ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όψιμο και υποκριτικό το ενδιαφέρον της Μαχόμενης Ηλιούπολης για τους φιλοχουντικούς του Propartia την ώρα που στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο οποίο συμμετέχει και η εν λόγω παράταξη "δεσπόζει" το κάδρο με την φωτογραφία του δοτού δημάρχου της Χούντας

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Όψιμο και υποκριτικό το ενδιαφέρον της Μαχόμενης Ηλιούπολης για τους φιλοχουντικούς του Propartia την ώρα που στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο οποίο συμμετέχει και η εν λόγω παράταξη "δεσπόζει" το κάδρο με την φωτογραφία του δοτού δημάρχου της Χούντας

 

Πρόσφατα είχαμε κάνει θέμα τον υπάλληλο του δήμου μας που απέδιδε ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στους δικτάτορες Μεταξά και Παπαδόπουλο. Παλιότερα είχαμε κάνει θέμα τον υποψήφιο της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που εκθείαζε την χούντα των ξεφτιλισμένων καραβανάδων (ελάχιστοι ύψωσαν το ανάστημά τους ανάμεσά τους και ο ήρωας Εθνικιστής Σπύρος Μουστακλής) αλλά σύσσωμο το φιλοχουνταριό της πόλης ΣΙΩΠΗΣΕ μαζί με τα δήθεν δημοκρατικά ΜΜΕ της πόλης μας. 

Οι ενεργοί φασίστες που τροφοδοτούν με την ΑΝΟΧΗ τους την εκτροπή. Αυτή που βεβαίως δεν θα γίνει γιατί οι φίλοι και σύμμαχοί μας ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ για να μην έχουν και αυταπάτες κάποιοι πως είναι ικανή η οιαδήποτε Ελληνική κυβέρνηση να τσακίσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ και των δύο άκρων που απειλούν την Αστική μας Δημοκρατία. 



Και μπορεί η ΝΔ να τιμώρησε τους Απριλιανούς και τους Χρυσαυγίτες αλλά μη τιμωρώντας το άλλο άκρο στο οποίο ανήκει φυσικά και η παράταξη της οποίας ηγείται ο κ. Μανιάτης με τις υποτιμητικές αναφορές στους φίλους και συμμάχους μας δημιουργεί αντιδράσεις από όσους θεωρούν πως η χώρα μας αντέχει στο να έχει στην ηγεσία της "ψεκασμένους" που στην ουσία δεν θέλουν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της από τον ξένο παράγοντα αλλά να την μετατρέψουν σε μια "Δημοκρατία" αλά Πούτιν. 

Κάνοντας κλικ εδώ βλέπετε και τι πρεσβεύουν τα απολειφάδια της χούντας  τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με τον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό αφού οι μόνες "επαφές"  που ισχυρίζονται πως έχουν είναι ένα Ναζιστικό κόμμα της Πολωνίας και βέβαια η επιλογή τους να αποτίνουν φόρο τιμής στον καταδικασμένο για εσχάτη προδοσία Νικόλαο Ντερτιλή δείχνει πως δεν το έχουν με την Δημοκρατία και είναι απλώς ένα ακόμα μόρφωμα που μάχεται την Αστική μας Δημοκρατία όπως και τόσα άλλα. 

Το πέρασμα τους λοιπόν από την πόλη μας εν είδη μοτοπορείας,  που εκθέτει για ακόμα μια φορά τμήμα της ΕΛ.ΑΣ (υπήρχε εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη  για χθες που απαγόρευε όλες τις συγκεντρώσεις άρα και τις μοτο-πορείες)   καταδεικνύει περίτρανα πως κάποιοι ποντάρουν στην αλληλοεξόντωση των δύο άκρων θεωρώντας λανθασμένα πως έτσι θα έχουν πολιτικά οφέλη. 

Με αυτή την ΕΛ.ΑΣ δεν πας πουθενά , αφού και στην πόλη μας έγινε ειρηνική συγκέντρωση σαν την δική τους με το ίδιο ακριβώς μήνυμα του "ξεσηκωμού",  αλλά προφανώς και οι κόκκινοι φασίστες που καλούν σε ανυπακοή δεν ενοχλούν αλλά  αυτοί που έχουν πολλά κοινά με την ρωσόφιλη πτέρυγα των ηρώων του 1821 που συνέδραμαν την επανάσταση για να δημιουργήσουν μια Ελληνική Δημοκρατία ρωσικού τύπου αλλά δεν τους έκατσε , και έτσι σήμερα είμαστε ένα δυτικό κράτος που προφανώς και δεν τους ικανοποιεί με τις επιλογές του. 

Και βέβαια καλούμε εις μάτην για ακόμη μια φορά όλες τις δημοκρατικές  δημοτικές παρατάξεις ( μάλλον δεν θέλουν να εκτεθούν αφού οι φασιστικές ψήφοι στην πόλη είναι πολλές)  να καταδικάσουν τις προκλήσεις και των δύο άκρων και να ακούσουν το χθεσινό μήνυμα του πρωθυπουργού της χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη , να διαβάσουν Ιστορία για να μάθουν επιτέλους πως η χώρα μας απελευθερώθηκε από τον οθωμανικό ζυγό μετά από περίπου 400 χρόνια σκλαβιάς και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων γνωρίζοντας πως χώρος για επαναστάσεις  σε Αστικές Δημοκρατίες δυτικού τύπου δεν υπάρχει πέραν της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποία μπορούν να επιλέξουν για το πως θα κινηθεί η χώρα μας στη διεθνή σκακιέρα που προφανώς και δεν συγχωρεί τα λάθη όσων καμώνονται τους δημοκράτες,  αλλά κάνουν πορεία για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα ενός κατά συρροήν δολοφόνου όπως είναι ο Δημήτρης Κουφοντίνας. 

Ας αφήσουν λοιπόν τα ΜΜΕ της πόλης την παραπληροφόρηση για δήθεν Εθνικιστές και κυρίως ας κατανοήσει ο κ. Μανιάτης πως η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού με την ψήφο της στηρίζει την Αστική Δημοκρατία και δεν ενστερνίζεται την δική του εκδοχή για την Ιστορία μας. 

Έχει κάθε δικαίωμα να αμφισβητεί την Ιστορία των νικητών αλλά προφανώς και όλες και όλοι μας καλούμαστε ή να υπηρετήσουμε την Αστική μας Δημοκρατία ή άμα δεν μας αρέσει να την ανατρέψουμε μη επικαλούμενοι όμως την "προστασία" όσων ορκίστηκαν για να την υπηρετούν. 

Τα συλλαλητήρια , οι διαδηλώσεις και γενικότερα τα καρναβάλια των αρνητών κάθε τύπου από το ολοκαύτωμα έως την πανδημία θα συνεχιστούν , αφού προφανώς και οι Έλληνες δεν πήγαν ποτέ όλοι μαζί στην μακραίωνη Ιστορία τους . Κάποιοι μας ήθελαν κοινοβουλευτικό δημοκρατικό κράτος και κάποιοι Σοβιετία. 

Οι ήρωες,  και οι Εθνικιστές δεν φοράνε κουκούλες ας το καταλάβουν και όσοι από αγνά πατριωτικά αισθήματα παρασύρονται από σέχτες τάχα επαναστατών που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μια χώρα που ξαναέγινε ανεξάρτητο κράτος μετά από περίπου 400 χρόνια οθωμανικού ζυγού με την βοήθεια όσων οι οπαδοί της Propartia θεωρούν εχθρούς μας. 

Εθνικό είναι το αληθές , και επομένως οι φυλετικές φαντασίες τους δεν έχουν ουδεμία σχέση με την ΑΛΗΘΕΙΑ,  άρα για εμάς και για πολλούς άλλους τα μέλη τους είναι μπολσεβίκοι με μαύρες μπλούζες. 

Και βέβαια οι ομοϊδεάτες του υπαλλήλου του δήμου μας και πολλών άλλων , είπαν να του πουν ένα γεια και να "ξυπνήσουν" τους ραγιάδες σύμφωνα με αυτούς που υπηρετούν Αρχές και Αξίες και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ απερίφραστα τον έκδηλο ρατσισμό και φασισμό τους. 

Δείτε ξανά και τα ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ δημόσια  ποσταρίσματα  στο facebook του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου και του υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου μας. Και βέβαια καμία δημοτική παράταξη της πόλης μας δεν τα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ , αφού προφανώς και το πρόβλημα που έχουμε είναι μεγάλο και δεν μπορεί να αποκρυβεί πλέον από κανέναν δημοκρατικό πολίτη. Εμείς εδώ και καιρό έχουμε κόψει και το καλημέρα,  από τους ενεργούς φασίστες της πόλης μας  που δεν βλέπουν τα "φίδια" που κυκλοφορούν αλλά ενοχλούνται και θα ενοχληθούν και περισσότερο  από την δική μας διαδικτυακή παρουσία. 



ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: