ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν δεν έχεις απάντηση καταφεύγεις στη απλή και "βολική" λύση πως ο καταγγέλλοντας είναι τρελός - Προφανώς και όσοι δεν είναι , μπορούν να αντιληφθούν ποιος είναι ο ΨΕΥΤΗΣ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Όταν δεν έχεις απάντηση καταφεύγεις στη απλή και "βολική" λύση πως ο καταγγέλλοντας είναι τρελός - Προφανώς και όσοι δεν είναι , μπορούν να αντιληφθούν ποιος είναι ο ΨΕΥΤΗΣ

 


Του καταδεικνύουμε τον φασισμό και τον ρατσισμό του και μας αποκαλεί τρελούς. 

Ενώ εμείς έχουμε βγάλει τα πτυχία μας ο ίδιος το παίζει νομικός χωρίς να είναι. Όπως το παίζει και υποψήφιος δήμαρχος χωρίς ποτέ να κατεβαίνει σε δημοτικές  εκλογές. 

Του αναδεικνύεις το τερατώδη ψέμα μου με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη που τάχα ήταν συνεργάτης - αρθρογράφος σε έντυπο του και σφυρίζει αδιάφορα λες και βρίσκεται σε παρέλαση "περηφάνειας"

Ο "φιλεύσπλαχνος" υμνητής δικτατόρων δίνει συνεντεύξεις στον εαυτό του και αποκαλεί ψυχικά ασθενή τον δημοσιογράφο που τον καταγγέλλει με στοιχεία  χωρίς να προσκομίζει το παραμικρό δεδομένο πέρα από την αδυναμία του να απαντήσει σε όσα δικαίως του καταλογίζουμε. 

Η επιλογή με την φωτογραφία με το πούρο προφανώς και δείχνει την παντελώς έλλειψη ΗΘΙΚΗΣ που τον χαρακτηρίζει αφού τον "φτύνουμε" και αυτός συνεχίζει να νομίζει πως ψιχαλίζει. 

Και βέβαια από "μικρό και από "τρελό" μαθαίνεις την αλήθεια κάτι προφανώς που δεν του έμαθαν του "πετυχημένου" επιχειρηματία χωρίς επιχειρήσεις, του νομικού άνευ πτυχίου και άδειας  ασκήσεως επαγγέλματος,  και κυρίως του φασίστα που έχει δείξει δείγματα του τι ακριβώς πρεσβεύει. 

Προφανώς και θα έχει την τύχη των ομοϊδεατών του ,και του συνιστούμε να απευθυνθεί στο δικηγορικό γραφείο του κ. Βορίδη που αδίκως και χωρίς λόγο ενέπλεξε στα τερατώδη ψέματά του. 

Όπως ενέπλεξε άλλωστε και ιερέα της πόλης μας σε συνομιλίες του , που όταν θα έρθει η ώρα θα δημοσιοποιηθούν αφού εμείς προφανώς και δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: