ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και οι διοικούντες τον δήμο έχουν στρεβλή άποψη για τα προσωπικά δεδομένα - Την ίδια με αξιωματικούς της ΓΑΔΑ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Προφανώς και οι διοικούντες τον δήμο έχουν στρεβλή άποψη για τα προσωπικά δεδομένα - Την ίδια με αξιωματικούς της ΓΑΔΑ

Δεν έχει νόημα πλέον η ΔΙΑΥΓΕΙΑ αφού ουδείς πολίτης μπορεί να ενημερωθεί ακόμα και ποιος "κακός" επιχειρηματίας σύμφωνα με την διοίκηση δεν είχε γνωστοποιήσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα.. 

Π.χ είχε βγάλει άδεια για καφέ και πούλαγε εφημερίδες... Έτσι εάν και δεν μας πέφτει λόγος για τον συγκεκριμένο το αντίθετο θα λέγαμε το διοικητικό πρόστιμο των 600 ευρώ είναι προφανώς ένα "χάδι" πριν η αποκεντρωμένη διοίκηση στην οποία λογικά θα καταφύγει τον δικαιώσει ή τον τιμωρήσει πραγματικά! 

Βέβαια και μόνο που το ανέβασαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ σημαίνει πολλά για εμάς αφού είχαμε συνηθίσει από προηγούμενες διοικήσεις να μην δίνουν καν αφορμές για δημοσιογραφική έρευνα. 

Και βέβαια επειδή και τότε η αντιπολίτευση δεν μας βοήθησε τουναντίον έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της ( λίγα πράγματα ευτυχώς) για να μην ασχοληθούμε με "μικρότητες" καμώνεται τώρα πως ήταν αδιάφθορη. 

Δεν πειράζει πάθαμε και μάθαμε. Να πούμε εδώ και ένα μπράβο στο Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αποστόλη Στασινόπουλο που έπεσε στα "βαθιά" και ω του "θαύματος" για τους πρώην συντρόφους του δεν "πνίγηκε" αλλά κολυμπάει δείχνοντας και σε εμάς πως η εντιμότητα δεν έχει ιδεολογικό πρόσημο. 

Την έχεις ή την στερείσαι ανεξάρτητα πως αυτοπροσδιορίζεσαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ , ΚΕΝΤΡΩΟΣ , ΔΕΞΙΟΣ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ή ακόμα και ΦΑΣΙΣΤΑΣ. 

Δείτε εδώ και εσείς την επιβολή διοικητικού προστίμου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αναμείνατε ως είθισται όσους διαχρονικά εξυπηρετούν την ασυδοσία να νομίζουν πως μπορούν να το παίξουν Ρουβίκωνες! 

Θα ατυχήσουν αφού ο Ρουβίκωνας όταν λέει ούτε βήμα πίσω το εννοεί ας το καταλάβουν καλά και κάποιοι της δικής μας πλευράς που θεωρούν πως μια χούφτα ξεφτιλισμένων ενστόλων θα μπορέσουν να φορτώσουν ΧΩΡΙΣ μισό στοιχείο εγκλήματα σε μια Συλλογικότητα,  που προφανώς ουδείς μπορεί να μας ταυτίσει ιδεολογικά μαζί  της. 

Όμως τιμούμε και τις φιλίες μας,  και προφανέστατα δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε στο παιχνίδι ποινικοποίησης Ιδεών που έχουν όσοι απαρτίζουν την ηγετική ομάδα  της Αναρχικής Συλλογικότητας. 

Ο αγώνας λοιπόν κατά της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ είναι κοινός για όσους βρέθηκαν στους δρόμους όταν κάποιοι άλλοι λεηλατούσαν από θέσεις ευθύνης τον πλούτο της χώρας μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: