ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ελπίζουμε να είναι ψεύτικη είδηση γιατί επιστράτευση ιδιωτών ιατρών κάνουν μόνο σε χούντες κόκκινες ή μαύρες - Εάν τελικά αυτό συμβεί θα μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ και προφανώς ουδείς ιδιώτης

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Ελπίζουμε να είναι ψεύτικη είδηση γιατί επιστράτευση ιδιωτών ιατρών κάνουν μόνο σε χούντες κόκκινες ή μαύρες - Εάν τελικά αυτό συμβεί θα μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ και προφανώς ουδείς ιδιώτης

 


Ανοίγουν την αγορά και θα  κάνουν εάν ισχύει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" επιστράτευση ιδιωτών γιατρών! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όπως βλέπετε παρακάτω 



Έτσι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ιατροί θα κληθούν να παρουσιαστούν στα νοσοκομεία επειδή κάποιοι προφανώς κυβερνώντες ζήλεψαν την "δόξα" του Γεωργίου Παπαδόπουλου έκριναν πως ο ασθενής χρειάζεται ΓΥΨΟ και επιστράτευσαν και τους ιδιώτες γιατρούς για να τους τον βάλλουν. 

Το αίτημα της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ υλοποιημένο από μια κυβέρνηση που όσο πιο γρήγορα απομακρυνθεί από την Εξουσία τόσο το καλύτερο. 

Ελπίζουμε η δημοκρατική Ε.Ε να έχει αντιληφθεί την εκτροπή στη χώρα μας και να μην καταδικάζει μόνο κράτη όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία για ανάλογες "δημοκρατικές" αποφάσεις αλλά και την χώρα. 

Για τον κύριο Μητσοτάκη και τους επιτελείς του ακούγεται λογικό να ανοίγουν τα κομμωτήρια για μαλλί και νύχι και παράλληλα να επιστρατεύεται ένας επιστήμονας που δεν μπορεί να δεχθεί αυτόν τον παραλογισμό για να τους διασωληνώνει. 

Έτσι άνετα πάμε σε ΜΜΜ , συγκεντρώσεις , πορείες , Εκκλησίες  και κομμωτήρια αφού η ΛΥΣΗ βρέθηκε καλούμε όσους δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο ΕΣΥ με λογικές Σοβιετίας. 

Φαντάζομαι πως όλες και όλοι καταλαβαίνουν πως όσοι ιατροί κληθούν θα εργαστούν υποχρεωτικά κάτι που δεν μπορεί να συμβαίνει σε κανένα δυτικό κράτος αλλά σε κράτη-παρίες. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: