ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε 24ωρη βάση η φύλαξη του δημοσιογράφου Μένιου Φουρθιώτη από την ΕΛ.ΑΣ- Η διαταγή με την οποία το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ δίνει τις σχετικές οδηγίες σε Τμήματα Ασφαλείας

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Σε 24ωρη βάση η φύλαξη του δημοσιογράφου Μένιου Φουρθιώτη από την ΕΛ.ΑΣ- Η διαταγή με την οποία το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ δίνει τις σχετικές οδηγίες σε Τμήματα Ασφαλείας

 


Ο δημοσιογράφος Μένιος Φουρθιώτης μετά τον πρόσφατο εμπρησμό αυτοκινήτου στενού του συνεργάτη έξω ακριβώς από το studio του σταθμού στον οποίο εργάζεται προφανώς και είναι στόχος αφού άλλωστε και παλιότερα έχουν πετάξει μολότοφ στην είσοδο της οικίας του. 



Ο αριθμός των αστυνομικών που του διατίθενται είναι ένα θέμα που προφανώς και έχει να κάνει με μια γενικότερη συζήτηση του ποιος δημοσιογράφος δικαιείται φύλαξη και κυρίως για πόσο διάστημα . 

Εμείς  είμαστε της άποψης πως από την στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ αδυνατεί να διαλευκάνει τις υποθέσεις βίας κατά εκπροσώπων του τύπου και με δεδομένο των μεγάλο αριθμό ενστόλων που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ οι "στόχοι" πρέπει να φυλάσσονται. 

Δεύτερες σκέψεις εμείς δεν έχουμε από την στιγμή μάλιστα που στη χώρα μας δυστυχώς η οπλοκατοχή δεν επιτρέπεται και που δύσκολα ακόμα και ένας δημοσιογράφος μπορεί να έχει ΝΟΜΙΜΑ όπλο. 

Επειδή προφανώς θα αναρωτηθούν πολλοί για πιο λόγο κινδυνεύει ο Μένιος Φουρθιώτης και από ποιους το ερώτημα το κάνουμε εμείς ΔΗΜΟΣΙΑ στην ΕΛ.ΑΣ που όσο δεν είναι σε θέση να ανακαλύψει τους δράστες υποχρεώνει όλες και όλους εμάς να πληρώνουμε για την ασφάλεια ενός ιδιώτη. 

Άλλωστε και οι ιδιωτικές εταιρίες που παρέχουν ασφάλεια στη χώρα μας αντιμετωπίζουν εμπόδια στο θέμα της οπλοκατοχής κάτι που θα έλυνε τα χέρια και της ΕΛ.ΑΣ από το να παρέχει το προσωπικό της σε πολίτες που θα είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν το καλύτερο για την ασφάλειά τους. 

Άλλωστε το μέλλον είναι προς αυτή την κατεύθυνση για να μην απασχολείται και ένας μεγάλος αριθμών αστυνομικών στη φύλαξε vip προσώπων και να αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα που είναι και πάλι σε έξαρση. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: