ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ακόμα αναζητεί τις εταιρίες του σε Δανία , Σουηδία και Νορβηγία ο κος Δημήτρης Μωραίτης

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ακόμα αναζητεί τις εταιρίες του σε Δανία , Σουηδία και Νορβηγία ο κος Δημήτρης Μωραίτης

 


Η θολή φιγούρα του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου της πόλης μας κ. Μωραίτη που είναι λαλίστατος στο να διαδίδει ψεύδη εναντίον μας αναζητεί εταιρίες με έδρα την Σκανδιναβία στην οποία να είναι μάλιστα και ιδιοκτήτης! 

Προφανώς όσο και να τις αναζητήσει δεν θα τις βρει γιατί απλώς δεν υπάρχουν εταιρίες δικές του. Έτσι μαζί με τους φασίστες που τον ακολουθούν μπήκαν στις τρύπες τους. Αφού για ακόμη μια φορά ισχυρίζεται πράγματα αναληθή προσπαθώντας να αποφύγει να μιλήσει για το ποιος πραγματικά είναι. 

Και βέβαια στη μανία τους να με συκοφαντήσουν ενέπλεξαν και έναν υπουργό της κυβέρνησης τον οποίο ο ΨΕΥΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ κος Μωραίτης παρουσίασε ως αρθρογράφο σε εφημερίδα που ισχυρίζεται πως ήταν εκδότης. 

Εμείς προφανέστατα και δεν πτοούμαστε από όσους συγχρωτίζονται μαζί του θεωρώντας πως μπορούν να μας φιμώσουν και ευχαριστούμε όσους συνειδητά μας στηρίζουν από το 2013 που υπάρχουμε διαδικτυακά σε αυτή την πόλη μέσω αυτού του ιστολογίου. 

Εμείς όπως όλες και όλοι έχουν καταλάβει δεν αναζητούμε το κακό κανενός αλλά δεν είμαστε και διατεθειμένοι να κάνουμε πως δεν βλέπουμε τον ΦΑΣΙΣΜΟ , ούτε βέβαια μπορούμε να "αθωώσουμε" όσους τον ανέχονται γράφοντας διθυράμβους για όσους ακόμα και με την ΑΝΟΧΗ τους για εμάς είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της πόλης. 

Οι ευθύνες των πολιτών για εμάς είναι τεράστιες σε καθεστώς Αστικής Δημοκρατίας και προφανώς από εμάς εκπλήξεις θα έχουν όλοι αφού αντί το 10% που δημοσιεύαμε από όσα γνωρίζαμε θα ανεβάσουμε λίγο το ποσοστό αφού προφανώς και δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε ή να χάσουμε έναντι υποκριτών που δεν έχουν καμία διαφορά από την παρέα του κ. Μωραίτη. 

ΥΓ: Δανία, Σουηδία και Νορβηγία είναι σκανδιναβικές χώρες για να μην αναζητεί ο "επιτυχημένος επιχειρηματίας" κ. Μωραίτης που ως μόνιμο τουρίστα τον ξέραμε και υποψήφιο δήμαρχο που δεν κατέβηκε ποτέ για να "σώσει" την πόλη μας από την "κακοδαιμονία" που την μαστίζει. Και βέβαια όσοι διαχειρίζονται τα κοινά έχουν την δική μας εντολή ( για την πλειοψηφία μιλάω πάντα) και άρα οι δικές μας ευθύνες είναι και υπαρκτές και πολλαπλάσιες όταν όσοι έχουν εκλεγεί είχαν ξεκάθαρες επιλογές κρατισμού που είναι και η βασική αιτία της χρεοκοπίας της χώρας μας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: