ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Σιωπή των φασιστών προφανώς και ενέχει την αδυναμία τους να προσκομίσουν όσα ισχυρίζονται πως κατέχουν

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Η Σιωπή των φασιστών προφανώς και ενέχει την αδυναμία τους να προσκομίσουν όσα ισχυρίζονται πως κατέχουν

 


Μαζεύτηκαν τα φασιστάκια του Δημήτρη Μωραίτη που επιθυμεί διακαώς από εμάς το να ασχολούμαστε μονίμως με τα ψεύδη του και τις ασυναρτησίες του που τάχα προβάλει κάθε τέσσερα χρόνια ως πολιτικές θέσεις. 

Στο πλευρό του ταχθεί όσοι διαχρονικά αρέσκονται σε αοριστίες δήθεν αγώνες και διάδοση fake news σε μια προσπάθεια να χτίσουν εις βάρος όλων μας πολιτικές καριέρες. 

Έτσι προφανώς και οι νομικές γνώσεις του και τα πτυχία του δεν είναι για κοινή θέα μήπως ματιάσουμε την επιτυχία των επιχειρήσεων στο εξωτερικό που δεν έχει ενώ συνεχίζει το ίδιο βαρετό παραμύθι για την δήθεν δική μου ασθένεια η οποία και είναι πως δεν ανέχομαι ΨΕΥΔΗ από έναν υμνητή δικτατόρων. 

Ο Δημήτρης Μωραίτης προφανώς και δεν είναι ο μόνος φασίστας αυτής της πόλης όπως αναδείξαμε μέσα από την καταγγελία μας για τον σκουπιδιάρη που έψεγε τους πολίτες επειδή πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία και σε όσα αυτή πρεσβεύει. 

Άλλωστε και από το άλλο άκρο έχουμε τους νοσταλγούς του Στάλιν και των εγκλημάτων του , ενώ το ΣΕΔΗ αύριο τιμάει με τον δικό του ανιστόρητο τρόπο την Επανάσταση του 1821 καλώντας αφελείς να συνεχίσουν τον αγώνα του Κολοκοτρώνη του υπασπιστή δηλαδή του βασιλιά Όθωνα για να αποτινάξουμε την "κακή" Δύση που μας "σκλάβωσε"! 

Στο μόνο που έχει δίκιο είναι πως οι ίδιες δυνάμεις που μας απελευθέρωσαν και με τον αγώνα κάποιων ηρώων και όχι φυσικά όλων των Ελλήνων , αυτές και σήμερα πιστές σε όσα πρεσβεύει η Δύση είναι το μοναδικό μας στήριγμα απέναντι στη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής. 

Έτσι όσοι αύριο θα σας μιλήσουν για τα ανεξάρτητα πνεύματα των αγωνιστών της επανάστασης του 1821 θα σας κρύψουν τις αντιλήψεις που είχαν έως το θάνατό τους για την πατρίδα μας και για την Δημοκρατία μας. 

Γιατί προφανώς και οι εποχές μπορεί να ήταν άλλες αλλά η ΟΥΣΙΑ παραμένει πάντα η ίδια. Και για αυτό όσοι ονειρεύονται έναν νέο Καποδίστρια ή έναν Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ας διαβάσουν και λίγη Ιστορία δεν βλάπτει. Ίσως τότε καταλάβουν και αυτοί πως εάν δεν είχαν προηγηθεί η Αμερικανική και η Γαλλική Επανάσταση και χωρίς την βοήθεια των δυτικών η χώρα μας ακόμα και σήμερα θα πάλευε σε εμφυλίους με τους μισούς να θέλουν να συνεχιστεί το τουρκικό φέσι και τους προοδευτικούς να αναζητούν στη Δύση μια Δημοκρατία που γεννήθηκε εδώ αλλά στην πορεία τελειοποιήθηκε και μεγαλούργησε στις ΗΠΑ που αποτελούν και το μόνο φωτεινό σημείο ενός κόσμου που έχει ξεχάσει πως στην γερασμένη Ευρώπη κάποτε κυριάρχησαν ΤΙΤΑΝΕΣ του πνεύματος και όχι φοβισμένα ανθρωπάκια που θέλουν να κάνουν "επανάσταση" αλλά φοβούνται και τις συνέπειες. 

Και βέβαια καλώς ο κυματισμός της ελληνικής σημαίας σε μπαλκόνια και δημόσια κτίρια αλλά πιο δημιουργικός και ωφέλιμος ο προβληματισμός για το πως μια χώρα αμαρτολών και κλεφτών παρέμεινε εάν και έγινε Κράτος να πιστεύει ακόμα στην βαρβαρότητα της Ανατολής όντας μέρος του δυτικού κόσμου. 

Έτσι ανθρωποειδή στις μέρες μας βρίσκονται μονίμως απέναντι σε όλα όσα μας οδήγησαν στο να αποτινάξουμε από πάνω μας έναν λαό που του μοιάσαμε επειδή προφανώς και απομακρυνθήκαμε από την Ιδέα του Εθνικισμού που σκόπιμα εμπλέκουν πολλοί με τον ΦΑΣΙΣΜΟ για να καλύψουν τον δικό τους. 

Τα καλέσματα εθνικής ομοψυχίας μας άφηναν πάντα παγερά αδιάφορους αφού όπως και τότε έτσι και σήμερα δεν ήμασταν όλες και όλοι μαζί. Υπήρχαν όσοι πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να διατηρηθούν όσα τους βόλευαν και όσοι απελευθέρωσαν το κράτος γνωρίζοντας και συνειδητά πράττοντας πως η επόμενη μέρα του θα ήταν σε έναν κόσμο διαφορετικό και ανώτερο από τους υπόλοιπους. 

Και μιλάμε βεβαίως για τον δυτικό κόσμο εκεί που υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες. Ελευθερίες φυσικά που θα κρατηθούν εάν υψώσουμε "τείχος" απέναντι σε έναν κόσμο που έχει άλλες αξίες και που προφανώς και δεν μπορεί να υπάρχει παράλληλα με τον δικό μας και κυρίως σε συνεργασία μαζί μας. 

Ο νέος ψυχρός πόλεμος είναι μια αναγκαιότητα αφού ουδείς λογικός δεν μπορεί να διαπραγματευθεί και να συνομιλεί με όσους θεωρούν πως είμαστε διατεθειμένοι να "αυτοκτονήσουμε" στην προσπάθειά μας να αφομοιώσουμε το ΤΙΠΟΤΑ που πρεσβεύουν. 

Έτσι προφανώς και ο μόνος τρόπος για να συνεργαστούμε με την Ανατολή είναι να απαρνηθεί όσα αυτή πρεσβεύει. 

Λυπούμαστε που ως μέσο χαλάμε την ομερτά της Εθνικής Ομοψυχίας και βέβαια δικαιολογημένες και οι διαμαρτυρίες όσων ηττήθηκαν και θα συνεχίζουν να ηττώνται όσο πιστεύουν σε αυταπάτες. 

Στο "γλέντι" της Εθνικής Ομοψυχίας εμείς έχουμε πάρει εδώ και χρόνια θέση δεν επιθυμούμε καμία συνεργασία με όποιον δεν επιθυμεί την χώρα μας στο πλευρό της Δύσης και φυσικά αυτοί που έλιωσαν τις σόλες τους πηγαίνοντας σε πορείες κατά της Αμερικανικής πολιτικής και του ΝΑΤΟ τι ακριβώς εορτάζουν αύριο; 

Θεωρούν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη υπασπιστή του βασιλιά Όθωνα ήρωα ή μήπως πόνταραν όπως και τώρα σε ήττα των συμμάχων μας που θα είναι και δική μας ήττα εάν δεν το έχουν αντιληφθεί; 

Σε κάθε περίπτωση όσοι πιστεύουν σε αρμονικές συμβιώσεις των δύο λαών Ελλήνων και Τούρκων θα πρέπει να πείσουν τους δεύτερους να απαρνηθούν την Ιστορία τους αφού προφανέστατα και σε αυτό τον κόσμο ουδείς δυτικός θαυμάζει τον πολιτισμό της Ανατολής εκτός από κάτι "ψεκασμένους" που σύντομα θα αρχίσουν και πάλι τις πορείες όταν η μοναδική υπερδύναμη αυτού του πλανήτη θα κληθεί πάλι για να τον σώσει. 

Προσωπικά κρίνουμε ανιστόρητο το κάλεσμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ρωσική πλευρά για τον εορτασμό των 200 χρόνων αφού προφανώς και τόσα χρόνια μετά ακόμα και τυφλός είδε πως δεν πρεσβεύαμε ποτέ τα ίδια πράγματα με τη Ρωσία και βέβαια το να πατάς σε δύο βάρκες ενέχει πάντα τον κίνδυνο να βρεθείς στο νερό ή στο βυθό του Αιγαίου. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: