ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επιτελική "Σοβιετία" ... φωνάζουν τον ιδιώτη να τους σώσει με το ζόρι αυτοί που χειροκροτούσαν το ΕΣΥ!

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Επιτελική "Σοβιετία" ... φωνάζουν τον ιδιώτη να τους σώσει με το ζόρι αυτοί που χειροκροτούσαν το ΕΣΥ!

 


Τελικά μας έκαναν οι "Άριστοι" Βενεζουέλα που ήρθαν με την ψήφο μας για να δημιουργήσουν (έτσι μας κορόιδεψαν προεκλογικά) μικρό και ευέλικτο κράτος. Και αφού διόρισαν πάνω από 6000 γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στο ΕΣΥ είπαν να επιστρατεύσουν και τον ιδιώτη ιατρό επειδή ούτε λεφτά να διορίσουν ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό έχουν αλλά ούτε και είναι φιλελεύθεροι όπως καμώνονται. 

Η "εκτροπή" είναι εμφανής πλέον και στον πιο καλόπιστο που αναρωτιέται γιατί ανοίγουν τα κέντρα αισθητικής και τα κομμωτήρια την ώρα που κατάφεραν και δεν έχουν ούτε ράντζα στα νοσοκομεία για να νοσηλεύουν τους ασθενείς με covid-19 και φυσικά ούτε ΜΕΘ αφού πλέον διασωληνώνουν ασθενείς  και εκτός θαλάμων ΜΕΘ! 

Δεν περιμέναμε ποτέ από τον Βασίλη Κικίλια να δεχθεί το μέτρο της επιστράτευσης ιδιωτών ιατρών και φυσικά είχε την επιλογή να παραιτηθεί αντί να υπογράψει ένα κομμουνιστικής έμπνευσης μέτρο. 

Όσα κράτη εφάρμοσαν τις αποτυχημένες συνταγές κρατισμού κατέρρευσαν οικονομικά και οι λαοί τους δοκίμασαν τα οφέλη "των κομμουνιστικών παραδείσων". 

Όσοι ακόμα στηρίζουν αυτό τον περιφερόμενο κομμουνιστικό θίασο που επιλέγει την σύγκρουση όχι με μια ομάδα εργαζομένων αλλά με την κοινή λογική είναι εν δυνάμει εχθροί της Δημοκρατίας. 

Αυτή που υπάρχει στα δυτικά κράτη και όχι βέβαια σε κράτη -παρίες όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Βενεζουέλα κ.ο.κ. 

Από εμάς ΝΤΡΟΠΗ και φυσικά όσο πιο γρήγορα απομακρυνθεί από την Εξουσία αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο για όλους μας. 

Θα πουν πολλοί πως δεν υπάρχει διάδοχη λύση αφού οι Συριζαίοι είναι χειρότεροι και θα έχουν και δίκιο αλλά στο χέρι όλων μας είναι να απαιτήσουμε και να συμβάλλουμε στο να αναρριχηθούν σε θέσεις ευθύνης όσοι δεν καμώνονται τους φιλελεύθερους αλλά πράγματι είναι. 

Μέσα στο Απρίλιο θα έχουμε πάνω από 3.000 νέους νεκρούς από την covid-19 , το λένε δεκάδες επιστήμονες πως τα μέτρα που έχουν εξαγγείλει θα μας οδηγήσουν σε νέα καραντίνα το Πάσχα αλλά αυτοί εκεί επιμένουν κόντρα στη λογική πως μπορεί να μας σώσει το ΕΣΥ και ο κρατισμός. Είναι για κλάματα και δεν θα τους μείνει κανένα ΜΜΕ να τους υποστηρίζει έως τις εκλογές που δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες πλέον γιατί θα χαθούν. 

Υπομονή λοιπόν 2 χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη απέμειναν καλούμε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ να αποχωρήσουν και να ρίξουν από την Εξουσία μια επικίνδυνη κυβέρνηση και έναν ανίκανο και ανέμελο πρωθυπουργό. 

Και βέβαια πανηγυρίζει το ΚΚΕ αφού η κυβέρνηση προχώρησε σε επίταξη κάτι που φωνάζουν και διεκδικούν οι κομμουνιστές από την αρχή της πανδημίας. Το επόμενο βήμα της κυβέρνησης μάλλον θα είναι η επίταξη χωρίς αμοιβή ιδιωτικών κλινικών αφού το κράτος - πατερούλης απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης κάτι αναμενόμενο αφού ο κρατισμός έχει αποτύχει διαχρονικά παντού. 



ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: