτρώνη! 

Η Αστική μας Δημοκρατία  οποία αποτελεί  το τελευταίο καταφύγιό  μας για να μην κυκλοφορούν με ψηλά το κεφάλι σε αυτή την πόλη,  αλλά και στην χώρα μας όσοι φταίνε για την Κυπριακή τραγωδία και όσοι θέλουν την χώρα μας ένα κράτος-παρία πλήρως απομονωμένη  από τους φυσικούς της συμμάχους. 

Και βέβαια επειδή έρχονται και τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό , καλό θα ήταν όσοι συνεχίζουν την προσπάθεια της "απελευθέρωσης" από τους ξένους δυνάστες μας , να γνωρίζουν πως όλοι οι ήρωες της επανάστασης ανήκαν σε κόμματα που είχαν αναφορά σε Αγγλία , Γαλλία , Ρωσία μιας και οι ΗΠΑ δεν είχαν τον κυρίαρχο ρόλο που έχουν σήμερα. 

Άλλωστε για όσους έπεσαν από τα σύννεφα για την αναφορά του πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη για την συμβολή της  Αμερικανική Επανάσταση στην μετέπειτα Ελληνική ας κοιτάξουν και την έμπρακτη βοήθεια της ανερχόμενης τότε δύναμης στη δική μας εξέγερση από Αμερικανούς Φιλέλληνες. 

Και βέβαια θα είχαμε και καλύτερο κράτος εάν το Σύνταγμα της Τροιζήνας που ήταν εμπνευσμένο από το Αμερικανικό,  εφαρμόζονταν και δεν έβρισκε ως εμπόδιο τον Ιωάννη Καποδίστρια που πίστευε πως ο λαός μας δεν ήταν ώριμος και ίσως είχε και δίκιο εάν κρίνουμε πως εν έτει 2021 περπατούν με ψηλά το κεφάλι όσοι συγχρωτίστηκαν και συγχρωτίζονται  με θαυμαστές δικτατόρων. 

Ας συνεχίσουν λοιπόν τις βόλτες τους,  και ας νιώθουν υπερήφανοι προτάσσοντας ως λύση στους δημότες μας όσα πρεσβεύει η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ ως λύση για τα προβλήματά μας. 

Γιατί και ο Κώστας Δελλαπόρτας Επονίτης ήταν και του ήταν εύκολο αφού υπηρέτησε την μία χούντα να χριστεί πρώτο πολίτης της πόλης και να υπηρετήσει ΕΠΑΞΙΑ και την άλλη.

Παίζοντας πάντα το παιχνίδι της πρώτης του αγάπης,  και εμπλέκοντας τις ΗΠΑ σε φανταστικούς διαλόγους με δικτάτορες,  όπως κάνουν όλοι οι φασίστες μαύρου ή κόκκινου χρώματος. 

Γιατί είναι φανερό πως όποιος μισεί τόσο τις ΗΠΑ ονειρεύεται,  και κάποιοι το λένε και ξεδιάντροπα "δημοκρατίες" αλά Πούτιν. 

Σε αυτές ο κος Κάνδηλας προφανώς και θα ήταν φωτογράφος του καθεστώτος αφού άλλωστε βλέπει τους δημοκράτες φασίστες και τους νοσταλγούς της επταετίας ως "Μεσσίες" της πόλης. 

Και βέβαια πρώην φίλε Κάνδηλα δεν είμαστε εμείς "περίεργοι" ή άρρωστοι όπως μας αποκαλούν οι οπαδοί του "Μεσσία" της πόλης απλώς εσύ και πολλοί άλλοι κλείνετε τα μάτια στον ΦΑΣΙΣΜΟ και όταν δολοφονείται ο Φύσσας κάνετε πως πέφτετε από τα σύννεφα. Και όχι μόνο ο Φύσσας αλλά και δύο Ναζιστές που έχασαν το δρόμο του Εθνικισμού και κατέληξαν στο ρωσόφιλο κόμμα και πλέον εγκληματική οργάνωση του κ. Μιχαλολιάκου. Οι πιο σκληροί από αυτούς πρεσβεύουν τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ τους στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη που ονειρεύεται για την χώρα μας μια "δημοκρατία" αλά Πούτιν! 

Και βέβαια αγαπητοί "κεντροδεξιοί"  πάντα στο πλευρό σας και το άλλο άκρο , οι κυράτσες που άνετα θα μας σκότωναν ή θα μας έστελναν στα γκουλάγκ εάν είχαν κάποια στιγμή την Εξουσία. 

Δεν θα την έχουν όπως ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ το 1949 στο Γράμμο και το Βίτσι θα ηττηθούν και πάλι . Και βέβαια και εκεί ηττήθηκαν από ήρωες που πολέμησαν με τον ΕΔΕΣ όπως ο  ΗΡΩΑΣ Σπύρος Μουστακλής και βασανίστηκαν από όσους εσείς αποκαλείται "ευπατρίδες" , στα ΕΑΤ -ΕΣΑ 

Στις τρύπες σας ΦΑΣΙΣΤΕΣ λοιπόν κανένας Εθνικιστής δεν συνδιαλέγεται με απολειφάδια της ΧΟΥΝΤΑΣ . Μιας χούφτας ξεφτιλισμένων καραβανάδων που βρήκαν "ηθικούς" και βολικούς στον ΦΑΣΙΣΜΟ τους για να τους υπηρετήσουν. 

Και βέβαια μην έχετε αυταπάτες πως οι ΗΠΑ δεν επενέβησαν για να σας ρίξουν και όχι για να σας κρατήσουν στην Εξουσία όπως επικαλείστε μαζί τα δύο άκρα οι κόκκινοι και οι μαύροι φασίστες της πόλης. 

Και βέβαια για ακόμη μια φορά βαράτε "κουδούνες αφύπνισης"  για θέματα ήσσονος σημασίας την ώρα που καλύπτεται όσους 47 έτη μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας δεν κατανοούν πως αυτή είναι καλύτερη από κάθε είδους φασισμό. 

Και βέβαια δεν περιμένουμε να αλλάξετε,  απλώς δεν είμαστε διατεθειμένοι και να στηρίξουμε τις προσπάθειές σας ούτε φυσικά θεωρούμε πρέπον να μένουμε βουβοί στις προκλήσεις σας. 


"Κουδούνες" βάζουν στα πρόβατα αναζητείστε τα αλλού ο σανός σας δεν πουλάει! 

ΥΓ: Είχαμε ετοιμάσει για σήμερα νέα "κατορθώματα" υπαλλήλων του δήμου μας αλλά μας προέκυψε ο "περπατών με ψηλά το κεφάλι "και έτσι μάλλον από Δευτέρα. Μάλλον και αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπει τα "σκατά" που ζητούν δικαίωση δικτατόρων και πατάει έτσι κοιτώντας ψηλά "μπανανόφλουδες" ελπίζουμε τουλάχιστον να μην τραυματιστεί από την "πτώση". 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: